- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.141
hamile kaldığımı öğrendiğim günden bu yana sürüyorum yağlarımı kremlerimi her gece hiç aksatmadım
çatlamak istemiyorum çünkü mayoya hapsolmak istemiyorum tatillerde
canım ne sürüyosun bana da söylesene ben de aldırayım aczaneden
Allah Allah bugün esra yok mu yaa? merak ettim hayret nerede bu şeker?
a kızalr ya ben nezle oldum burnum nasıl akıyor offff
izniö varmıs yılbasına dek kullanmazsam yanacakmıs zaten raporla uğraşacağıma izin alayım diyorum 4 gun daha da 1 hafta iznim kalıyor aslında onuda aralıkta kullanırım
ıhlamur içtim başım çok ağrıdı parol içtim artık napıyım 3 gun meğer nezle olcakmısım ondan ağrıyormus
ballı karabiberli süt içiyorum boğaz ağrımı aldı en azından aile hekimin giderim yarında evde yatarım kayınvaldimlerde bizdeler artık biraz zor olcak ama napalım
lierac tamam canım sağol :))
kızlar bebişlerini hisseden var mı aranızda acaba?
burdayım anam ben sizin gibi 9 da dikilmiyom ayağaanca ye iç.. öğlen derken geliyom buraya...naber cnm? ben annemdetyi yarın eşim alcak beni..pazar günümüz güzel geçti vallahi...
ya ben yemeklerden sonra ve uzandığımda bişiler hissediyom kıpır kıprp ama emin olamıyorum omu değilmi herkez bebişin diyo
Allah Allah bugün esra yok mu yaa? merak ettim hayret nerede bu şeker?
günaydın canım hoşgeldinn:)))
ya bazıları barsaklardaki gazlardan ses geliyor böyle pıt pıt atar gibi oluyormuş galiba
ama benim hiç öyle olmadı ama gaz sesleri çok oluyor
Bende allah izin verirse nisan annesi olucam çocuğumun baharda dünyaya gelicek olması beni çok mutlu ediyor bahar en sevdiğim mevsim bir taraftanda nisan ayı benim en sevmediğim aydır. Bana hep yokluğu ölümü çağrıştırır. Muhtemel doğum tarihi 29 Nisan:) 2 gün daha sıksam 1 Mayıs Bu cumartesi cinsiyet ogrencem 11. haftada kız dendi. Meraktan çatlıyorum ama bi taraftanda kız bebeğe kendimi alıştırdım hayırlısı uğurlusu inşallah
Bende allah izin verirse nisan annesi olucam çocuğumun baharda dünyaya gelicek olması beni çok mutlu ediyor bahar en sevdiğim mevsim bir taraftanda nisan ayı benim en sevmediğim aydır. Bana hep yokluğu ölümü çağrıştırır. Muhtemel doğum tarihi 29 Nisan:) 2 gün daha sıksam 1 Mayıs Bu cumartesi cinsiyet ogrencem 11. haftada kız dendi. Meraktan çatlıyorum ama bi taraftanda kız bebeğe kendimi alıştırdım hayırlısı uğurlusu inşallah
inşallah en kısa zamanda geçer tatlım ya çok zor oluyor bulantılarla ben hergün işe geç kalıyodum
belli oldu tatlım erkekmiş dün aldık ilk cicilerimizi maviş maviş
seninki belli oldumu
wenice in ben geçen yıl indirimine denk gelmiştim oğluma mont,eşofman takımı,pantolon fln almıştım gereçkten fiyatlar çok uygundu..normalde tuzlu biraz amaslm kızlar, sabah 3 lü test için kan verdik ankaradaki dr umuz gerek göremişti ama buradaki dr umuz isteyince verelim dedik :)) c.tesi hediyeler haricinde oğluşuma ilk kez ciciler aldık, wenice de çok indirim var kızlar bakın derim mutlaka...
burdayım anam ben sizin gibi 9 da dikilmiyom ayağaanca ye iç.. öğlen derken geliyom buraya...naber cnm? ben annemdetyi yarın eşim alcak beni..pazar günümüz güzel geçti vallahi...
gözün aydın cnm ,bi prens daha yolda demek..maviş maviş güzel olur :) niş .güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim..
wenice in ben geçen yıl indirimine denk gelmiştim oğluma mont,eşofman takımı,pantolon fln almıştım gereçkten fiyatlar çok uygundu..normalde tuzlu biraz ama
cnm hoşgeldin,anam sensiz bomboş geldi sanki heryer..ohhh ne güzel pazarımızda iyi geçmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?