- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.161
bende anlamıyorum valla ama bağırsakta değil yani bu bağırsak hareketlerimi biliyom canım farklı bişey bu
bende anlamıyorum valla ama bağırsakta değil yani bu bağırsak hareketlerimi biliyom canım farklı bişey bu
HOŞBULDUK... cnm nasılsın? bebiş nasıl
kızlar ben ilk bebeğimde 20.haftaya doğru hissetmiştim ama bunu 2gündür az az hissediyorum..anam ben meğer unutmuşum ,öncesi bişeyler oluyordu acaba hissediyormyum diyordum ama yok yok onlar değilmiş..hissetmeye başlayınca jeton düştü bende..unutmuşum ama mazii canlandı
saol cnm iyiyim bende bebişte iyi alışveriş ettik ona biraz:)))) bu arada esracım sen kapalıydın diil mi biyerde uzun bir etege denk geldik çok uygundu fiyatı 9.90 tl aklıma sen geldin belki ilgini çeker diye söyliyim dedim..
olabilir ileride daha iyi anlarsın herhalde
benide doktorum artık ayda 1 çağırıyor
12 ekimde gitmiştim 12 kasımda çağırdı birdahakine
o yüzden biraz pipirikleniyorum acaba kalbi atıyor mu sağlıklı mi diye
şimdi de hareketlense de bari çok meraklanmasam diyorum
normal mi ayda 1 seni ne kadar da çağırıyor
nasıl bir şey oluyor canım
saol cnm iyiyim bende bebişte iyi alışveriş ettik ona biraz:)))) bu arada esracım sen kapalıydın diil mi biyerde uzun bir etege denk geldik çok uygundu fiyatı 9.90 tl aklıma sen geldin belki ilgini çeker diye söyliyim dedim..
hoşgeldin tatlımmm
bende dün alışverişe çıktım chicco kapalıydı sinir oldum real de disney baby ürünleri vardı fiyatlar çok uygun ve çok güzellerdi bisürü body filan aldım wenice de fiyatlar nasıl tulumlar filan ortalama ne kadar
bende istiyorum bendeee, 2tane alıp kardeş kardeş giysek olmaz mı
kızlarrr merhabalar,
oku oku geçmişi anca bitirdim. Biz de 29 Ekim de doktora gittik. Maşallah herşey yolunda, ikili testimiz 1:19000. Bebişim 14 cm, 125 gramdıCinsiyet belli oldu PRENSES im olacak Zaten eşim de kız çocuklarına ayrı bir düşkün. Bana söylemese de baştan beri kız istediğini biliyordum.
Bu arada annelerin içine gerçekten doğuyor. İlk günden beri herkes erkek diyordu ama ben hep kız diyordum. İçimden öyle geliyordu, çin takvimi, rus takvimi, free beta, yeme içme durumları ben de hepsi tuttu vallaDoktorum 10. haftada tahmin etmişti ama bu bir ön tahmin değişebilir sakın alışveriş yapmayın, odaklanmayın demişti. Sonraki kontrolde de kız olma olasılığı kuvvetli dedi ama en son 29 Ekim de kesinleştirdi. Ben de 10. haftadaki tahmininden ötürü bravo dedim kendisine
Çok mutlu oldum. Doktor çıkışında hemen 3 tane don, 1 çorap aldık
kızlarrr merhabalar,
oku oku geçmişi anca bitirdim. Biz de 29 Ekim de doktora gittik. Maşallah herşey yolunda, ikili testimiz 1:19000. Bebişim 14 cm, 125 gramdıCinsiyet belli oldu PRENSES im olacak Zaten eşim de kız çocuklarına ayrı bir düşkün. Bana söylemese de baştan beri kız istediğini biliyordum.
Bu arada annelerin içine gerçekten doğuyor. İlk günden beri herkes erkek diyordu ama ben hep kız diyordum. İçimden öyle geliyordu, çin takvimi, rus takvimi, free beta, yeme içme durumları ben de hepsi tuttu vallaDoktorum 10. haftada tahmin etmişti ama bu bir ön tahmin değişebilir sakın alışveriş yapmayın, odaklanmayın demişti. Sonraki kontrolde de kız olma olasılığı kuvvetli dedi ama en son 29 Ekim de kesinleştirdi. Ben de 10. haftadaki tahmininden ötürü bravo dedim kendisine
Çok mutlu oldum. Doktor çıkışında hemen 3 tane don, 1 çorap aldık
kızlar bebişlerini hisseden var mı aranızda acaba?
cnm geçekten çok sevindim senin adına ne güzel...maşallah cnm...
canım sağlıklı olsunda kuzucuklarımız en önemlisi o
canım vala ben dr muma kesin kız dimi dedim 17. haftada oda tabii ben size erken söledim sanıyorsunuz ama geç bile söyledim dedi 12+5 te söylerim ben dedi bize 13+5 te söyledi bu haftadan sonra kesin kız zaten artık şüphe kalmadı dedi
bende istiyorum bendeee, 2tane alıp kardeş kardeş giysek olmaz mı
evet nm nerde denk geldin...ist bu halini seviyorum... her çeşit herşey var vallahi.. oh oh neler aldın bakim... ne kadar bide?
benide 3 haftada 1 çağırıyo tatlım normal yani ben çok pimpiriğim 1 ay bekleyemem dedim diye 3 haftaya indirdi gel istediğin zaman gösteriririm sana bebğini dert etme dedi aradada gidiyorum yani onur bey ben oğlumu özledim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?