2011 Nisan Anneleri

evvet evet bende kıskanıyorum oyy bugün temizlikte var teyzeme gidicem yardıma hiçte keyfim yok ama mecbur toparlancak her yer salıya eşyalar geliyormuş..

sağol canım ben bu cıksın aradan nasılsa modası gecen bişi değil diye düşündüm içim durmuyor zaten alalım dedim eşime valla...

cnm birde sormayı unuttum ,aldınız fakat henüz gelmedi değil mi? gelince güzel mi değil mi yada artısı eksisi neler yazarsan çok sevinirim.hem alacaklara fikir olur..

babybaby86 herkez çok rahat onun kullanışı diyorlar ama ben tipini sevmiyorum o yuzden almayı düşünmem heralde.
ama sen güle güle kullan cnm.[/B]

sağol canım bende bşta almam ben bunlardan dıyordum ama buyuklerı kadar hantal olmadığı için bırde kiracıyız odasını yapsakta yınede mantıklı düşünmem fazla masrafa kacmamam gerekıyordu sen nasıl bişi düşünüyorsun peki canım...[/QUOTE]
ben ilk önce yatak odama sepet türü bişi düşünüyorum.
onu ablamdan almayı düşünüyorum çünkü 4 5 ay yatıcak ona para vermem.
ev bizimn olduğu için kısmet olursa oda düzmeyi düşünüyorum.
yani büyüyen beşikler oluyor. küçük bi gardolabı ve 4 çekmeceli etejeri oluyor.
dün eşimle bi yerde baktık 2.250 dedi ama bana çok pahalı geldi.
lakeden beyazdı. güzeldi ama değmez yani bize pahalı geldi.
ben şöle 1 milyarlık bişi alabilriim heralde.zaten büyüyncede kendi odasını kendi dizer oğlumuz.
bnm odam olmamıştı 3 kız kardeştik o yuzden çok hevesim var oda konusunda.
evvet evet bende kıskanıyorum oyy bugün temizlikte var teyzeme gidicem yardıma hiçte keyfim yok ama mecbur toparlancak her yer salıya eşyalar geliyormuş..

ayy cnm kolay gelsn sana şimdiden.

CNM HAYIRLI OLSUN....ama benim takıldığım şey şu... bi park yataklar var bide park oyun var galibe..fiyatı çok uygun geldi... içine bebek yatağı koycaksın değilmi bide sünger yani...GÜLE GÜLE KULLAN CNM...
CNM EVET...ama şuan bi riskim yok ama doktora gidene kadar böyle olcak 10 gün sonra iyisin derse evdeyim inş.. yemek yaparım falan..bide tekim die cnm bişi yemek istemiyo onun içinde gidiyorum anneme cnm sıkılmıyo..eşim izin veriyo bu dönemde normalde izin vermezdi cnm....
anam bu çiğ et mi nedir hiç bilmem valla int baktım ya çiğ bu ya...zararlı değilmi..benim ilk bebiş çiğetten gitti..tozoplazmadan vallahi et hiç yemedim toplasan antrikort 4 parça oda korka korka

evet bende hiç çiğ et flmn yemem midem almaz yani hamilelikten değil..bende burda görünce netten baktım valla sevmediğim için bu tarz şeyleri hiç haberim yok isminden cisminden :18:
topsoplazma testi ilk gittiğimiz zaman bizede demişti isterseniz yaptırın diye ama ben dedim çiğ köfte,çiğ et tüketmiyorum,hatta sosis bile yesem kızartıp yerim ,o yüzden gerek görmedim yaptırmadım..aman dikkat kızlar..

yavru bu çiğ et yaf... içindeki soslarda mayanöz vs miş..ilk defa duydum karşılaşmamada umarım... nasıl yedin marine edilmiş et bu

cnm ben tarifini verdim.. yap ona bakarım en azından isteğini giderir...yoksa en güvendiğin yerden iyebiliyosun etsiz çünkü... doktorsa izin verdi çok yeme ama...

tmm cnm ver walahi eşim çiğ köfte yapıyor ama etli biliyormus o öyle yapıım dedi azıcık ye dedi ama içime sinmez öle benim esizin tarifi olursa rahat rahat yerim bari...

kolay gelsin canım... bende dün perdeleri yıkamaya basladım biraz tersten oldu benim iş ama önce cam silip sonra onları yıkayaydım iyi olcaktıda camları 10 gün önce sildiydim yagmurlu hava zaten bayramdan önce silicem bidaha uğrasamıcam hiç perdeleri ufak ufak yıkıyımki çıksın aradan dedim... bu arada bnm ev 4 oda 2 salon dubleks otomatikman işleri maalesef kendimi iyi hissettikçe taksit taksit aradan çıkartıyorum

canım çok güzel iyi günlerde kullansın.. ebebek güzel bende ordan bakıyorum bişeyler pusetini ordan alıcam kesin... aventin biberon ısıtıcısı ve steril aleti ile braunun kulaktan ateş ölçeri indirimdeydi teker teker aradan çıkarsammı yoks erkenmi diyorum ama kararsızım..

canım ben carpaccio u oldum olası cok severim ama cok cokmaz yedim hatta younluk rokasından yedim.. çiğ köfte yi de bilmiorum ama krizdeyim bnm midemde pek iyi diil aslında ama 2 3 tane yemeden gecmicek gibi:)))

cnm benim bağışıklığım var ilkinden ama ona rağmen allah korusun ya...

sagolasin canim evet Allahim gönlümüze göre verdi..benim problemli gectigi icin kendimin uzanmamasi lazim ki plasenta yukari ciksin:))yoksa yapardim ben.burda bide temizlik icin birini alsam en az 30frank saat ücreti ödemem lazim.

mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende nisan annesi olacagım.son sat tarihim 27 haziran dogumda sanırım 2 nisana dek geliyor.bebişimizin cinsiyeti malesef tam belli deil dr göremiyor ama tahmini kıza benziyor diyor. hayırlısı bakalım.
inş hepiniz güzel hamilelik geciriyorsunuzdur.

yavru bu çiğ et yaf... içindeki soslarda mayanöz vs miş..ilk defa duydum karşılaşmamada umarım... nasıl yedin marine edilmiş et bu

yok canım mayonezli falan diil.. eti sirkeleyip bekletiyorlar daha sonrada incecik zar gibi kesip tuzlayarak dövüyorlar bol bol... döverek pişiriyorlar yani füme mantığı ile.. sonrada roka yada herhangi bir yeşillik ile limon suyu balsamic ile yiyorsun ama et çok çok ince canım çiğ köfteden bir farkı yok aslında yani... ama hamileyken yenileck birşey asla diil gerçektende o konuda bişi demiorum ama ben rokasını yedim yani etten bi parcacık yedim çok çok az roka ve sosunun tadını aldım sadece..

hayırlı olsun cnm... hoşgeldin... kaç hftlıksın

cnm aramıza hoşgeldin..ne güzel bir nisan bebişimiz daha yolda..herşeyin hayırlısı olsun

Kızzllar bişey sormak istiyorum ya belkikomik gelecek ama ben hamilelikte çok çirkinleşiyorum daha doğrusu yüzüm inanılmaz kötü oluyor..bunu ben fark ediyorum ve çevremdeki herkeste fark ediyor ,o kadar yani..dün bi tanıdıgın düğününe gittim yine herkes noldu sana böyle yüzün gözün kaymış,şişmiş gibi fln dediler.dahada moralim bozuldu..ilk hamilleğimde de böyleydi şaftım kayıyor resmen..millet ilkinde diyordu güzelliğini bebek almış,çocugun güzel olacak ,hakikaten oğlum maşllah subanallah çok yakışıklı ama benim psikloloji bozuluyor..her gören yorum yapıyor..

hoşgeldin canım hayırlı olsun şimdiden:))) bu arada tatlişoğluma mesaj atarsan senide ekler canım foruma:))

selam canim hosgelmissin aramizahayirli saglikli dogumlar diliyorum..

cnm pastırma düşün..onda tuzla pişiriliyo ve rüzgarda kurutuluyo.. ama lütfen bi daha yeme az sabret... artık çiğköfte bulmak çok zor hatta yok cnm...yani içinde çiğet bulunan...hazırlarda dahi patates gibi şeylerle kıvam verioylar...

canım bende cok cirkinleştim wallahi gerçii herkes gzelleştin diyorlar ama moral olsun diye yapıolar biliyorum.. o yüzden kızım olcaka heralde diye düşünüyordum ama erkektede çirkinleşilebiliyromus demekki...

kızınmı olcak kankiş...

yok cnm bu pastırmadan daha ince bişi... ay bu arada pasırmayıda cok severim aslında ama hiç yemedim vallahi eşim yesede ben yemedim doğunca yicem artık:)) dedim ya ötesinide toplasan çeyrek parça pastırma etmez yediğim çok çok azdı sosu ve rokası ile kandırmaca yaptım ben:)) ya sigarayı bile doktorum bak çok stres olacaksan 3 tane iç içine çekmeden demesine ragmenki oyle tiryakiyken Allah yardımcım oldu ağzıma koymadım çiğ et yemeden hayli hayli dayanmam lazım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…