- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.121
Anladım bende bi kere öyle sürmeye çalıştım sürmesi zor oluyordu, aktara yağ olanından yokmu diye sordum temiz bi poşetin içine koyup sıcak suda bekletirsen yağ kıvamına gelir dedi bende erittim öyle kullanıyorum daha bereketli oluyo sankiBammbik cnm benim cam değil mecit efendinin kahverengi kutusu var sürmesi de kolay normal krem gibi ama tek sorun sürdüğüm belli olmuyo diğer kremler gibi sanki hiç yağ yok
kızlar nasıl gidiyor hamilelik sıkıntılarınız geçti mi
ben bugün biraz daha iyi hissediyorum sabah en azından bulantım yoktu ama kokular felaket deterjan kokusu filan çamaşır kokusundan öğürdüm yani
sizin nasıl böyle şeyler var mı?
bende de bulantı azaldı arada bir sabahları çıkarıyorum o da kokulardan sebep oluyor sabunla elimi yıkayınca
çoktan beri giremedim netimde problem vardı cinsiyeti belli oldu mu bebişinin
kızlar nasıl gidiyor hamilelik sıkıntılarınız geçti mi
ben bugün biraz daha iyi hissediyorum sabah en azından bulantım yoktu ama kokular felaket deterjan kokusu filan çamaşır kokusundan öğürdüm yani
sizin nasıl böyle şeyler var mı?
inşallah en kısa zamanda geçer tatlım ya çok zor oluyor bulantılarla ben hergün işe geç kalıyodum
belli oldu tatlım erkekmiş dün aldık ilk cicilerimizi maviş maviş
seninki belli oldumu
inşallah en kısa zamanda geçer tatlım ya çok zor oluyor bulantılarla ben hergün işe geç kalıyodum
belli oldu tatlım erkekmiş dün aldık ilk cicilerimizi maviş maviş
seninki belli oldumu
slm kızlar, sabah 3 lü test için kan verdik ankaradaki dr umuz gerek göremişti ama buradaki dr umuz isteyince verelim dedik :)) c.tesi hediyeler haricinde oğluşuma ilk kez ciciler aldık, wenice de çok indirim var kızlar bakın derim mutlaka...
Anladım bende bi kere öyle sürmeye çalıştım sürmesi zor oluyordu, aktara yağ olanından yokmu diye sordum temiz bi poşetin içine koyup sıcak suda bekletirsen yağ kıvamına gelir dedi bende erittim öyle kullanıyorum daha bereketli oluyo sanki
Deterjan kokuları benide çok rahatsız ediyor, duş jelime hiç tahammülüm yok
canım hayırlısı olsun inş. prensin geliyor desene
benim 12 sinde randevum var herhalde o zaman belli olur
çoğunluk belli olmuş mayıs annelerine de giriyorum onlarınkınde bile belli olan var
bizimkide görülür belkide mecburen 12 sini bekliycez :)))
ayyy canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım bir limonun suyuynu sık ılık su ilave et üstüne ve ballada şekerlendirip iç kayınvalıdemden öğrendim hakıkaten cok iyi geliyor serum gibi birşey...
sağol tatlım akşam denerim bugün braz daha iyiyim çok şükür
Allah Allah bugün esra yok mu yaa? merak ettim hayret nerede bu şeker?
benimde vardı 3,5 aya doğru geçti cnm..sabret inş.geçer
ay maşallah canım hadi gözün aydın bir oğluşumuz daha oluyor desene...
slm kızlar, sabah 3 lü test için kan verdik ankaradaki dr umuz gerek göremişti ama buradaki dr umuz isteyince verelim dedik :)) c.tesi hediyeler haricinde oğluşuma ilk kez ciciler aldık, wenice de çok indirim var kızlar bakın derim mutlaka...
sagolasin canim te$ekkür ederim:teytey:amin canim insallah sagliklica kucagimiza almak nasip olur hepimizeeeevet cin ile rus takvimi tuttu bende:))ay erkek görmüyorum dedi ama %100 de kiz demedi ya 20 haftaya kadar yinede korkuyorum degisirmi ki acap:uhm:sonrada diyorum ki erkek olsa kesin görürdü herhalde kaydirigubbakcemile3
bende de çatlama yok ama sürüyorum olmasın diye vücudun elastikiyetini artırıyorsunuz sürünce ben güzelce sürüyroum bacaklarıma da bacaklarımda çatlak var ama yinede sürüyorum
kızlar okuyorum da ne güzel herkes alışverişlere başlamış
ben şu ana kadar ne kendimle ilgili ne de bebkle alakalı hiçbirşey almadım
evde yatmaktan
daha gözümü çok şükür yeni yeni açıyorum
göbeğimde çok çıkmadı
çatlama başladı mı ki sürüyosunuz yağları anlamadım bede henüz birşey yok sürmelimiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?