2011 Nisan Anneleri

senin cinsiyet çok çabuk belli olmuş ben daha 10 gün kadar beklemek durumundayım hadi hayırlısı bakalım....free beta hcg olayınada bayağı baktımda bende 20 yazıyor yazılanlara göre erkek olmalı.....sende kaç yazıyordu merak ettim ?

cnm ben sekreterden ıstedım faksladı bana doktora gozukmeme daha cok var pazartesı fılan arayacam konusmak ıcın

ıklı testde hcg degerı cınsıyet hakkında bılgı verıyormus galıba yuksek cıkarsa kız dıyorlar dogrumu kı

sende uyuyamayanlardan mısın esracım..........geçmişe bir daldım 1 saat olmuş...
cnm bu saatte uyku kaçması değil yanımdan bile geçmiyo ben 2 den önce yatmıyorum..bide pazar kacişimle yapten dağıtıyoruz...
cnmö benim erkek maşallah açmış herşey görünüyodu şok oldum... doktor pozisyonu yakaladı ondan söyledi sanırım... beta bilmiyorum çünkü ikili yaptırmadım cnm ama tam baz alınmıyo..düşük olanlarda bile erkek olabiliyo
cnm valla bazı doktorlarda öyle dio ama kimi arkadaşın yüksek olmasına göre erkekde denildi... ama senin bu ikili test bilgin bildiğim kadarıyla eksik vermiş sekreter.. diğerleri yaşı va haftaya uyumu zaten...

Günaydın kızlar ....

Ay dün canım nasıl cips çekti :) Dayanamıyorum böyle yemem lazım o derece ,normalde öyle çok da düşkün değilim.Zararlı olduğunu bile bile dedim alayım böylesi daha kötü.Neyse aldım yedim ama yediğime yiyeceğime pişman oldum.Midem nasıl fena oldu.Ayy bi daha tövbee sen hangi akılla bunu yersin zaten zararlı

Zararlı ne varsa canım çekiyor zaten.Nasıl kola içesim var anlatamam :))

Son düzenleme:

Günaydın canımmmopuyorumnanaktan
Benim de bu aralar canım nasıl çerez çekiyor ama böyle hep yağlı şeyler.İnanır mısın dayanamıyorum hergün yiyorum yüzümde sivilceler de çıktı.
Abartmadan yesem herşey güzel olacak galibaboshayallersmile

Aynısını bende yaptım sonra midemin yanmasından ve bulantısından duramadım :1ninca:

Normalde 7-8 senedir senede 1-2 kere kola içerim ama şimdi böyle buz gibi koca bi kaç bardak içesim var cokacimcoook

Neler oluyo bize kaydirigubbakcemile3

Hamileyiz galiba:roflol::roflol::roflol:

günaydınnn kızlarrrr nasılsınız:)) ya bende çiğ köfte istiyorum çok geçenlerdede acaip carpaccio istemişti canım ama normalde cok ssever ve erdim zaten.. eşim dayanamadı bi tane istedik çoğunluğu o yedi bende 2 3 çatal aldım kıyamadı yazık.. şimdide çiğköfte krizindeyim napıcm bilmem yaa

cnm ben tarifini verdim.. yap ona bakarım en azından isteğini giderir...yoksa en güvendiğin yerden iyebiliyosun etsiz çünkü... doktorsa izin verdi çok yeme ama...

mrb kızlar nasılsınız.
bnde kola arasıra içiyorum maalesef.
durduramıyorum kendimi ama 1 bardak tabi fazlası diil.

bugünde camları sildim havayı güzel bulunca şimdide dinleniyorum yoruldum vallaa.
sizler napıosunuzzz?

oh ne güzel... bizde 10 da kalktık kayınvalideye kahvaltıya gittik baya oturdum 45 dak sonra uzandım odamda...sonra birazdaha oturdum... sonrada eve geldik şimdi yayıldık koltuklara kocişimle...6 dada anneme gidicem yemeğe davetliyiz.. ben kalcam salı alcam kocam... çünkü bebiş batttaniyesine başlıcaz..

hosgelmissin..benimde camlar silincek ama ben silemem koci$e sildiririm:))

kizlar günde 1 bardak kolanin zarari olmadigini biliyorum,abartmamak kaydiylaa

selam kızlar biz sonunda kızımıza bişiler almaya karar verdik ve mini parkyataklardan aldık cokda uygun fıyatı99 lıra e-bebek.com da bulduk.istanbulda oturanlar bu sitenin mağazasını bilirler belki.normal parkyataklardan daha kucuk 2 yasına kadar kullanılabılır.sepet alıcaktım ama arkadaşlarında dediği gibi hareketlendıkten sonra içinde bırakıp işlerimi yapamam enazından bunda parkın içine koyarım işime gücüme bakarım diye düşündüm yatakodamada gırer sallanır müzikli heryerede götürebılırm.umarım iyi bır karar vermişimdir kızlar ..

Eklentiler

• $sCRE-96574_1[1].webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $xCRE-96574_6[1].webp
    590 bayt · Görüntüleme: 24
esracım oh ne güzel annen bakıyor sana valla kıskanıyorum:)
sen ne zaman tamamen evine dönmeyi düşünüyosun?
düşük tehlikesi için kalıyordun diilmi

skorpion kızın hayırlı olsun öncelikle.
çok sevindim snn adına kız istiyordun:)
allah herkezin gönlündekini versn cnm:)
oh ne güzel sildir kocana:)
ama ben kıyamam ona yaa.
sonuçta ben çalışmıyorum ve evdeyim bütün gün. yavaş yavaş yaparım diye düşünüyorum.bütün camlar bitti, yarında evi siler süpürürm.

babybaby86 herkez çok rahat onun kullanışı diyorlar ama ben tipini sevmiyorum o yuzden almayı düşünmem heralde.
ama sen güle güle kullan cnm.

Son düzenleme:
slm kızlarr tünaydınlarrr..bu saatlerin geri alınması tuhaf oldu bana..bakıyorum herkesin canı zararlı yiyecek içeceklerden çekmeye başlamış hayrola :) kız maşallah ne mide var sizde carpaccio lar falan nasıl yiyorsunuz çiğ eti,çiğ köfteciler sizede bravo valla..yanmıyor mu mideniz ? benim mide berbat ya bir de böyle şeyler yesem kesin hastanelik olurum

babybaby86 güle güle kullan park yatağını,bende park yatak alacağım ama henüz erken diye bakmadım son aylarda bakıcam inş..

babybaby86 herkez çok rahat onun kullanışı diyorlar ama ben tipini sevmiyorum o yuzden almayı düşünmem heralde.
ama sen güle güle kullan cnm.[/B][/QUOTE]

sağol canım bende bşta almam ben bunlardan dıyordum ama buyuklerı kadar hantal olmadığı için bırde kiracıyız odasını yapsakta yınede mantıklı düşünmem fazla masrafa kacmamam gerekıyordu sen nasıl bişi düşünüyorsun peki canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…