- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.101
Bizimkisi feci ama feci kıskanç bu konuda bi kere yaptık kanamadan öldüm nerdeyse düşecekti, doktor yapın dedi bi kere yaptık bu seferde çok komik şeyler oldu yapmıcaz sanırım 6 ay
kızlar çatlaklar için kako kremi aldım ama sanki yağı az gibi geldi başka kremlerde sür sür yağı gitmiyordu ama bunda pek yağ hissetmiyorum kuru gibi acaba bu krem boyle mi oluyor yada içine kakao yağı mı karıstırsam
canım bana doktor aktarlarda satılan kakao yağı al dedi hatta ben kremi mi dedim emin olmak için hayır yağını al sabah öğle onu sür göbek kalça ve göğüs cevresine dedi akşam yatarkende lierac verdi jel onu sürüyorum şimdide karnım yumusacık çok nemlendi:)
arkadaşlar bugün benim evlilik yıldönümüm bu sene bebişim karnımda kutlucaz seneye beraber kutlarız inşallah
Tebrikler bebeğinizle nice mutlu huzurlu hayırlı yıllara inşallah ..
kızlar ben dayanamadım yarın ki randevumu bu aksam a aldırdım ayyyy cok heyecanlıyım
bu arada seninle günlerimiz aynı :)) sen cinsiyetini öğrenmişmiydin??? bana cuma günü % 90 erkek dedi doktor bende bugün başka doktordan akşam 5 e randevu aldım bakalım o ne diyecek ??
kızlar çatlaklar için kako kremi aldım ama sanki yağı az gibi geldi başka kremlerde sür sür yağı gitmiyordu ama bunda pek yağ hissetmiyorum kuru gibi acaba bu krem boyle mi oluyor yada içine kakao yağı mı karıstırsam
arkadaşlar bugün benim evlilik yıldönümüm bu sene bebişim karnımda kutlucaz seneye beraber kutlarız inşallah
benim randevumda 9 kasımdaydı doktor şehir dışına çıkacakmış ayın 6 aldı randevuyu cmt gidicem bendekızlar ben dayanamadım yarın ki randevumu bu aksam a aldırdım ayyyy cok heyecanlıyım
kızlar ben de bayramlık aldım :) pantlon güzel bulamadım pek hoşuma gitmedi en sonunda diz altı çok ucuk bi elbise gördüm hemen aldım içine kahve badi altına da kahve tayt ile kombine yapacam az önce de kahve li kremli bi eşarp aldım sanırım şöyle çıtı pıtı bişey olacak
Günaydın kızlar.
Cimcimenaz geçmiş olsun canım.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Tatilde biz de memlekete gittik.
Kendime de bayramlık aldım.
Kadife altlı üstlü pantolonlu takım.
Çok hoşuma gitti ama öyle bir şey giymek çok tuhaf geliyor.
Çuval giymişim gibi hissettim ama tabii giymek için daha iki hafta var.
Benim zaten biraz göbeğim vardı şimdi iyice çıktı.
İki haftaya kadar da epeyce büyür sanırım.
Normal kıyafetler giyebiliyorum da bayram için aldım şimdilik.
gözün aydınnnn oğluşun sağlıkla doğsun inş...Selam herkese cumartesi günü bebeğimi gördüm oğlum oluyor,yalnız ben listeye yazılmamışım özelden mesaj göndermem gerekiyor değil mi?
herkese gunaydn kızlar ben biraz ii deilim cumartesnden istanbula gtmştk uçakla orda sol tarafmda bıçak sapması gibi bi ağrı oldu sürekli yattım ayaga kalkamadım ...surekli dr umuzu aradık çok korktum şu an evimdeyim agrım hala devam edyr işin ilginç yanı sadece sol tarafım agryr istanbuldada dra gttk dr bulamadı sebeebini bebege baktı hersey normal dedi burdaki dr umunda bugun butun gun amelyatı varmış bu gidişle dr umu da degstrcem adam doçent ve çok yoğun aradıgında bile pek görüşemyrsun ultrasonu bile dopdolu bakalım yarın kontrole gdeceğiz inş hersey yolunda gider...hala yatıyorum dr um buyume döenminde böle tek taraflı sancılar normla dedi ama kaç gundr devam etmesi beni korkutuyor yarın dra gdnce tekrar yazarım bakalım ...gecmişi de okuyamadım 3 gundr grmyrm ins hersey herkes iidir...
ya herkes yine cesaretliymiş :)) ikimizinde korkak ve pimpirikliğinden 1 kez bile yapmadık bu güne kadar :))) 4 ayımız bitti neyse az kaldı yolu yarıladık gibi:))
kızlar ben dayanamadım yarın ki randevumu bu aksam a aldırdım ayyyy cok heyecanlıyım
kızlar nasıl gidiyor hamilelik sıkıntılarınız geçti mi
ben bugün biraz daha iyi hissediyorum sabah en azından bulantım yoktu ama kokular felaket deterjan kokusu filan çamaşır kokusundan öğürdüm yani
sizin nasıl böyle şeyler var mı?
bende bitti tatlım ya ne bulantı ne kokulara karşı hassasiyet kalmadı arada bi oluyor koku hassasiyeti onuda önemsemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?