2011 Nisan Anneleri

Canım etsiz olanlarından yiyebiliyorssan bence ye.Benim de geçen hafta krizim tuttu yaklaşık 10 tane yedim eşim bile şaşırdı

hayırlı olsun cnm... hoşgeldin... kaç hftlıksın
h.b canım saol.bu gün tam 18 haftalık olduk.
h.b tatlım.bence sen canını sıkma bende cirkinleşmeye başladım ama morel bozulacak birşey yok gurur duy sen boş ver onları.

hoşgeldin canım hayırlı olsun şimdiden:))) bu arada tatlişoğluma mesaj atarsan senide ekler canım foruma:))
coksaol canım.sizlerede hayırlı olsun mesaj atarım hatırlattıgın cokk tşk.

selam canim hosgelmissin aramizahayirli saglikli dogumlar diliyorum..
saol tatlım bende sizlere diliyorum saglıklı dogumlar.

arkadaşlar ilgi ve alakanızdan dolayı cok tşk ederim.rabbim hepimize meleklerimizi saglıklıca kucagımıza almayı nasip etsin.inş kolay dogumlarımız olur.

İyi akşamlar kızlar

Benim göbeğimde ara sıra kaşınıyor, genellikle duştan sonra sebamed vucut losyonum var onu sürüyorum iiyi geliyor onu sürmeyi unutursam kaşınıyor

Son düzenleme:
hadi bakalim güle güle git, güle güle gel..güzel haberlerini bekliyoruz

sağol canım yaa inş...canım ya senin canın genelde enelr çekiyor daha çok tatlımı ekşimi meyvamı ne mesela??

ben meyveyi çok severek yiyorum ama tatlıyıda seviyorum çikolata falan yemek istiyorum yani çözemedim kendimi...

ben meyva seviyorum,ayrici normalde tatli hic sevmeyen ben simdi cikolata yiyorum.ben zaten tatli yiyenlerin kiza meyilli oldugunu düsünüyorum.bir de ben rüyamda sürekli birseyler yiyorum degisik degisik oglumda hic böyle degildim.tuzlu ve eksiyide seviyorum ama simdi öyle cok istiyorum gibi degil onlari..ben oglanda sürekli tuizlu,eksi,aci yemistim canim..

bende öle canım meyve ve çikolata en sevdiğim şeyler...tavuk hiç yiyemiyorum ama et yiyorum..oğlumda meyve yediğimi pek hatırlamıyorum...bilmiyorum ki her çocuk değişik sanırım artık hayırlısı....

19.haftan basliyoo eger bebi$ gösterirse kendini artik ögrenmemek icin bir sebep yok bence..

evet canım eşimin amcasının hanımıda kadın doğum doktoru ama farklı şehirlerde olduğumuz için ona gitmiyorum.dün telefonda sordum kesin belli olur söylemesi lazım doktorunun dedi..bende umutluyum bu sefer:))

ıyı akşamlar kızlar nasılsınz ben bugun bebgım hareketını çok net hıssettım sızde hııssedıyormusunuz.annemdeydım 15 gun kaldım eşim cuma gunu yanımdaydı bugunde benı alamaya geldı eşimı gordugum anda oynamaya başladı ama çok nettı.demkkı babsını ozlemış bızım kız

tatlı erkek derlerdı ye tatlıyı çıkar hakkı yı ye ekşı yı çıkar ayşeyı dıye.ama bende de aşırı tatlıya duşkunluk var kızım olcak demkkı tam dogru değıl bunlar

tatlı erkek derlerdı ye tatlıyı çıkar hakkı yı ye ekşı yı çıkar ayşeyı dıye.ama bende de aşırı tatlıya duşkunluk var kızım olcak demkkı tam dogru değıl bunlar

bende tatlı ve meyva yiyorum en çok banada doktor %90 erkek dedi :)) tabi % 10 yanılma payı var tabiiii:)))bende yarın yada salı başka doktora gidicem :))

bende tatlı ve meyva yiyorum en çok banada doktor %90 erkek dedi :)) tabi % 10 yanılma payı var tabiiii:)))bende yarın yada salı başka doktora gidicem :))

hayırlısı olsun canım gıt tabı ınsan merak edıyor ona gore başlarsın bışeler almaya.benım kendı dr soylemedı kasım 6 da gtcem dortluye ozamn soylucem dedı.başka ıkı dr gttım kız dedıler.bıde benım karnım dık degıl yanlara yayıldı erkek dık olurmuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…