2011 Nisan Anneleri

Bammbik cnm benim cam değil mecit efendinin kahverengi kutusu var sürmesi de kolay normal krem gibi ama tek sorun sürdüğüm belli olmuyo diğer kremler gibi sanki hiç yağ yok
Anladım bende bi kere öyle sürmeye çalıştım sürmesi zor oluyordu, aktara yağ olanından yokmu diye sordum temiz bi poşetin içine koyup sıcak suda bekletirsen yağ kıvamına gelir dedi bende erittim öyle kullanıyorum daha bereketli oluyo sanki

Deterjan kokuları benide çok rahatsız ediyor, duş jelime hiç tahammülüm yok

bende de bulantı azaldı arada bir sabahları çıkarıyorum o da kokulardan sebep oluyor sabunla elimi yıkayınca
çoktan beri giremedim netimde problem vardı cinsiyeti belli oldu mu bebişinin

inşallah en kısa zamanda geçer tatlım ya çok zor oluyor bulantılarla ben hergün işe geç kalıyodum
belli oldu tatlım erkekmiş dün aldık ilk cicilerimizi maviş maviş
seninki belli oldumu

benimde vardı 3,5 aya doğru geçti cnm..sabret inş.geçer

slm kızlar, sabah 3 lü test için kan verdik ankaradaki dr umuz gerek göremişti ama buradaki dr umuz isteyince verelim dedik :)) c.tesi hediyeler haricinde oğluşuma ilk kez ciciler aldık, wenice de çok indirim var kızlar bakın derim mutlaka...

inşallah en kısa zamanda geçer tatlım ya çok zor oluyor bulantılarla ben hergün işe geç kalıyodum
belli oldu tatlım erkekmiş dün aldık ilk cicilerimizi maviş maviş
seninki belli oldumu

canım hayırlısı olsun inş. prensin geliyor desene
benim 12 sinde randevum var herhalde o zaman belli olur
çoğunluk belli olmuş mayıs annelerine de giriyorum onlarınkınde bile belli olan var
bizimkide görülür belkide mecburen 12 sini bekliycez :)))

sağolun arkadaşlar rabbim herkese böyle güzel günleri kutlamayı nasip etsin hediyemi dün akşam aldı kocam deri çanta çok hoş bende ayakkabı alıcam doğum hediyesi de gelir herhal kızlar yaşadık

hoşgeldin tatlımmm
bende dün alışverişe çıktım chicco kapalıydı sinir oldum real de disney baby ürünleri vardı fiyatlar çok uygun ve çok güzellerdi bisürü body filan aldım wenice de fiyatlar nasıl tulumlar filan ortalama ne kadar

evet hala koku hasasiyeti devam ediyor bendede okuduğuma göre bu aralara geçmesi lazım inş. geçer bazılarının 9 ay bile sürebiliyormuş allah korusun bizlerin inş öyle olmaz

hayırlısı olsun tatlım allahım hayırlısını versin

oğluşun hayırlı olsun canım herkesin belli olmuş ya ne güzel allah hayırlısı ile kucağımıza alıp büyütmeyide nasip etsin :))

kızlar okuyorum da ne güzel herkes alışverişlere başlamış
ben şu ana kadar ne kendimle ilgili ne de bebkle alakalı hiçbirşey almadım
evde yatmaktan
daha gözümü çok şükür yeni yeni açıyorum
göbeğimde çok çıkmadı
çatlama başladı mı ki sürüyosunuz yağları anlamadım bede henüz birşey yok sürmelimiyim acaba

bende de çatlama yok ama sürüyorum olmasın diye vücudun elastikiyetini artırıyorsunuz sürünce ben güzelce sürüyroum bacaklarıma da bacaklarımda çatlak var ama yinede sürüyorum

canım sağlıklı olsunda kuzucuklarımız en önemlisi o
canım vala ben dr muma kesin kız dimi dedim 17. haftada oda tabii ben size erken söledim sanıyorsunuz ama geç bile söyledim dedi 12+5 te söylerim ben dedi bize 13+5 te söyledi bu haftadan sonra kesin kız zaten artık şüphe kalmadı dedi

hamile kaldığımı öğrendiğim günden bu yana sürüyorum yağlarımı kremlerimi her gece hiç aksatmadım
çatlamak istemiyorum çünkü mayoya hapsolmak istemiyorum tatillerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…