2011 Nisan Anneleri

iyi bari cnm...anam ben pişmiş sucuk bile iyemiyorum... hihi...

ben ilk önce yatak odama sepet türü bişi düşünüyorum.
onu ablamdan almayı düşünüyorum çünkü 4 5 ay yatıcak ona para vermem.
ev bizimn olduğu için kısmet olursa oda düzmeyi düşünüyorum.
yani büyüyen beşikler oluyor. küçük bi gardolabı ve 4 çekmeceli etejeri oluyor.
dün eşimle bi yerde baktık 2.250 dedi ama bana çok pahalı geldi.
lakeden beyazdı. güzeldi ama değmez yani bize pahalı geldi.
ben şöle 1 milyarlık bişi alabilriim heralde.zaten büyüyncede kendi odasını kendi dizer oğlumuz.
bnm odam olmamıştı 3 kız kardeştik o yuzden çok hevesim var oda konusunda.

haklısın canım bende yınede oda yapıcam ama daha yatmıcagı için içinde sadece dolaplarını almayı düşünüyorum karyolasınıda 1yasından sonra alıcam cunku zaten 1 yasına kadar yanımda yatar benım ayırmam odamdan.gitti gidiyorda güzel bebek odası takımları var uygunda var pahalıda istersen bi bak ama yınede görmeden ısan karar veremıyor...

kizlar aman dikkat cig et yemek ne demek.. ciplak elinizle bile dokunmayin diyo doktorlar dokunmaniz gerekiyosana eldiven takipta ve sonrasinda ellerinizi bolll yikamak gerekiyomus, kedilerden uzak durmaliyiz bir mikrap üretiyomuslar o cok zararli ve cig olan her sey.. cig köftelerde zaten et koymak yasak artik, et cigken cabuk bozuldugu icin ama yinede cig etle yapan özel yerler vardir belki o yüzden alirken sormakta fayda var..

Son düzenleme:
cnm birde sormayı unuttum ,aldınız fakat henüz gelmedi değil mi? gelince güzel mi değil mi yada artısı eksisi neler yazarsan çok sevinirim.hem alacaklara fikir olur..

yok canım daha bugun netten sipariş ettık 1 gun içinde gelıyormuş yazarım tabı fikir almak çok önemlı valla bende zor karar verdım beynım durcaktı artık:)))

yok canım daha bugun netten sipariş ettık 1 gun içinde gelıyormuş yazarım tabı fikir almak çok önemlı valla bende zor karar verdım beynım durcaktı artık:)))

cnm detaylı baktım aldığım park yatağa çok fonksiyonlu şaşırdım açıkçası...ben bile la bilirirm odasına her nekadar yaptıcak olsamda...bunuda odama alırım...hem oyun parkı..beşik dönenceler falan baya iyi...

evet canım bende şaşırdım en iyiside fıyatı sende görmüşsündür renklerıde var valla dıgerlerınden küçük olması benım için enönemlısı koca angar gibi bişi istemıyordum zaten nekadar yatıcak içinde sabırsızlıkla beklıyorum ıstersen al valla cok uygun yorumlarıda bı oku bak magazalarda nekadarmış burda nekadar....

canım bende cok cirkinleştim wallahi gerçii herkes gzelleştin diyorlar ama moral olsun diye yapıolar biliyorum.. o yüzden kızım olcaka heralde diye düşünüyordum ama erkektede çirkinleşilebiliyromus demekki...

valla sana yine o kadar söylüyorlar bana bunu bile diyen olmadı,hatta öyle tepki veriyorlar ki sanki evrim geçirmişim :)

kızınmı olcak kankiş...
inş.. diyelim kankiciğim..kızlar ben kaçtım sonra görüşürüz..makineden çamaşırlarımın çıkmasını bekliyordum ,çıktı astım..artık teyzeme yardıma yoksa ayıp olacak..saat kaç oldu..

cnm odam siyah kırmızı yakışırda....kocişimle konişimde... zati 100 lira..alt değiştirme yeride var çok hoş..

cnm odam siyah kırmızı yakışırda....kocişimle konişimde... zati 100 lira..alt değiştirme yeride var çok hoş..

aynen canım ikna olması kolay olur cunku cok ucuzzzzz buarada kapıda ödeme ve kart çekme kolaylıgıda var sitenın bilgin olsun canım...bız karttan nakıt cektırdık netten kargoyla beraber106 lıraya geldi...

Son düzenleme:

İyigünlerde kullan canım. Bu modele bende bakmıştım. Güzel bir model. Yazlığa alalım diye düşündük bizde. Yatak odama sepet almak istiyorum. Kısmetse bebek odasıda alıcaz bebişime. Dün baktık biraz. Birtanesini çok beğendik. Uzun süre kullanılabilecek birşey. Çalışma masası kitaplığı bile var. Tamamiyle mdf den yapılmış. Fiyatı biraz yüksekti yalnız. 3550 TL İdi. Ama nakitte yardımcı olacaklar. Suntalem takımlar çok daha uygun fiyatlı fakat onlar uzun ömürlü olmadığı için eşim istemiyor. Kısmetse bu takımı sipariş vericez sanırım. Siparişten 1 ay sonra geliyormuş. !-1,5 ayda havalandırmak gerekiyormuş boya kokusu çıksın diye. O nedenle bayramdan sonra sipariş vermek lazım 5 aylık olucaz o zaman.Almışken uzun süre kullanılsın istiyoruz. Rengide düz beyaz. Kulplarıyla biraz renlendirilecek. Çok renkli olursa biraz büyüyünce beğenmez diye düşündük. Doğru mu düşünüyoruz acaba?

bence en dogru karari almissin canim güle güle kullanin iyi günlerde..büyüyüncede genc takimi alirsiniz, ona daha cookkk var:))

paylaşsana cnm... fiyatı yüksek vallahi ben yaptırcam kayınpeder mobilyacısına haha uyguna gelcek..belki hiç para vermeyiz... ama çok cnm.....

sağol arkadaşım bende senın gibi düşünüyorum odası için ama bu fıyat bıle bana cok geldı orta gelırlıyız nede olsa kıracıyızda.ama bende beyaz kulpları renklı almayı düşünüyorum ileriye dönuk olması cok önemlı enazından 12-13 yıl arkamıza bakmayalım bence zırt pırt oda yapcak halımız yok.bende cok araştırıyorum odası için ama bulundugum şehirde cok secenek yok kısıtlı dukkanlar var sanırım bursaya falan gideriz.sana heryonden katılıyorum canım...

paylaşsana cnm... fiyatı yüksek vallahi ben yaptırcam kayınpeder mobilyacısına haha uyguna gelcek..belki hiç para vermeyiz... ama çok cnm.....

Canım resmi yok maalesef. Piyasadaki ürünlere göre çok kaliteli. O nedenle eşim fiyatı normal diyor. Bu fiyata uyku seti ve yaylı yatakta dahil. Nakittede sanırım 2750 TL ye verecekler.. Hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…