2011 Nisan Anneleri

bende anlamıyorum valla ama bağırsakta değil yani bu bağırsak hareketlerimi biliyom canım farklı bişey bu

olabilir ileride daha iyi anlarsın herhalde
benide doktorum artık ayda 1 çağırıyor
12 ekimde gitmiştim 12 kasımda çağırdı birdahakine
o yüzden biraz pipirikleniyorum acaba kalbi atıyor mu sağlıklı mi diye
şimdi de hareketlense de bari çok meraklanmasam diyorum
normal mi ayda 1 seni ne kadar da çağırıyor

bende anlamıyorum valla ama bağırsakta değil yani bu bağırsak hareketlerimi biliyom canım farklı bişey bu

kızlar ben ilk bebeğimde 20.haftaya doğru hissetmiştim ama bunu 2gündür az az hissediyorum..anam ben meğer unutmuşum ,öncesi bişeyler oluyordu acaba hissediyormyum diyordum ama yok yok onlar değilmiş..hissetmeye başlayınca jeton düştü bende..unutmuşum ama mazii canlandı

nasıl bir şey oluyor canım

bende istiyorum bendeee, 2tane alıp kardeş kardeş giysek olmaz mı

benide 3 haftada 1 çağırıyo tatlım normal yani ben çok pimpiriğim 1 ay bekleyemem dedim diye 3 haftaya indirdi gel istediğin zaman gösteriririm sana bebğini dert etme dedi aradada gidiyorum yani onur bey ben oğlumu özledim diye

nasıl bir şey oluyor canım

genelde yatarken akşamları hissediyorum cnm,çünkü hareketler çok az hissediliyor ve çok nadir dışardan elini koyarsan titreşimi hissedebiliyorsun..şimdi nasıl anlatsam yani vücuduna bi dokunma hissi gibi değişik..ilk bebeği olanlar için net anlatamadım belki ama 2.olanlar anlamıştır..RAbbim 2.de nasip edince hatırlarsın cnm bu dediğimi..

evet nm nerde denk geldin...ist bu halini seviyorum... her çeşit herşey var vallahi.. oh oh neler aldın bakim... ne kadar bide?

canım tulum almadım ben ama ikili uzun kollu badi ve altının 2 tane pantolunu ve aynı takımın battaniyesini aldım hepsine 50 lira verdim...

kızlarrr merhabalar,

oku oku geçmişi anca bitirdim. Biz de 29 Ekim de doktora gittik. Maşallah herşey yolunda, ikili testimiz 1:19000. Bebişim 14 cm, 125 gramdıCinsiyet belli oldu PRENSES im olacakZaten eşim de kız çocuklarına ayrı bir düşkün. Bana söylemese de baştan beri kız istediğini biliyordum.

Bu arada annelerin içine gerçekten doğuyor. İlk günden beri herkes erkek diyordu ama ben hep kız diyordum. İçimden öyle geliyordu, çin takvimi, rus takvimi, free beta, yeme içme durumları ben de hepsi tuttu vallaDoktorum 10. haftada tahmin etmişti ama bu bir ön tahmin değişebilir sakın alışveriş yapmayın, odaklanmayın demişti. Sonraki kontrolde de kız olma olasılığı kuvvetli dedi ama en son 29 Ekim de kesinleştirdi. Ben de 10. haftadaki tahmininden ötürü bravo dedim kendisine

Çok mutlu oldum. Doktor çıkışında hemen 3 tane don, 1 çorap aldık

ALS 17 Canım benim doktor kontrollerim 35-40 gün aralıklarla oluyor.Çok özlüyorum bebişimi ama çok sık gidemiyorum işyerinden izin almak zor geliyor:)

cnm geçekten çok sevindim senin adına ne güzel... maşallah cnm...

gözün aydın cnm, doğru hissetmişsin demek.inş bende doğru hissediyorumdur prensesi ama bakalım...birde süpriz bi prens daha gelirse bak o zaman sen işe :)

evet canim en basi saglik tabiki..ben 14.haftamda su gibi akintim gelince acile hastaneye gitmistim ya ben o gecede sordum doktora cok erke cinsiyet icin ama bakayim dedi bakti kiz dedi ama siz yinede cok kaptirmayin kendinizi demisti 18.haftadan önce söylemek aslinda erken demisti.sonrasinda iste kendi doktorumdaki kontrolümde 17.haftada esim doktoruma dedi benim icin ögrenmek istemiyomus dogunca görcekmis diye:)) bende hemen lafa atladim hayir ben kesinlikle ögrenmek istiyorum diye sonrasindada sormadan kendisi bakti doktum oda 22.haftada tam söylüyo olmasindan dolayi erken söyledigi icin yinede %100 demiyorum gibi konustu ama KIZ dedi.erkek görmüyorum dedi:)) ee iste erken söylemenin ona verdigi bir tedirginlikti doktorumunki bence yoksa bencede kiz melegimerkek olsa zaten ortadakileri kesin görürdü:))) egede 16.haftada görmüstük:

ama bide bazlarinin yok 6.ayda falan degisiyo yok kizdi erkek oldu diyolar ya ona takildim bende

bende istiyorum bendeee, 2tane alıp kardeş kardeş giysek olmaz mı

evet nm nerde denk geldin...ist bu halini seviyorum... her çeşit herşey var vallahi.. oh oh neler aldın bakim... ne kadar bide?

tabiiki bayanscım ikinizde alın.... e-gebe.com da gördüm ama canım kalitesini falan bilmem tabii.. ben normalde ordan iki tane pantolon aldım ve cok memnunum etekte kötü diildir diye düşünüyorum...

ya herhalde bi şey yoktur da ben pipiriklendim işte ama kanama olmayınca korkma demişti doktorum inş bişey yoktur

oh oh 18 kişiyiz maşallah...kızlar bişey sormak istiyorum lüftin cvp verin... 1. ben akşam tartıldığımda 69.4 geldim... sabah kalktım hiç bi ihtiyacımı karşılamadan tartıldım 67.9 geldim... normalde 67.5 oldum ben... bu 1.5 kilo nereye gitti... şok olduk annemle ki sürekli kilo kontrolü yapıyorum..almak istiyorum açıkcası.. karnım kocoman oldu.. ceket içine sığmıyo...2. sorun ise şu 2 km yol yürümicem bile annem iyisin dio..en son gittiğim oktor çok iyi herşey dedi maşallah... ama kendi doktuma 9. gidicem onun demesini bekliyorum...bebişim için ip almaya gidicem..annem dediki bi yere kadar gel hava al..sen otur burda park var..ben alır gelirim... sizce...ve kendimi iyi hissediyorum açıkcası... napmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…