2011 Nisan Anneleri

Bizimkisi feci ama feci kıskanç bu konuda bi kere yaptık kanamadan öldüm nerdeyse düşecekti, doktor yapın dedi bi kere yaptık bu seferde çok komik şeyler oldu yapmıcaz sanırım 6 ay

ya herkes yine cesaretliymiş :)) ikimizinde korkak ve pimpirikliğinden 1 kez bile yapmadık bu güne kadar :))) 4 ayımız bitti neyse az kaldı yolu yarıladık gibi:))

canım bana doktor aktarlarda satılan kakao yağı al dedi hatta ben kremi mi dedim emin olmak için hayır yağını al sabah öğle onu sür göbek kalça ve göğüs cevresine dedi akşam yatarkende lierac verdi jel onu sürüyorum şimdide karnım yumusacık çok nemlendi:)

işte bu hiç nemli falan da hissetmiyorum ben ,,,neyse şimdilik kullanayım nasıl olsa karnımız daha cok buyuk değil bitince yağ alırm artık

merhaba kızlara.s.

5 gündür giremedim...
herkes iyidir inş...
ben iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok...

bu arada seninle günlerimiz aynı :)) sen cinsiyetini öğrenmişmiydin??? bana cuma günü % 90 erkek dedi doktor bende bugün başka doktordan akşam 5 e randevu aldım bakalım o ne diyecek ??

13 haftalık ken bir sonraki randevu da soylerim demişti bekledim o yuzden yarın a randevu verdi dayanamadım bugune aldırdım biraz da kasık ağrım var dün temizlik yapmıstım evde sanırım kendimi yordum bebeğimi bir a once görmek istiyorum

Bende kakao yağı krem gibi olanını aldım,
cam kavonozda oluyor genelde sıcak suyun içine koyunca hemen eridi
yağ kıvamına geldi çörektou ve badem yağ karışımına ekledim

arkadaşlar bugün benim evlilik yıldönümüm bu sene bebişim karnımda kutlucaz seneye beraber kutlarız inşallah

Nice mutlu yıllara

Bammbik cnm benim cam değil mecit efendinin kahverengi kutusu var sürmesi de kolay normal krem gibi ama tek sorun sürdüğüm belli olmuyo diğer kremler gibi sanki hiç yağ yok

arkadaşlar bugün benim evlilik yıldönümüm bu sene bebişim karnımda kutlucaz seneye beraber kutlarız inşallah

ayy cnm kultu olsun yıldönümün..ne güzel seneye bebişle kultamayı nasip etsin rabbim..benimkide 4 kasımda :) ama hiç yalnız kutlayamadık ilk yıl bende hamiştim ,sonrakielerdede malum hep oğlum vardı,şimdi biri eşikte biri beşikte gibi oldu

kızlar kıyafetlerinizi güle güle kullanın..acaba rica etsem buraya fotolarını koyarmısınız? fikir olur nooooolur..çok merak ettim.ben daha hiç bakamadım.bi gün baktım bi kaç saat ondada hiç düzgün bişeye rastalayamadım..

KIZlar bişey sorucam bildiğiniz kullandıgınız gögüs toparlayıcı bir sutyen markası varmı ? yaa benim gögüsler iğrenç oldu ne giysem kötü duruyor..malum oğlumuda emzirdiğim iiçin şimdide tekrar büyüdü şaftı kaydı..bayram sonu düğün var,almak istiyorum da ? bilgim yok,netten baktım biraz ama

Selam herkese cumartesi günü bebeğimi gördüm oğlum oluyor,yalnız ben listeye yazılmamışım özelden mesaj göndermem gerekiyor değil mi?
gözün aydınnnn oğluşun sağlıkla doğsun inş...

cnm çok geçmiş olsun,yat dinlen,bazen oluyor bu tür şeyler,inş.Allahın izniyle hiç bişey yoktur,heyecan ve korkudan kasılmışsındır uçak yüzünden..

hayırlı olsun canım daha beraber bir sürü yıldönümlerine inşallah:))

ya herkes yine cesaretliymiş :)) ikimizinde korkak ve pimpirikliğinden 1 kez bile yapmadık bu güne kadar :))) 4 ayımız bitti neyse az kaldı yolu yarıladık gibi:))

bende düşük riski falan yoktu ama doktor kum dökmem ve idrar yollarım yüzüdnen 20 gün kadar yasak koydu sonra kaldırdı ama bizde iki korkak 1 2 kere cesaret ettik anca.. ama eşim şakayla karışık ağlanıp duruyor garibim:))) önce 3 sene çıkarken bekledi sonra tam evlendik 3 ay sonrada bebekten dolayı adamcağız bekleye bekleye yaslandım diyor:)))

kızlar ben dayanamadım yarın ki randevumu bu aksam a aldırdım ayyyy cok heyecanlıyım

hadi canım hayırlıı olsun güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...

kızlar nasıl gidiyor hamilelik sıkıntılarınız geçti mi
ben bugün biraz daha iyi hissediyorum sabah en azından bulantım yoktu ama kokular felaket deterjan kokusu filan çamaşır kokusundan öğürdüm yani
sizin nasıl böyle şeyler var mı?

bende bitti tatlım ya ne bulantı ne kokulara karşı hassasiyet kalmadı arada bi oluyor koku hassasiyeti onuda önemsemiyorum

bende bitti tatlım ya ne bulantı ne kokulara karşı hassasiyet kalmadı arada bi oluyor koku hassasiyeti onuda önemsemiyorum

bende de bulantı azaldı arada bir sabahları çıkarıyorum o da kokulardan sebep oluyor sabunla elimi yıkayınca
çoktan beri giremedim netimde problem vardı cinsiyeti belli oldu mu bebişinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…