2011 Nisan Anneleri

herkese gunaydn kızlar ben biraz ii deilim cumartesnden istanbula gtmştk uçakla orda sol tarafmda bıçak sapması gibi bi ağrı oldu sürekli yattım ayaga kalkamadım ...surekli dr umuzu aradık çok korktum şu an evimdeyim agrım hala devam edyr işin ilginç yanı sadece sol tarafım agryr istanbuldada dra gttk dr bulamadı sebeebini bebege baktı hersey normal dedi burdaki dr umunda bugun butun gun amelyatı varmış bu gidişle dr umu da degstrcem adam doçent ve çok yoğun aradıgında bile pek görüşemyrsun ultrasonu bile dopdolu bakalım yarın kontrole gdeceğiz inş hersey yolunda gider...hala yatıyorum dr um buyume döenminde böle tek taraflı sancılar normla dedi ama kaç gundr devam etmesi beni korkutuyor yarın dra gdnce tekrar yazarım bakalım ...gecmişi de okuyamadım 3 gundr grmyrm ins hersey herkes iidir...

tatlım geçmiş olsun dikkat et kendine geçmiş olsun inş. önemli bişi değildir

Canımm inşallah birşey yoktur,hayırlı haberlerini bekliyoruz,kendine ve bebişimize dikkat et.

saolun kızlar bnde yatıp dinlenyom herseyi kocişe yıktım bakalım bu ara 16 haftalık oldk bugun yarın cinsyetm de belli olacak onu düşünüp rahatlmya çalşyrm

Günaydın kızlar.
Cimcimenaz geçmiş olsun canım.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Tatilde biz de memlekete gittik.
Kendime de bayramlık aldım.
Kadife altlı üstlü pantolonlu takım.
Çok hoşuma gitti ama öyle bir şey giymek çok tuhaf geliyor.
Çuval giymişim gibi hissettim ama tabii giymek için daha iki hafta var.
Benim zaten biraz göbeğim vardı şimdi iyice çıktı.
İki haftaya kadar da epeyce büyür sanırım.
Normal kıyafetler giyebiliyorum da bayram için aldım şimdilik.

canım bende bayram için hamile pantalonu aldım ilk giydiğim çok garip
hissettim ama gayet rahat bu bebişler işini biliyor ama hala bel kısmını dolduramıyorum bayramda giyecem bende ...

bende şule hanıma gidiyorum

canım ben de 14. haftamda öğrendim. hatta ben sormadım. doktorum öğrenmek ister misiniz? diye sordu evet diyince söyledi. 1 kez kendisi bir kez de başka doktor tarafından teyit ettirdik. inşşallah sen de öğrenirsin bebişinin cinsiyeti olunca artık karnındakinin bebek olduğunu daha iyi anlıyorsun

kılzar birşey soracağım cinsel ilişkiye girme sıklığınız nedır?herhngı bı sıkıntınız oluyormu ben bıraz problem yasıyorum sankıde

kılzar birşey soracağım cinsel ilişkiye girme sıklığınız nedır?herhngı bı sıkıntınız oluyormu ben bıraz problem yasıyorum sankıde

Son iki haftaya kadar neredeyse hiç yoktu.
Zaten hiçiçimden gelmiyordu, yorgun hissediyordum hep.
Şimdi sorun yaşamıyorum ama eskisi gibi değil tabii.
Haftada bir ya da iki.
İkiyi geçmedik daha hiç.
Hissetme, zevk alma konusunda problem yaşamıyorum.

dr bize haftada bi dedi arkadaşım ama internette kaan kocatepe insanların yaşına göre değişir sıklık meselesi diyor tabi bide bayanların ruhsal haline göre dedi.malum hormonlar....

kızlar ben de bayramlık aldım :) pantlon güzel bulamadım pek hoşuma gitmedi en sonunda diz altı çok ucuk bi elbise gördüm hemen aldım içine kahve badi altına da kahve tayt ile kombine yapacam az önce de kahve li kremli bi eşarp aldım sanırım şöyle çıtı pıtı bişey olacak

Selam herkese cumartesi günü bebeğimi gördüm oğlum oluyor,yalnız ben listeye yazılmamışım özelden mesaj göndermem gerekiyor değil mi?

valla sana yine o kadar söylüyorlar bana bunu bile diyen olmadı,hatta öyle tepki veriyorlar ki sanki evrim geçirmişim :)

amaaaannn bakma güzelim sen onlara insanların patavatsızlığı o dünya güzeli bebişlerimiz olcak çirkin olalım 9 ay nolcak bosver sen:)))

canım hayırlı olsun şimdiden çok iyi düşnmüşsün bencede bende öyle yapmak istiyorum beyaz en iyisi odayı baska seylerle renklendirirsin hem baktın sıkıldın ayıcıklı tavsanlı kulplar falan var bauhausta falan onlardan takarsın anında havası değişir odanın yada perdesini değiştirirsin yenilenmiş gibi olur oda.. bende öle yapıcam hem çok renk yorar bence bebegi...

slm kızlar nasılsınız ben soğuk almışım canlarım ne önerirsiniz sürekli hapşuruyorum nefes alamıyom çok zormuş

ayyy canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım bir limonun suyuynu sık ılık su ilave et üstüne ve ballada şekerlendirip iç kayınvalıdemden öğrendim hakıkaten cok iyi geliyor serum gibi birşey...

Canım etsiz olanlarından yiyebiliyorssan bence ye.Benim de geçen hafta krizim tuttu yaklaşık 10 tane yedim eşim bile şaşırdı

afiyet olsun canım... yaa benim eşim yapıyr çiğ köfte ama etsiz yapmayı bilmiyorum yapamam etli yapıım az ye diye tutturdu onuda ben yemek istemiorum:)

ayyy aynen ve söyleyicede bana inanmıyorlar hissediyorum hareketlerini diyorum küçük daha diyorlar.. bizimkisi portakal suyu içtikten 15 20 dk sonra cosuyor artık sevdiğinden mi sevmediğinden mi bilmem ama.. eşimde geceleri normalde geceleri benim karnıma elini koyup sarılarak uyur. 3 gün şehşrdışındaydı dün gece yineyatarken elimi karnına koydu ufaklıkta hareketlendi acaip eşimde farketti aslında ama bebek diil o gazdır dior hala deliricem:)))

canım için rahat olsun gayet iyi maaşallah... bnmk,lerde cok cok yakındı ve doktor cok iyi dedi 3 lü ve 4 lüye gerek yok dedi yaptırmıyacagız o yüzden...

ayyy canım gecmiş olsun dikkat et nolur kendine allah korusun sizi canım benim...

canım gecmiş olsun inşallah öemli birşey yoktur dikkat et kendine canım... nazar mı değiyor bizlere ne...

:) güle güle iyi günlerde giy inşallah canım...

Canım güle güle kullan cicilerini

Selam herkese cumartesi günü bebeğimi gördüm oğlum oluyor,yalnız ben listeye yazılmamışım özelden mesaj göndermem gerekiyor değil mi?

Hayırlı olsun canım,Allahım kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin

kızlar selam nasılsınız bakalım.ben dün ılk kez bukadar net hissettim bebeğimin hareketlerini resmen karnıma vuruyor gibiydi pıt pıt diye hep aynı bölgeye sanki huhuuu komşuuuu dıyıp kapıyı çalıyor gibiydi :)))gaz desem değildi yanı bukadar net oluca ayırmakda kolaay oluyormuş valla.buarada beşiğimiz kargoya verilmiş bugun yarın gelir.bizde şimle 4 ayda 3 kere ilişkiye girmişizdir ben ıstesem o canım ıstemıyo dıyo o ıstese bana uymuyo yanı bebek etkıledı bızı bayaaa ama zaten zevkde alamıyorum aklım bebekde olunca.kocişde bebeğe bişi olcak dıye korkuyo.3 senelık depo yeter adamcaza nabalım

Bizimkisi feci ama feci kıskanç bu konuda bi kere yaptık kanamadan öldüm nerdeyse düşecekti, doktor yapın dedi bi kere yaptık bu seferde çok komik şeyler oldu yapmıcaz sanırım 6 ay

kızlar çatlaklar için kako kremi aldım ama sanki yağı az gibi geldi başka kremlerde sür sür yağı gitmiyordu ama bunda pek yağ hissetmiyorum kuru gibi acaba bu krem boyle mi oluyor yada içine kakao yağı mı karıstırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…