2011 Nisan Anneleri

ay canım herşeyi değerlendirdim çin takvimine baktım erkek, karnım yayvan değil kalçamda yayılmadı ,canım ekşide çok istemiyor arada tursu istiyo ,sonra beta bcgh değerim 50 nin altında ,çok çirkinleştimde denilemez tabi eşime sormak gerek ama :)) vsvs bunlara göre erkek diyolar doktorda %90 erkek dedi banada 4 lü teste geldiğinde söyleyeceğim dedi ama söylemedi tam olarak göremedim dedi. sonuç gelecek hafta salı cıkacak o zaman sölerim dedi ama bende bekleyemiycem yarın yada salı başka doktora gidicem hem bakalım diğer değerler için ne diyecek aynı seylerimi söylüyorlar ben her doktora güvenmiyorum.

neeeeeeeeee??kendimi kıza koşullandırıyorumm..birde erkek derse sanırım kısa süreliğine br şok yaşarımmm:)))

önce Allah hayırlısını versin de sonra gönlüne göre versin ..bende doktor kesin konuşmadı siniroldum .millet 12. 13. haftalarda öğrendi ben ultrasona göre 18. haftadayım suan ama hala kesin göremedim diyor doktor uyuz oldum o nedenle yaaaa. bu yüzden bile güvenim azaldı doktora o nedenle yarın başka doktordan randevu almayı düşünüyorum bakalım diğer testlerimi nede götürücem aynı şeylerimi söyleyecek .:18:

benım çinde de kız dı.ama ıkılı test 50nın altıymış.kız kendını gostermez derler ama.
bıde gtcegın doktor soylermı onu sor bakalım onceden bazıları solemıyo.ben bahçelıevler medıcana duzdun beye gttım o dogru tahmın edıyor yakınsa tavsıye ederım

kendını gostermıyosa kızdırr hayırlısı olsun da.ben tam 12+1 de ogrendım duzgun beyden.yoksa benım dr soylemıyo ınat ettı

kızlar geçen sayfada arkadaşın ikili test sonucu var..illaki görmüşsünüzdür...yardımcı olurmusunuz...

cnm ılgın ıcın tesekkur ederım ama sayfaya ıyıce baktıkca bırsuru seylerı eksık yazmısım

b-hcg 55.5 ng\ml 1.42 duzeltılmıs mom
papp-a 1.1 ml\ml 0.85 duzeltılmıs mom

ULTRASON BILGIISI

ultrason tarıhı 23.10.2010 nuchal translucency 0.7 mm

crl 55 mm 0.50 mom
crl ye gore gebelık yası 11+5
serum alma ytarıhıne gore gebelık yası 11+5

kombıne rısk

1:9749 cuf of degerının altında

yas rıskı

1:927

ıkılı test

1:1787 cut of degerın altında

trısomy 18+ NT

1:10000 cut of degerın altında

galıba sorun yok gıbı sabahtan berı nette bakınıyorum yarın arayacam ıcım rahat etsın

Son düzenleme:

evet canım bende benim doktordan pek ümitli değilim eğer zaten öğrenemezsem yarın gidebilirsem yarın gidemezsem bi kaç gün sonra başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum. dediğin gibi bazı arakdaşalr çok erken öğrendi ben bunu doktora söylediğimde daha cinsel organı oluşmadıki nasıl öğreneceksin dedi sinir oldum ama yapacak bişey yok. beklemekten başka çaremizde yok ama artık öğrenmemiz lazım zamanı geldi...:2:

canım ben karsıdayım orası bana uzak. Araştırıyorum şimdi nette 2 hastane var aklıma yatan birine gideceğim sanırım artık ..

bencede sorun yok canım bebeğin riskli olma durumu 1787 de 1 endişelenme :))

tesekkur ederım cnm

ay yuksek cıkınca kız dıyorlar acaba benımkı kız mı kı

ıcımden bu aralar kız gecıyo gonlumdekıde ne yalan soyluyum kız

evet canım 50 üzeri genelde kız diyorlar ama bilimsel bir kanıtı yok. senin 55 sınırda sayılır.benim epey düşük..hakkımızda haırlısı olsun inşallah...

AY CNM ALLAH HAYIRLISI VERSIN HERSEYE KABULUM SAGLIKLI OLSUNDA BASIMIN USTUNDE YERLERI VAR YAVRUCUKLARIN

BIR CINSIYET BELLI OLSUN AYAKKABI ALMAK ISTIYORUM ADIDASDAN BEGENMISTIM COK ONCEDEN HEP BAKARDIM

maşallah cnm baya az risk görünüyo...bunları yazmamıştın.bende yatırmadığım için bilmeden bişi demek istemedim..içini ferah tut...

Kızlar ben geldim kaç gündür kaçaktım.200 sayfa birikmiş :26: okumak zor artık parça parça zamanla bakarım.Umarım herkes çooookkk iyidir.Bebişlerde tabi... Bizde kısa bir İzmir kaçamağı yaptık.Bebişime alışveriş yaptık biraz eklerim ilerleyen günlerde topiğe.
Bebişim biraz üzüyor beni bu ara kabızlıkla birlikte aşırı hareketli bu ara onun için hep sancım var.Bakalım... mesaiden kaçış yok 5 gün güzeldi tatil ya...Öpüyorum hepinizi...

sizin değerleriniz çok iyi hatta başka bir tetkik yapılmasına gerek olmadığını bile söyler doktorunuz aynı benimki gibi oranlar çünkü zaten önemli olan iki değer var biri kombine risk diğeri trisomy 18 benim kombine 1:7084 trisomy 18 1:10000 hemen hemen aynıyız hatta sizin kombine riskiniz çok daha iyi çıkmış içiniz rahat olsun

TESEKKUR EDERIM CNM INSALLAH SAGLIKLIDIR BENIM YAVRUCUM BU ARALAR ICIM HUZURSUZ

AMA DAHA VAR GORMEME O YUZDEN BIRAZ ENDISE ETTIM
sevindim cnm... nezaman kontrolün...benim 9 unda içim rahat çok şükür...

hoşgeldin kaçak...neler aldın bakim...kız sen çok yoruyon kendini... kıskanıyom he anam yürümekten korkar olsum ama bende bu aralar çok iyi hissediyorum kendimi...gidiyo o ilk başlardaki yorgunluk vucut alıştı artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…