2011 Nisan Anneleri

Ayy ne güzel çaya düşkün değilmişsin ben de tam tersi çok seviyorum çayı.Bugün bi yaramazlık yaptım valla.Sabah kahvaltıda 2 bardak içtim bi de öğleden sonra arkadaşa oturmaya gittim ikramların yanında da 2 bardak içtim.Abarttım galiba:içelim:

benimde 9 kasımda... heycanla bekliyorum...

Ben de 10 Kasım gideceğim inş öğreniriz:lepi:

evet canım ilk bebek ama yolculuk falan yordu biraz beni yoksa iyi gidiyorduk çok şükür ama toparlayacaz artık kendimizi yavas yavas...

haklısın canım... toparlnırsın yavas yavas ben hep burda olmama ragmen yine de dünya işim war yapmam gerken... ya ew cok büyük bnm in çık git gel bi günde anca bi odayı yapabiliorum dolayısıyla yoruluyorum off offf..

bugün kimse yok gibi.

evet canım dün bugün cok boş burası...

benim gibi çaydan tiksinen var mı aranız da??? :)

ay yok tek tiksinmediğim şey o oldu.. normade çayı hiç sevmedim şimdide sürekli canım çay istiyor..

ay yok tek tiksinmediğim şey o oldu.. normade çayı hiç sevmedim şimdide sürekli canım çay istiyor..[/QUOTE]

ayy çok ilginç sizin de tam tersi olmuş :)) bende normalde severdim çok düşkün değildim ama çaydan tiksindim diyince herkes şaşırıyo aaa ilk defa duyuyorum diye ama ben annemden de biliyorum oda tiksinmişti kardeşimde sanırım ona çekmişim bi tek bende tiksinmemiş erkeklerin ikisinde de tiksinmiş eğer erkekse benimki de kesin anneme benzemişim dicem :)

iyi akşamlar kızlar ya birşey soracam bu baş ağrıları ne zaman geçer benim yaklaşık 1,5 aydır sürekli başım ağrıyor doktora sordum ağrı kesici yazmadım mı sana demekten başka bir açıklama yapmadı birde size sorayım dedim şu an bile çatlıyor ilaç hiç almadım almakta istemiyorum alsam birşey olur miki ?

ay yok tek tiksinmediğim şey o oldu.. normade çayı hiç sevmedim şimdide sürekli canım çay istiyor..

ayy çok ilginç sizin de tam tersi olmuş :)) bende normalde severdim çok düşkün değildim ama çaydan tiksindim diyince herkes şaşırıyo aaa ilk defa duyuyorum diye ama ben annemden de biliyorum oda tiksinmişti kardeşimde sanırım ona çekmişim bi tek bende tiksinmemiş erkeklerin ikisinde de tiksinmiş eğer erkekse benimki de kesin anneme benzemişim dicem :)[/QUOTE]

evet öyle oldu.. bende normalde günde 3 4 tane türk kahvesi içerdim şimdi hiç içmiyorum canım sigara istiyor diye o yüzden çaya düşkünlük oluşmuş olabilir ben günde 1.5 paket sigara içiyordumda hamile kaldığımı öğrendiğimde..

ya başağrısı bendede var ama normalde migren hastasıyım ben o yüzden alışkınım birde ilaç mecburen alamıyorum çünkü yazdıkları ilaçlar paracetamol içeriyor ve benim paracetamola alerjim var ibuprofen yada antiflematuar kullanıordum ve onlarda gebelikte tehikeliymiş.. en son patates dilimliip tülbentle basıma bagladım işe yaradı gibi istersen dene derim canım. ilaçsız atlatabilirsen daha yi olur bence...

Allah yardımcınız olsun baş ağrısı zordur bir kaç kat kagıt havluya yada kalınca bir beze kolonyayı dökün üzerine de karabiber serpin ve basınıza koyun alnınıza yani elinizle tutun biraz yanacaktır ama yandıkca agrıyı alır umarım faydalı olur

ya başağrısı bendede var ama normalde migren hastasıyım ben o yüzden alışkınım birde ilaç mecburen alamıyorum çünkü yazdıkları ilaçlar paracetamol içeriyor ve benim paracetamola alerjim var ibuprofen yada antiflematuar kullanıordum ve onlarda gebelikte tehikeliymiş.. en son patates dilimliip tülbentle basıma bagladım işe yaradı gibi istersen dene derim canım. ilaçsız atlatabilirsen daha yi olur bence...[/QUOTE]

bende 10 yıldır migren hastasıydım taki akupunktur tedavisi olana dek denemeyi düşündünüz mü 3 seansta iyileştim şükürler olsun

ayy yok denemedim hiç ama düşünebilirim doğumdan sonra grcektende çok saol..

deneyin gercekten ben 3 seansta 10 yıllık hastalıgımdan kurtuldum önce Rabbimin izniyle tabi :)
öyle çok çok meblağlara da patlamadı 350 tl ödedim toplamda benim doktorum maltepede şifa hastanesindeydi isterseniz özelden telefonunu falan atarım size tedavi olduktan sonra dedim ki bunca yıl karsıma cıksaymış 100 seansta olsa olurdum :))

slm kızlar ya ıkılı test yapıldı bıze elımd ekagıt var ama hıc bırsey anlamadım doktora soramadık bılen varsa bırsey soylesın

b-hcg 55.5 ng\ml 1.42 duzeltılmıs mom
papp-a 1.1 ml\ml 0.85 duzeltılmıs mom

ULTRASON BILGIISI

ultrason tarıhı 23.10.2010 nuchal translucency 0.7 mm

crl 55 mm 0.50 mom
crl ye gore gebelık yası 11+5
serum alma ytarıhıne gore gebelık yası 11+5

cnm kusura bakma afedersin gerçekten...eşim geldi mecbur çıktım....... ben test yaptırmadım ama yaptıran arkadaşlar illaki yardımcı olur sana o yzden paylaş demiştim...ama doktorun illaki bişey demiştir bakıp yorumlamadımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…