- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #13.981
yok cnm bu pastırmadan daha ince bişi... ay bu arada pasırmayıda cok severim aslında ama hiç yemedim vallahi eşim yesede ben yemedim doğunca yicem artık:)) dedim ya ötesinide toplasan çeyrek parça pastırma etmez yediğim çok çok azdı sosu ve rokası ile kandırmaca yaptım ben:)) ya sigarayı bile doktorum bak çok stres olacaksan 3 tane iç içine çekmeden demesine ragmenki oyle tiryakiyken Allah yardımcım oldu ağzıma koymadım çiğ et yemeden hayli hayli dayanmam lazım :))
ben ilk önce yatak odama sepet türü bişi düşünüyorum.sağol canım bende bşta almam ben bunlardan dıyordum ama buyuklerı kadar hantal olmadığı için bırde kiracıyız odasını yapsakta yınede mantıklı düşünmem fazla masrafa kacmamam gerekıyordu sen nasıl bişi düşünüyorsun peki canım...
cnm birde sormayı unuttum ,aldınız fakat henüz gelmedi değil mi? gelince güzel mi değil mi yada artısı eksisi neler yazarsan çok sevinirim.hem alacaklara fikir olur..
CNM HAYIRLI OLSUN....ama benim takıldığım şey şu... bi park yataklar var bide park oyun var galibe..fiyatı çok uygun geldi... içine bebek yatağı koycaksın değilmi bide sünger yani...GÜLE GÜLE KULLAN CNM...
sağol canım benım aldıgım parkyatak yatagı içinde yani ama üstte kalıyor yatak kısmı.ben eğer alttada yatırmayı düşünürsem alt kısmınıada sunger alırım dıye düşünüyorum daha sonra.ama senın deiğin sırf oyun parkıda var ama ben yatakda olsun ıstedıgım için bakmadım hiç...
yok canım daha bugun netten sipariş ettık 1 gun içinde gelıyormuş yazarım tabı fikir almak çok önemlı valla bende zor karar verdım beynım durcaktı artık:)))
cnm detaylı baktım aldığım park yatağa çok fonksiyonlu şaşırdım açıkçası...ben bile la bilirirm odasına her nekadar yaptıcak olsamda...bunuda odama alırım...hem oyun parkı..beşik dönenceler falan baya iyi...
canım bende cok cirkinleştim wallahi gerçii herkes gzelleştin diyorlar ama moral olsun diye yapıolar biliyorum.. o yüzden kızım olcaka heralde diye düşünüyordum ama erkektede çirkinleşilebiliyromus demekki...
inş.. diyelim kankiciğim..kızlar ben kaçtım sonra görüşürüz..makineden çamaşırlarımın çıkmasını bekliyordum ,çıktı astım..artık teyzeme yardıma yoksa ayıp olacak..saat kaç oldu..kızınmı olcak kankiş...
evet canım bende şaşırdım en iyiside fıyatı sende görmüşsündür renklerıde var valla dıgerlerınden küçük olması benım için enönemlısı koca angar gibi bişi istemıyordum zaten nekadar yatıcak içinde sabırsızlıkla beklıyorum ıstersen al valla cok uygun yorumlarıda bı oku bak magazalarda nekadarmış burda nekadar....
cnm odam siyah kırmızı yakışırda....kocişimle konişimde... zati 100 lira..alt değiştirme yeride var çok hoş..
selam kızlar biz sonunda kızımıza bişiler almaya karar verdik ve mini parkyataklardan aldık cokda uygun fıyatı99 lıra e-bebek.com da bulduk.istanbulda oturanlar bu sitenin mağazasını bilirler belki.normal parkyataklardan daha kucuk 2 yasına kadar kullanılabılır.sepet alıcaktım ama arkadaşlarında dediği gibi hareketlendıkten sonra içinde bırakıp işlerimi yapamam enazından bunda parkın içine koyarım işime gücüme bakarım diye düşündüm yatakodamada gırer sallanır müzikli heryerede götürebılırm.umarım iyi bır karar vermişimdir kızlar ..
İyigünlerde kullan canım. Bu modele bende bakmıştım. Güzel bir model. Yazlığa alalım diye düşündük bizde. Yatak odama sepet almak istiyorum. Kısmetse bebek odasıda alıcaz bebişime. Dün baktık biraz. Birtanesini çok beğendik. Uzun süre kullanılabilecek birşey. Çalışma masası kitaplığı bile var. Tamamiyle mdf den yapılmış. Fiyatı biraz yüksekti yalnız. 3550 TL İdi. Ama nakitte yardımcı olacaklar. Suntalem takımlar çok daha uygun fiyatlı fakat onlar uzun ömürlü olmadığı için eşim istemiyor. Kısmetse bu takımı sipariş vericez sanırım. Siparişten 1 ay sonra geliyormuş. !-1,5 ayda havalandırmak gerekiyormuş boya kokusu çıksın diye. O nedenle bayramdan sonra sipariş vermek lazım 5 aylık olucaz o zaman.Almışken uzun süre kullanılsın istiyoruz. Rengide düz beyaz. Kulplarıyla biraz renlendirilecek. Çok renkli olursa biraz büyüyünce beğenmez diye düşündük. Doğru mu düşünüyoruz acaba?
İyigünlerde kullan canım. Bu modele bende bakmıştım. Güzel bir model. Yazlığa alalım diye düşündük bizde. Yatak odama sepet almak istiyorum. Kısmetse bebek odasıda alıcaz bebişime. Dün baktık biraz. Birtanesini çok beğendik. Uzun süre kullanılabilecek birşey. Çalışma masası kitaplığı bile var. Tamamiyle mdf den yapılmış. Fiyatı biraz yüksekti yalnız. 3550 TL İdi. Ama nakitte yardımcı olacaklar. Suntalem takımlar çok daha uygun fiyatlı fakat onlar uzun ömürlü olmadığı için eşim istemiyor. Kısmetse bu takımı sipariş vericez sanırım. Siparişten 1 ay sonra geliyormuş. !-1,5 ayda havalandırmak gerekiyormuş boya kokusu çıksın diye. O nedenle bayramdan sonra sipariş vermek lazım 5 aylık olucaz o zaman.Almışken uzun süre kullanılsın istiyoruz. Rengide düz beyaz. Kulplarıyla biraz renlendirilecek. Çok renkli olursa biraz büyüyünce beğenmez diye düşündük. Doğru mu düşünüyoruz acaba?
anam meyve delisi oldum... hele ayva mandalina...kızlar bol bol tüketin beşler büyüsün...
anam meyve delisi oldum... hele ayva mandalina...kızlar bol bol tüketin beşler büyüsün...
paylaşsana cnm... fiyatı yüksek vallahi ben yaptırcam kayınpeder mobilyacısına haha uyguna gelcek..belki hiç para vermeyiz... ama çok cnm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?