- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.021
günaydınnn kızlarrrr nasılsınız:)) ya bende çiğ köfte istiyorum çok geçenlerdede acaip carpaccio istemişti canım ama normalde cok ssever ve erdim zaten.. eşim dayanamadı bi tane istedik çoğunluğu o yedi bende 2 3 çatal aldım kıyamadı yazık.. şimdide çiğköfte krizindeyim napıcm bilmem yaa
kızlar göbişimde pul pul deri paçaları var...bu gerilme ve sonu çatlak dimek dimi arada kaşınıto...
slm kızlar nasılsınız ben soğuk almışım canlarım ne önerirsiniz sürekli hapşuruyorum nefes alamıyom çok zormuş
h.b canım saol.bu gün tam 18 haftalık olduk.hayırlı olsun cnm... hoşgeldin... kaç hftlıksın
h.b tatlım.bence sen canını sıkma bende cirkinleşmeye başladım ama morel bozulacak birşey yok gurur duy sen boş ver onları.cnm aramıza hoşgeldin..ne güzel bir nisan bebişimiz daha yolda..herşeyin hayırlısı olsun
Kızzllar bişey sormak istiyorum ya belkikomik gelecek ama ben hamilelikte çok çirkinleşiyorum daha doğrusu yüzüm inanılmaz kötü oluyor..bunu ben fark ediyorum ve çevremdeki herkeste fark ediyor ,o kadar yani..dün bi tanıdıgın düğününe gittim yine herkes noldu sana böyle yüzün gözün kaymış,şişmiş gibi fln dediler.dahada moralim bozuldu..ilk hamilleğimde de böyleydi şaftım kayıyor resmen..millet ilkinde diyordu güzelliğini bebek almış,çocugun güzel olacak ,hakikaten oğlum maşllah subanallah çok yakışıklı ama benim psikloloji bozuluyor..her gören yorum yapıyor..
coksaol canım.sizlerede hayırlı olsun mesaj atarım hatırlattıgın cokk tşk.hoşgeldin canım hayırlı olsun şimdiden:))) bu arada tatlişoğluma mesaj atarsan senide ekler canım foruma:))
selam canim hosgelmissin aramizahayirli saglikli dogumlar diliyorum..
saol tatlım bende sizlere diliyorum saglıklı dogumlar.
nerde bu kızlar yaw hafta sonu diye giren pek yok herhalde bende yarın doktora gidecem inş.. bu sefer bari öğrensem cinsiyetiniiiii
inşallah sağlıklı bi kızın olacağını öğrenirsin bana da erkek gibi dedi ama haftaya kendi doktoruma gideceğim ne dicek bakalım
nerde bu kızlar yaw hafta sonu diye giren pek yok herhalde bende yarın doktora gidecem inş.. bu sefer bari öğrensem cinsiyetiniiiii
hadi bakalim güle güle git, güle güle gel..güzel haberlerini bekliyoruz
sağol canım yaa inş...canım ya senin canın genelde enelr çekiyor daha çok tatlımı ekşimi meyvamı ne mesela??
ben meyveyi çok severek yiyorum ama tatlıyıda seviyorum çikolata falan yemek istiyorum yani çözemedim kendimi...
ben meyva seviyorum,ayrici normalde tatli hic sevmeyen ben simdi cikolata yiyorum.ben zaten tatli yiyenlerin kiza meyilli oldugunu düsünüyorum.bir de ben rüyamda sürekli birseyler yiyorum degisik degisik oglumda hic böyle degildim.tuzlu ve eksiyide seviyorum ama simdi öyle cok istiyorum gibi degil onlari..ben oglanda sürekli tuizlu,eksi,aci yemistim canim..
19.haftan basliyoo eger bebi$ gösterirse kendini artik ögrenmemek icin bir sebep yok bence..
bende öle canım meyve ve çikolata en sevdiğim şeyler...tavuk hiç yiyemiyorum ama et yiyorum..oğlumda meyve yediğimi pek hatırlamıyorum...bilmiyorum ki her çocuk değişik sanırım artık hayırlısı....
tatlı erkek derlerdı ye tatlıyı çıkar hakkı yı ye ekşı yı çıkar ayşeyı dıye.ama bende de aşırı tatlıya duşkunluk var kızım olcak demkkı tam dogru değıl bunlar
bende tatlı ve meyva yiyorum en çok banada doktor %90 erkek dedi :)) tabi % 10 yanılma payı var tabiiii:)))bende yarın yada salı başka doktora gidicem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?