- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.921
Ayy ne güzel çaya düşkün değilmişsin ben de tam tersi çok seviyorum çayı.Bugün bi yaramazlık yaptım valla.Sabah kahvaltıda 2 bardak içtim bi de öğleden sonra arkadaşa oturmaya gittim ikramların yanında da 2 bardak içtim.Abarttım galiba:içelim:çaya çok düşkün değilim öyle bi kahvaltıda içerdim bide akşam toplasan 5 bardak en fazla..ama artık 1 bardak oda kahvaltıda açık içmiyorum artık....ama sütte içemiyorum artık bol bol peynir yoğurt iyiyorum onun yerine..
bakalım benim içime erkek doğuyor 2 doktor kıza benziyor dedi biri çıkıntı görüyorum dedi rabbim hayırlı sağlıklı versinde merak içindeyim bekliyorum bebişimi bende 8 kasıma çekicem randevumubuyrunnnnnnnnn
benimde 9 kasımda... heycanla bekliyorum...
bugün kimse yok gibi.
evet canım ilk bebek ama yolculuk falan yordu biraz beni yoksa iyi gidiyorduk çok şükür ama toparlayacaz artık kendimizi yavas yavas...
bugün kimse yok gibi.
benim gibi çaydan tiksinen var mı aranız da??? :)
ay yok tek tiksinmediğim şey o oldu.. normade çayı hiç sevmedim şimdide sürekli canım çay istiyor..
iyi akşamlar kızlar ya birşey soracam bu baş ağrıları ne zaman geçer benim yaklaşık 1,5 aydır sürekli başım ağrıyor doktora sordum ağrı kesici yazmadım mı sana demekten başka bir açıklama yapmadı birde size sorayım dedim şu an bile çatlıyor ilaç hiç almadım almakta istemiyorum alsam birşey olur miki ?
iyi akşamlar kızlar ya birşey soracam bu baş ağrıları ne zaman geçer benim yaklaşık 1,5 aydır sürekli başım ağrıyor doktora sordum ağrı kesici yazmadım mı sana demekten başka bir açıklama yapmadı birde size sorayım dedim şu an bile çatlıyor ilaç hiç almadım almakta istemiyorum alsam birşey olur miki ?
ayy yok denemedim hiç ama düşünebilirim doğumdan sonra grcektende çok saol..
slm kızlar ya ıkılı test yapıldı bıze elımd ekagıt var ama hıc bırsey anlamadım doktora soramadık bılen varsa bırsey soylesın
b-hcg 55.5 ng\ml 1.42 duzeltılmıs mom
papp-a 1.1 ml\ml 0.85 duzeltılmıs mom
ULTRASON BILGIISI
ultrason tarıhı 23.10.2010 nuchal translucency 0.7 mm
crl 55 mm 0.50 mom
crl ye gore gebelık yası 11+5
serum alma ytarıhıne gore gebelık yası 11+5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?