2011 Nisan Anneleri

hanımlar pendik veya kaynarca civarı oturan hamile hanımlar varsa aramızda onlar için söylüyorum üst kaynarca cihan tıp merkezinde dr. cüneyt uzun var çok iyi cinsiyet tespiti yapıyo ve yanılma payı vermiyo yakınlarımdan biri henüz 11-12 haftalık civarı gittiğinde öğrenmişti daha öncede çok duydum kendisinin cinsiyet tespitini yanılgısız ve erken dönemde yaptığını tavsiye ederim

Sorma canım yaa yoruldum çok bebişimde tepki verdi deli gibi.Ekleyecem diğer topike resimleri çekeyimde. sen nasılsın. az kaldı kontrole hadi bakalım...

I

ay cnm cok sagol valla ıcıme su serptınız yaaaa ALLAH HEPIMIZIN BEBEKLERINI SAGLIKLA BIZLERE BAGISLASIN SAGLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN YUCE MEVLAM
sevindim cnm... nezaman kontrolün...benim 9 unda içim rahat çok şükür...

CNM ASLINDA BU CUMARTESI RANDEVU AMA GEREK DIYORUZ CUNKU 14 HAFTALIK OLACAK CINSIYET GENE DEMEZ BENDE BIR HAFTA SONRASINA ATIYIM DIYORUM ALLAHDAN BIRSEY CIKMAZSA BAYRAMDAN ONCE HAYIRLISIYLA BIR OGRENSEMDE BEBEGIME BAYRAMLIK ALSAM

Son düzenleme:
günaydın kızlar güzel bı tatılınardından yenıden işe geldık.hafat sonu tatılı cok guzel gectı gezdım tozdum nevşehir perissia otelde arkadaşımın düğünü vardı oraya gıttık cumartesı gunu pazar kalkıncada kapadokya foruma gıttım alışveriş yaptım bıraz.vel hasıl güzeldi tatil

Son düzenleme:
Kızlar günaydınnnn;
Nasıl geçti 3 günlük tatiliniz,ben çok iyi dinlenmişim ama dün havanında güzel olmasıyla belgrad ormanına gittik,trekking yapalım dedik:) tam çıkacakken ayağım takıldı ve düştüm
yeni aldığım hamile pantolonum yırtıldı,nasıl bi duyguysa direk dizlerime ve elime verdim ağırlığı,karnım gelmedi Allah'tan.Tabii sonrasında bırbırbır laf dinlemek zorunda kaldım.Çok korktum,dikkatli gittikten sonra birşey olmaz dedim ama sonraki yaşadığım pişmanlık ve suçluluk duygusu bütün günüme yetti,bidaha mı aslaaaaa,yürüyüş haricinde yok öle dağ bayır gezmek

günaydın kızlar
nasılsınız ben bir halsiz bir bitkinimki bi iş yapsam nefes nefese kalıyorum.
6 kasımda 3lü teste gideceğiz ama ben 30 ekimde dayanamadım cumartesi günü burdaki doktora gittim. çünkü uzun zaman oldu bebişimi özlemiştim. doktorun ultrason cihazı çok kötü epey inceledikten sonra ben oyumu kız olarak kullanıyorum dedi
çünkü oğlum da yanımızdaydı o çok merak ediyorum diyince adam baktı
bir çıkıntı yok dedi
beni bir gülmekdir aldı krize girdim susmaya çalışıyorum kıkır kıkır ayıp olacak zar zor sustum
gönlümden kız geçiyormuş da haberim yokmuş
bu fikir hoşuma gitmedi deil
kesin değil ama galiba bende öyle hissediyorum o bir kızzzz
sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsunda kız oğlan farketmez aslında
bebişim ters duruyordu baş aşağı sanki havuza atlar şekilde ultrasonunu çekti doktor.
yüzücümü olacak ne

Kızlarr selammm :) Göbekler çıkmış çoğunuzu bebişleri cinsiyetlerini göstermiş. hayırlı olsun hepinizee

14. haftada cinsyet öğrenilir mii??

yarın doktor kontrolüm var. acaba söyler mi çok merak ediyorum

bu arada ben mayıs annesiyim. nisan sonu yada 4 mayıs doğumum. daha öncede yazmıştım size.

bir de medipol hastanesine giden var mı aranızda. ben cevahir tekcan'a gidiyorum

canım Allah gönlünüze göre versin sağlıcakla

canım bana 12. haftada erkek dedi tabi ben yanılma payı verdim ama erkek bebek erken belli ediyor kendini öğrenen çok arkadaş oldu tabi doktorda önemli:13:

canım 14. haftada pek söylemiyorlar ama öğrenenler var doktoruna bağlı heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…