- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.041
bende tatlı ve meyva yiyorum en çok banada doktor %90 erkek dedi :)) tabi % 10 yanılma payı var tabiiii:)))bende yarın yada salı başka doktora gidicem :))
hayırlısı olsun canım gıt tabı ınsan merak edıyor ona gore başlarsın bışeler almaya.benım kendı dr soylemedı kasım 6 da gtcem dortluye ozamn soylucem dedı.başka ıkı dr gttım kız dedıler.bıde benım karnım dık degıl yanlara yayıldı erkek dık olurmuş.
neeeeeeeeee??kendimi kıza koşullandırıyorumm..birde erkek derse sanırım kısa süreliğine br şok yaşarımmm:)))
ay canım herşeyi değerlendirdim çin takvimine baktım erkek, karnım yayvan değil kalçamda yayılmadı ,canım ekşide çok istemiyor arada tursu istiyo ,sonra beta bcgh değerim 50 nin altında ,çok çirkinleştimde denilemez tabi eşime sormak gerek ama :)) vsvs bunlara göre erkek diyolar doktorda %90 erkek dedi banada 4 lü teste geldiğinde söyleyeceğim dedi ama söylemedi tam olarak göremedim dedi. sonuç gelecek hafta salı cıkacak o zaman sölerim dedi ama bende bekleyemiycem yarın yada salı başka doktora gidicem hem bakalım diğer değerler için ne diyecek aynı seylerimi söylüyorlar ben her doktora güvenmiyorum.
önce Allah hayırlısını versin de sonra gönlüne göre versin ..bende doktor kesin konuşmadı siniroldum .millet 12. 13. haftalarda öğrendi ben ultrasona göre 18. haftadayım suan ama hala kesin göremedim diyor doktor uyuz oldum o nedenle yaaaa. bu yüzden bile güvenim azaldı doktora o nedenle yarın başka doktordan randevu almayı düşünüyorum bakalım diğer testlerimi nede götürücem aynı şeylerimi söyleyecek .:18:
kızlar geçen sayfada arkadaşın ikili test sonucu var..illaki görmüşsünüzdür...yardımcı olurmusunuz...
önce Allah hayırlısını versin de sonra gönlüne göre versin ..bende doktor kesin konuşmadı siniroldum .millet 12. 13. haftalarda öğrendi ben ultrasona göre 18. haftadayım suan ama hala kesin göremedim diyor doktor uyuz oldum o nedenle yaaaa. bu yüzden bile güvenim azaldı doktora o nedenle yarın başka doktordan randevu almayı düşünüyorum bakalım diğer testlerimi nede götürücem aynı şeylerimi söyleyecek .:18:
benım çinde de kız dı.ama ıkılı test 50nın altıymış.kız kendını gostermez derler ama.
bıde gtcegın doktor soylermı onu sor bakalım onceden bazıları solemıyo.ben bahçelıevler medıcana duzdun beye gttım o dogru tahmın edıyor yakınsa tavsıye ederım
bencede sorun yok canım bebeğin riskli olma durumu 1787 de 1 endişelenme :))cnm ılgın ıcın tesekkur ederım ama sayfaya ıyıce baktıkca bırsuru seylerı eksık yazmısım
b-hcg 55.5 ng\ml 1.42 duzeltılmıs mom
papp-a 1.1 ml\ml 0.85 duzeltılmıs mom
ULTRASON BILGIISI
ultrason tarıhı 23.10.2010 nuchal translucency 0.7 mm
crl 55 mm 0.50 mom
crl ye gore gebelık yası 11+5
serum alma ytarıhıne gore gebelık yası 11+5
kombıne rısk
1:9749 cuf of degerının altında
ıkılı test
1:1787 cut of degerın altında
trısomy 18+ NT
1:10000 cut of degerın altında
galıba sorun yok gıbı sabahtan berı nette bakınıyorum yarın arayacam ıcım rahat etsın
bencede sorun yok canım bebeğin riskli olma durumu 1787 de 1 endişelenme :))
benim ikili testte beta hcg 19....
tesekkur ederım cnm
ay yuksek cıkınca kız dıyorlar acaba benımkı kız mı kı
ıcımden bu aralar kız gecıyo gonlumdekıde ne yalan soyluyum kız
cnm ılgın ıcın tesekkur ederım ama sayfaya ıyıce baktıkca bırsuru seylerı eksık yazmısım
ULTRASON BILGIISI
crl 55 mm 0.50 mom
kombıne rısk
yas rıskı
1:927
ıkılı test
trısomy 18+ NT
galıba sorun yok gıbı sabahtan berı nette bakınıyorum yarın arayacam ıcım rahat etsın
maşallah cnm baya az risk görünüyo...bunları yazmamıştın.bende yatırmadığım için bilmeden bişi demek istemedim..içini ferah tut...
cnm ılgın ıcın tesekkur ederım ama sayfaya ıyıce baktıkca bırsuru seylerı eksık yazmısım
ULTRASON BILGIISI
crl 55 mm 0.50 mom
kombıne rısk
yas rıskı
1:927
ıkılı test
trısomy 18+ NT
sevindim cnm... nezaman kontrolün...benim 9 unda içim rahat çok şükür...TESEKKUR EDERIM CNM INSALLAH SAGLIKLIDIR BENIM YAVRUCUM BU ARALAR ICIM HUZURSUZ
AMA DAHA VAR GORMEME O YUZDEN BIRAZ ENDISE ETTIM
Kızlar ben geldim kaç gündür kaçaktım.200 sayfa birikmiş :26: okumak zor artık parça parça zamanla bakarım.Umarım herkes çooookkk iyidir.Bebişlerde tabi... Bizde kısa bir İzmir kaçamağı yaptık.Bebişime alışveriş yaptık biraz eklerim ilerleyen günlerde topiğe.
Bebişim biraz üzüyor beni bu ara kabızlıkla birlikte aşırı hareketli bu ara onun için hep sancım var.Bakalım... mesaiden kaçış yok 5 gün güzeldi tatil ya...Öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?