- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.941
cnm kusura bakma afedersin gerçekten...eşim geldi mecbur çıktım....... ben test yaptırmadım ama yaptıran arkadaşlar illaki yardımcı olur sana o yzden paylaş demiştim...ama doktorun illaki bişey demiştir bakıp yorumlamadımı?
cnm bu saatte uyku kaçması değil yanımdan bile geçmiyo ben 2 den önce yatmıyorum..bide pazar kacişimle yapten dağıtıyoruz...sende uyuyamayanlardan mısın esracım..........geçmişe bir daldım 1 saat olmuş...
cnmö benim erkek maşallah açmış herşey görünüyodu şok oldum... doktor pozisyonu yakaladı ondan söyledi sanırım... beta bilmiyorum çünkü ikili yaptırmadım cnm ama tam baz alınmıyo..düşük olanlarda bile erkek olabiliyosenin cinsiyet çok çabuk belli olmuş ben daha 10 gün kadar beklemek durumundayım hadi hayırlısı bakalım....free beta hcg olayınada bayağı baktımda bende 20 yazıyor yazılanlara göre erkek olmalı.....sende kaç yazıyordu merak ettim ?
cnm valla bazı doktorlarda öyle dio ama kimi arkadaşın yüksek olmasına göre erkekde denildi... ama senin bu ikili test bilgin bildiğim kadarıyla eksik vermiş sekreter.. diğerleri yaşı va haftaya uyumu zaten...cnm ben sekreterden ıstedım faksladı bana doktora gozukmeme daha cok var pazartesı fılan arayacam konusmak ıcın
ıklı testde hcg degerı cınsıyet hakkında bılgı verıyormus galıba yuksek cıkarsa kız dıyorlar dogrumu kı
Günaydın kızlar ....
Ay dün canım nasıl cips çekti :) Dayanamıyorum böyle yemem lazım o derece ,normalde öyle çok da düşkün değilim.Zararlı olduğunu bile bile dedim alayım böylesi daha kötü.Neyse aldım yedim ama yediğime yiyeceğime pişman oldum.Midem nasıl fena oldu.Ayy bi daha tövbee sen hangi akılla bunu yersin zaten zararlı
Zararlı ne varsa canım çekiyor zaten.Nasıl kola içesim var anlatamam :))
Günaydın kızlar ....
Ay dün canım nasıl cips çekti :) Dayanamıyorum böyle yemem lazım o derece ,normalde öyle çok da düşkün değilim.Zararlı olduğunu bile bile dedim alayım böylesi daha kötü.Neyse aldım yedim ama yediğime yiyeceğime pişman oldum.Midem nasıl fena oldu.Ayy bi daha tövbee sen hangi akılla bunu yersin zaten zararlı
Zararlı ne varsa canım çekiyor zaten.Nasıl kola içesim var anlatamam :))
Günaydın canımmmopuyorumnanaktan
Benim de bu aralar canım nasıl çerez çekiyor ama böyle hep yağlı şeyler.İnanır mısın dayanamıyorum hergün yiyorum yüzümde sivilceler de çıktı.
Abartmadan yesem herşey güzel olacak galibaboshayallersmile
SelAM herkese iyi pazarlar kimse yokmu???????***
Aynısını bende yaptım sonra midemin yanmasından ve bulantısından duramadım :1ninca:
Normalde 7-8 senedir senede 1-2 kere kola içerim ama şimdi böyle buz gibi koca bi kaç bardak içesim var cokacimcoook
Neler oluyo bize kaydirigubbakcemile3
günaydınnn kızlarrrr nasılsınız:)) ya bende çiğ köfte istiyorum çok geçenlerdede acaip carpaccio istemişti canım ama normalde cok ssever ve erdim zaten.. eşim dayanamadı bi tane istedik çoğunluğu o yedi bende 2 3 çatal aldım kıyamadı yazık.. şimdide çiğköfte krizindeyim napıcm bilmem yaa
mrb kızlar nasılsınız.
bnde kola arasıra içiyorum maalesef.
durduramıyorum kendimi ama 1 bardak tabi fazlası diil.
bugünde camları sildim havayı güzel bulunca şimdide dinleniyorum yoruldum vallaa.
sizler napıosunuzzz?
mrb kızlar nasılsınız.
bnde kola arasıra içiyorum maalesef.
durduramıyorum kendimi ama 1 bardak tabi fazlası diil.
bugünde camları sildim havayı güzel bulunca şimdide dinleniyorum yoruldum vallaa.
sizler napıosunuzzz?
herkese iyi pazarlar hanimlarrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?