2011 Nisan Anneleri

gözün aydın cnm, doğru hissetmişsin demek.inş bende doğru hissediyorumdur prensesi ama bakalım...birde süpriz bi prens daha gelirse bak o zaman sen işe :)

valla canım ne bileyim tuhaf bir duygu ama bence hissediliyor. Zaten eşimin ilk dediği şey sen söylemiştin, annelerin hisleri ne kadar kuvvetli demekki oldu. Bu arada ben hamile kalmadan önce 3 arkadaşıma cinsiyet tahmininde bulunmuştum hiçbiri de tutmadıYani öyle 6. hissim falan çok kuvvetli değildir ama insan kendininkini biliyor bence

inş. hayırlısıyla canım onuda görürüz inş.

Tebrik ederim leegörkemcim gözünaydın
Ben hala öğrenemedim, arefe günü öğrenicem sanırım

Güle güle giydir cicilerini
haha yakınsa alırım cnm giyeriz buluştuğumuz zaman vallahi etek ben giyiyorum ama bu aralar elbise tercih ediyorum...alt üst giyince sanki boğuluyo gibi hissediyorum kendimi yaz

Ben gece yatarken pijama giyemiyorum karnımı sıkmaya başladı bugün bi iki yere gecelik baktım istediğim gibi bişi bulamadım..
şimdi yeni pijama takımları çıkmış polar hello kitty desenli yumuşacıktı
onun gecelik tarzında olanları varsa alıcam

canım valla be4n perşembe gunu 3 boyutlu usg ye giricem ozaman bakarım kutusuna kızmı erkem diye yeniden ama dr muz kesin olmasa söylemezmiş bizim bakalım

cnm kiloda en doğru tartılma şekli sabah kalktığında aç karnına olan ve üstündeki kıyafetler inceyken olan tartılma şekli diyorlar..ama bilmiyorum ben böyle hiç tartılamadım evimde olmayınca..normaldede gün içinde tartılıyorum işte 60 tım en son..
kendini iyi hissediyorsan sen bilirsin ama biraz rahatsız olursa belin filn hemen otur dinlen,ben bile iyiym maşaalah sorunum yok ama biraz fazla yürüyünce belim kopuyor ve aferdersiniz akıntım çoğalıyor hemen..aman dikkat kankim..

Çok teşekkür ederim canım. Darısı başına, gönlünden ne geçiyorsa Allah sağlıkla onu versin inşallah.

esrayağmurcum

Ben de bayans gibi en doğru olanının sabah aç karna tartılmak olduğunu biliyorum. Üzerinde mümkün olduğunca ince şeyler olacak ve hep aynı tür kıyafetle tartılacaksın. Sabahki kilonu baz alabilirsin bence

çok teşekkür ederim tatlım ya. ayaklarım yere basmıyorrr. hayırlısıyla Allah hepimize kucağına almayı nasip etsin

seninde sorunlumuydu kankiş ya bilmiyodum? evek akıntı artıyo ama öyle işte geliyo... çok yürüncek yer değil cnm..ben pimpirikliyim işte... az hava alim vallahi sıkıldım ya of...

kızlarrrrr bişey sorucam ya ben sinüzittim ama gittikçe azdı bugün çok faneyım , hapşırık hapşırık göz akması,ve oğlum sayesinde sağolsun bağırmaktan boğaz yırtılması,çok fenayım,burnumda tıkanmış ıkıl ıkıl bu gece kaç kere uyandım..bir önerisi olan var mı? aslında bugün KBB gidecektim ama elimde olmayan nedenlerden dolayı gidemedim..sağlık ocağına gittim dr ilaç vermedi gebelik yüzünden, kendi dr aradım bi KBB uzmanına görün bişeyler verir böyle çekemzsin sanada yazık dedi..napsam bilemedim..

seninde sorunlumuydu kankiş ya bilmiyodum? evek akıntı artıyo ama öyle işte geliyo... çok yürüncek yer değil cnm..ben pimpirikliyim işte... az hava alim vallahi sıkıldım ya of...

yok bebişim benim çok şükür bişey sorunlu değilde..ilk doğumda belim çok zorlanmış ,sağ tarafta bir sıkıntı oldu fıtıklaşma gibi ibşey sanırım..o zorluyor ve bel ağrısını ben çok yoğun yaşıyorum gebeliklerimde,akıntıda öyle doğuma kadar hiç bitmiyor ve ağır yük yada yol yürüdüğümde afedersiniz parç parça geliyor akıntı..

hayirli olsun canimmm ohh bir prenses daha geliyooocok sevindim senin adina..darisi bayansla,tatlioglusumun basina bugun tatlioglusumun kontrolü vardi hala yok bir ses

Canım niye çok yol yürümüyorsun,ben tazı gibiyim,yola çıktım mı 3-4 km yürüyorum,hergün yürüyebilsem keşke ama akşam işten sonra yemek,toparlamak falan geç oluyor yürüyüşe çıkamıyoruz.

cnm başka alışveriş yapıp güvenilir bldiğin bi yer varmı? ben bir elbise bakmak istiyorum ama biraz şık bişey ,(diz aşagısında) maxi boy olabilir yada uzun...

canım bende elbise bakıyorum e-hamile.com diye bir site var oraya bakıyrdum şimdi daha güzel şeyler var gibi sanki.. bende bayramlık bir şey bakıyorum acıkcası. ama süslü püslü bişi istiorum boy dizüstü falan olan. ya çok güzel tunikler var benimde boy kısa tunik alıp kalın çorap ile elbise gibi giysemmi acaba diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…