- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.001
esraa kiz bende ayni seyleri yiyorum ..ee nasil oluyoda sana erkek,bana kiz:)) demekki olabiliyoo mu??
esraa kiz bende ayni seyleri yiyorum ..ee nasil oluyoda sana erkek,bana kiz:)) demekki olabiliyoo mu??
haha dünüş...hiç gülceğim yoktu...anam ben et iyemiyorum hiç..tavuk bile sen iyebiliyonmu? tatlı asla ağzıma kaymadım sen peki*? meyva kıstas değil tatlum...
haha dünüş...hiç gülceğim yoktu...anam ben et iyemiyorum hiç..tavuk bile sen iyebiliyonmu? tatlı asla ağzıma kaymadım sen peki*? meyva kıstas değil tatlum...
Canım benimde tatlı ve etle aram yok. Varsa yoksa ekşi, tuzlu. Doktorlar yanıldılarmı bizde ne dersin:))
showu açın sunucuya bakın şok oldum
Canım benimde tatlı ve etle aram yok. Varsa yoksa ekşi, tuzlu. Doktorlar yanıldılarmı bizde ne dersin:))
Neden şok oldun canım? Sunucu bildiğim kadarıyla hamile o yüzden mi? Şu an sunucunun sadece suratını gösteriyorda.
iyi akşamlar kızlar ya birşey soracam bu baş ağrıları ne zaman geçer benim yaklaşık 1,5 aydır sürekli başım ağrıyor doktora sordum ağrı kesici yazmadım mı sana demekten başka bir açıklama yapmadı birde size sorayım dedim şu an bile çatlıyor ilaç hiç almadım almakta istemiyorum alsam birşey olur miki ?
slm kızlar nasılsınız ben soğuk almışım canlarım ne önerirsiniz sürekli hapşuruyorum nefes alamıyom çok zormuş
slm kızlar nasılsınız ben soğuk almışım canlarım ne önerirsiniz sürekli hapşuruyorum nefes alamıyom çok zormuş
kızlar göbişimde pul pul deri paçaları var...bu gerilme ve sonu çatlak dimek dimi arada kaşınıto...
hic bir bilgim yok canim.catlagim olmadiya..catlakmi olusuyo yaksa sadece cildin mi kurudu
2 tane gördüm kuş parmağımın başı gwnişliğinde kabuk...kurumuş gibi..belirtisimi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?