2011 Nisan Anneleri

esraa kiz bende ayni seyleri yiyorum ..ee nasil oluyoda sana erkek,bana kiz:)) demekki olabiliyoo mu??

Yediğimiz şeylerle alakası yok canım maalesef. Benimde yediklerime bakarsak kızım olması gerekiyordu. :)) O nedenle fazla kaptırmışım kendimi doktor erkek dediğinde kısa süreli birşok yaşadım:)) Yanılmıştır belki diyordum. Başak bir doktorda erkek dedi.

haha dünüş...hiç gülceğim yoktu...anam ben et iyemiyorum hiç..tavuk bile sen iyebiliyonmu? tatlı asla ağzıma kaymadım sen peki*? meyva kıstas değil tatlum...

yiyebiliyorum canim severek degil ama yerim..tatli normalde hic sevmem ama hamileyken simdiye kadar yemedigimden cok yedim :)) anan meyvayi zaten kiz cocugu yapanlar cok yermis:)))) öyle okumustum daa

canım bende muzdaripim bu konuda hemde migren. parol alabilirsin ben alıyorum haftada bir. bi zararı yok.

slm kızlar nasılsınız ben soğuk almışım canlarım ne önerirsiniz sürekli hapşuruyorum nefes alamıyom çok zormuş

slm kızlar nasılsınız ben soğuk almışım canlarım ne önerirsiniz sürekli hapşuruyorum nefes alamıyom çok zormuş

cnm şimdi turpu oyuyosun içine bi kaşık dolusu bal koyuyosun. ondan sonra ağzı kapalı bi kasede bekletiyosun.o turp balla birlikte suyunu dışarı veriyo iki kaşık kadar fln suyu çıkar onun.çok kötü kokar ama benim çok işime yaramıştı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…