- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.961
esracım oh ne güzel annen bakıyor sana valla kıskanıyorum:)
sen ne zaman tamamen evine dönmeyi düşünüyosun?
düşük tehlikesi için kalıyordun diilmi
babybaby86 herkez çok rahat onun kullanışı diyorlar ama ben tipini sevmiyorum o yuzden almayı düşünmem heralde.
ama sen güle güle kullan cnm.
slm kızlarr tünaydınlarrr..bu saatlerin geri alınması tuhaf oldu bana..bakıyorum herkesin canı zararlı yiyecek içeceklerden çekmeye başlamış hayrola :) kız maşallah ne mide var sizde carpaccio lar falan nasıl yiyorsunuz çiğ eti,çiğ köfteciler sizede bravo valla..yanmıyor mu mideniz ? benim mide berbat ya bir de böyle şeyler yesem kesin hastanelik olurum
babybaby86 güle güle kullan park yatağını,bende park yatak alacağım ama henüz erken diye bakmadım son aylarda bakıcam inş..
selam kızlar biz sonunda kızımıza bişiler almaya karar verdik ve mini parkyataklardan aldık cokda uygun fıyatı99 lıra e-bebek.com da bulduk.istanbulda oturanlar bu sitenin mağazasını bilirler belki.normal parkyataklardan daha kucuk 2 yasına kadar kullanılabılır.sepet alıcaktım ama arkadaşlarında dediği gibi hareketlendıkten sonra içinde bırakıp işlerimi yapamam enazından bunda parkın içine koyarım işime gücüme bakarım diye düşündüm yatakodamada gırer sallanır müzikli heryerede götürebılırm.umarım iyi bır karar vermişimdir kızlar ..
babybaby86 herkez çok rahat onun kullanışı diyorlar ama ben tipini sevmiyorum o yuzden almayı düşünmem heralde.
ama sen güle güle kullan cnm.[/B]
evvet evet bende kıskanıyorumoyy bugün temizlikte var teyzeme gidicem yardıma hiçte keyfim yok ama mecbur toparlancak her yer salıya eşyalar geliyormuş..
CNM HAYIRLI OLSUN....ama benim takıldığım şey şu... bi park yataklar var bide park oyun var galibe..fiyatı çok uygun geldi... içine bebek yatağı koycaksın değilmi bide sünger yani...GÜLE GÜLE KULLAN CNM...selam kızlar biz sonunda kızımıza bişiler almaya karar verdik ve mini parkyataklardan aldık cokda uygun fıyatı99 lıra e-bebek.com da bulduk.istanbulda oturanlar bu sitenin mağazasını bilirler belki.normal parkyataklardan daha kucuk 2 yasına kadar kullanılabılır.sepet alıcaktım ama arkadaşlarında dediği gibi hareketlendıkten sonra içinde bırakıp işlerimi yapamam enazından bunda parkın içine koyarım işime gücüme bakarım diye düşündüm yatakodamada gırer sallanır müzikli heryerede götürebılırm.umarım iyi bır karar vermişimdir kızlar ..
CNM EVET...ama şuan bi riskim yok ama doktora gidene kadar böyle olcak 10 gün sonra iyisin derse evdeyim inş.. yemek yaparım falan..bide tekim die cnm bişi yemek istemiyo onun içinde gidiyorum anneme cnm sıkılmıyo..eşim izin veriyo bu dönemde normalde izin vermezdi cnm....esracım oh ne güzel annen bakıyor sana valla kıskanıyorum:)
skorpion kızın hayırlı olsun öncelikle.
çok sevindim snn adına kız istiyordun:)
allah herkezin gönlündekini versn cnm:)
oh ne güzel sildir kocana:)
ama ben kıyamam ona yaa.
sonuçta ben çalışmıyorum ve evdeyim bütün gün. yavaş yavaş yaparım diye düşünüyorum.bütün camlar bitti, yarında evi siler süpürürm.
anam bu çiğ et mi nedir hiç bilmem valla int baktım ya çiğ bu ya...zararlı değilmi..benim ilk bebiş çiğetten gitti..tozoplazmadan vallahi et hiç yemedim toplasan antrikort 4 parça oda korka korkaslm kızlarr tünaydınlarrr..bu saatlerin geri alınması tuhaf oldu bana..bakıyorum herkesin canı zararlı yiyecek içeceklerden çekmeye başlamış hayrola :) kız maşallah ne mide var sizde carpaccio lar falan nasıl yiyorsunuz çiğ eti,çiğ köfteciler sizede bravo valla..yanmıyor mu mideniz ? benim mide berbat ya bir de böyle şeyler yesem kesin hastanelik olurum
babybaby86 güle güle kullan park yatağını,bende park yatak alacağım ama henüz erken diye bakmadım son aylarda bakıcam inş..
günaydınnn kızlarrrr nasılsınız:)) ya bende çiğ köfte istiyorum çok geçenlerdede acaip carpaccio istemişti canım ama normalde cok ssever ve erdim zaten.. eşim dayanamadı bi tane istedik çoğunluğu o yedi bende 2 3 çatal aldım kıyamadı yazık.. şimdide çiğköfte krizindeyim napıcm bilmem yaa
cnm ben tarifini verdim.. yap ona bakarım en azından isteğini giderir...yoksa en güvendiğin yerden iyebiliyosun etsiz çünkü... doktorsa izin verdi çok yeme ama...
mrb kızlar nasılsınız.
bnde kola arasıra içiyorum maalesef.
durduramıyorum kendimi ama 1 bardak tabi fazlası diil.
bugünde camları sildim havayı güzel bulunca şimdide dinleniyorum yoruldum vallaa.
sizler napıosunuzzz?
selam kızlar biz sonunda kızımıza bişiler almaya karar verdik ve mini parkyataklardan aldık cokda uygun fıyatı99 lıra e-bebek.com da bulduk.istanbulda oturanlar bu sitenin mağazasını bilirler belki.normal parkyataklardan daha kucuk 2 yasına kadar kullanılabılır.sepet alıcaktım ama arkadaşlarında dediği gibi hareketlendıkten sonra içinde bırakıp işlerimi yapamam enazından bunda parkın içine koyarım işime gücüme bakarım diye düşündüm yatakodamada gırer sallanır müzikli heryerede götürebılırm.umarım iyi bır karar vermişimdir kızlar ..
slm kızlarr tünaydınlarrr..bu saatlerin geri alınması tuhaf oldu bana..bakıyorum herkesin canı zararlı yiyecek içeceklerden çekmeye başlamış hayrola :) kız maşallah ne mide var sizde carpaccio lar falan nasıl yiyorsunuz çiğ eti,çiğ köfteciler sizede bravo valla..yanmıyor mu mideniz ? benim mide berbat ya bir de böyle şeyler yesem kesin hastanelik olurum
evet bende hiç çiğ et flmn yemem midem almaz yani hamilelikten değil..bende burda görünce netten baktım valla sevmediğim için bu tarz şeyleri hiç haberim yok isminden cisminden :18:
topsoplazma testi ilk gittiğimiz zaman bizede demişti isterseniz yaptırın diye ama ben dedim çiğ köfte,çiğ et tüketmiyorum,hatta sosis bile yesem kızartıp yerim ,o yüzden gerek görmedim yaptırmadım..aman dikkat kızlar..
esracım oh ne güzel annen bakıyor sana valla kıskanıyorum:)
skorpion kızın hayırlı olsun öncelikle.
çok sevindim snn adına kız istiyordun:)
allah herkezin gönlündekini versn cnm:)
oh ne güzel sildir kocana:)
ama ben kıyamam ona yaa.
sonuçta ben çalışmıyorum ve evdeyim bütün gün. yavaş yavaş yaparım diye düşünüyorum.bütün camlar bitti, yarında evi siler süpürürm.
yavru bu çiğ et yaf... içindeki soslarda mayanöz vs miş..ilk defa duydum karşılaşmamada umarım... nasıl yedin marine edilmiş et bu
mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende nisan annesi olacagım.son sat tarihim 27 haziran dogumda sanırım 2 nisana dek geliyor.bebişimizin cinsiyeti malesef tam belli deil dr göremiyor ama tahmini kıza benziyor diyor. hayırlısı bakalım.
inş hepiniz güzel hamilelik geciriyorsunuzdur.
mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende nisan annesi olacagım.son sat tarihim 27 haziran dogumda sanırım 2 nisana dek geliyor.bebişimizin cinsiyeti malesef tam belli deil dr göremiyor ama tahmini kıza benziyor diyor. hayırlısı bakalım.
yok canım mayonezli falan diil.. eti sirkeleyip bekletiyorlar daha sonrada incecik zar gibi kesip tuzlayarak dövüyorlar bol bol... döverek pişiriyorlar yani füme mantığı ile.. sonrada roka yada herhangi bir yeşillik ile limon suyu balsamic ile yiyorsun ama et çok çok ince canım çiğ köfteden bir farkı yok aslında yani... ama hamileyken yenileck birşey asla diil gerçektende o konuda bişi demiorum ama ben rokasını yedim yani etten bi parcacık yedim çok çok az roka ve sosunun tadını aldım sadece..
cnm aramıza hoşgeldin..ne güzel bir nisan bebişimiz daha yolda..herşeyin hayırlısı olsun
Kızzllar bişey sormak istiyorum ya belkikomik gelecek ama ben hamilelikte çok çirkinleşiyorum daha doğrusu yüzüm inanılmaz kötü oluyor..bunu ben fark ediyorum ve çevremdeki herkeste fark ediyor ,o kadar yani..dün bi tanıdıgın düğününe gittim yine herkes noldu sana böyle yüzün gözün kaymış,şişmiş gibi fln dediler.dahada moralim bozuldu..ilk hamilleğimde de böyleydi şaftım kayıyor resmen..millet ilkinde diyordu güzelliğini bebek almış,çocugun güzel olacak ,hakikaten oğlum maşllah subanallah çok yakışıklı ama benim psikloloji bozuluyor..her gören yorum yapıyor..
cnm aramıza hoşgeldin..ne güzel bir nisan bebişimiz daha yolda..herşeyin hayırlısı olsun
Kızzllar bişey sormak istiyorum ya belkikomik gelecek ama ben hamilelikte çok çirkinleşiyorum daha doğrusu yüzüm inanılmaz kötü oluyor..bunu ben fark ediyorum ve çevremdeki herkeste fark ediyor ,o kadar yani..dün bi tanıdıgın düğününe gittim yine herkes noldu sana böyle yüzün gözün kaymış,şişmiş gibi fln dediler.dahada moralim bozuldu..ilk hamilleğimde de böyleydi şaftım kayıyor resmen..millet ilkinde diyordu güzelliğini bebek almış,çocugun güzel olacak ,hakikaten oğlum maşllah subanallah çok yakışıklı ama benim psikloloji bozuluyor..her gören yorum yapıyor..
cnm pastırma düşün..onda tuzla pişiriliyo ve rüzgarda kurutuluyo.. ama lütfen bi daha yeme az sabret... artık çiğköfte bulmak çok zor hatta yok cnm...yani içinde çiğet bulunan...hazırlarda dahi patates gibi şeylerle kıvam verioylar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?