- 17 Şubat 2008
- 867
- 132
- 648
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.061
Sorma canım yaa yoruldum çok bebişimde tepki verdi deli gibi.Ekleyecem diğer topike resimleri çekeyimde. sen nasılsın. az kaldı kontrole hadi bakalım...sevindim cnm... nezaman kontrolün...benim 9 unda içim rahat çok şükür...
hoşgeldin kaçak...neler aldın bakim...kız sen çok yoruyon kendini... kıskanıyom he anam yürümekten korkar olsum ama bende bu aralar çok iyi hissediyorum kendimi...gidiyo o ilk başlardaki yorgunluk vucut alıştı artık....
Isizin değerleriniz çok iyi hatta başka bir tetkik yapılmasına gerek olmadığını bile söyler doktorunuz aynı benimki gibi oranlar çünkü zaten önemli olan iki değer var biri kombine risk diğeri trisomy 18 benim kombine 1:7084 trisomy 18 1:10000 hemen hemen aynıyız hatta sizin kombine riskiniz çok daha iyi çıkmış içiniz rahat olsun
sevindim cnm... nezaman kontrolün...benim 9 unda içim rahat çok şükür...
evet canım 50 üzeri genelde kız diyorlar ama bilimsel bir kanıtı yok. senin 55 sınırda sayılır.benim epey düşük..hakkımızda haırlısı olsun inşallah...
günaydın kızlar
nasılsınız ben bir halsiz bir bitkinimki bi iş yapsam nefes nefese kalıyorum.
6 kasımda 3lü teste gideceğiz ama ben 30 ekimde dayanamadım cumartesi günü burdaki doktora gittim. çünkü uzun zaman oldu bebişimi özlemiştim. doktorun ultrason cihazı çok kötü epey inceledikten sonra ben oyumu kız olarak kullanıyorum dedi
çünkü oğlum da yanımızdaydı o çok merak ediyorum diyince adam baktı
bir çıkıntı yok dedi
beni bir gülmekdir aldı krize girdim susmaya çalışıyorum kıkır kıkır ayıp olacak zar zor sustum
gönlümden kız geçiyormuş da haberim yokmuş
bu fikir hoşuma gitmedi deil
kesin değil ama galiba bende öyle hissediyorum o bir kızzzz
sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsunda kız oğlan farketmez aslında
bebişim ters duruyordu baş aşağı sanki havuza atlar şekilde ultrasonunu çekti doktor.
yüzücümü olacak ne
Kızlarr selammm :) Göbekler çıkmış çoğunuzu bebişleri cinsiyetlerini göstermiş. hayırlı olsun hepinizee
14. haftada cinsyet öğrenilir mii??
yarın doktor kontrolüm var. acaba söyler mi çok merak ediyorum
bu arada ben mayıs annesiyim. nisan sonu yada 4 mayıs doğumum. daha öncede yazmıştım size.
bir de medipol hastanesine giden var mı aranızda. ben cevahir tekcan'a gidiyorum
Bu arada doktor kontrolümüz 9 kasım,evlilik yıldönümümüzde cinsiyetimizi öğrenicez
canım Allah gönlünüze göre versin sağlıcakla
Kızlarr selammm :) Göbekler çıkmış çoğunuzu bebişleri cinsiyetlerini göstermiş. hayırlı olsun hepinizee
14. haftada cinsyet öğrenilir mii??
yarın doktor kontrolüm var. acaba söyler mi çok merak ediyorum
bu arada ben mayıs annesiyim. nisan sonu yada 4 mayıs doğumum. daha öncede yazmıştım size.
bir de medipol hastanesine giden var mı aranızda. ben cevahir tekcan'a gidiyorum
canım bana 12. haftada erkek dedi tabi ben yanılma payı verdim ama erkek bebek erken belli ediyor kendini öğrenen çok arkadaş oldu tabi doktorda önemli:13:
canım 14. haftada pek söylemiyorlar ama öğrenenler var doktoruna bağlı heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?