- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.181
çok teşekkür ederim tatlım ya. ayaklarım yere basmıyorrr. hayırlısıyla Allah hepimize kucağına almayı nasip etsin
gözün aydın cnm, doğru hissetmişsin demek.inş bende doğru hissediyorumdur prensesi ama bakalım...birde süpriz bi prens daha gelirse bak o zaman sen işe :)
genelde yatarken akşamları hissediyorum cnm,çünkü hareketler çok az hissediliyor ve çok nadir dışardan elini koyarsan titreşimi hissedebiliyorsun..şimdi nasıl anlatsam yani vücuduna bi dokunma hissi gibi değişik..ilk bebeği olanlar için net anlatamadım belki ama 2.olanlar anlamıştır..RAbbim 2.de nasip edince hatırlarsın cnm bu dediğimi..
kızlarrr merhabalar,
oku oku geçmişi anca bitirdim. Biz de 29 Ekim de doktora gittik. Maşallah herşey yolunda, ikili testimiz 1:19000. Bebişim 14 cm, 125 gramdıCinsiyet belli oldu PRENSES im olacak Zaten eşim de kız çocuklarına ayrı bir düşkün. Bana söylemese de baştan beri kız istediğini biliyordum.
Bu arada annelerin içine gerçekten doğuyor. İlk günden beri herkes erkek diyordu ama ben hep kız diyordum. İçimden öyle geliyordu, çin takvimi, rus takvimi, free beta, yeme içme durumları ben de hepsi tuttu vallaDoktorum 10. haftada tahmin etmişti ama bu bir ön tahmin değişebilir sakın alışveriş yapmayın, odaklanmayın demişti. Sonraki kontrolde de kız olma olasılığı kuvvetli dedi ama en son 29 Ekim de kesinleştirdi. Ben de 10. haftadaki tahmininden ötürü bravo dedim kendisine
Çok mutlu oldum. Doktor çıkışında hemen 3 tane don, 1 çorap aldık
haha yakınsa alırım cnm giyeriz buluştuğumuz zamanvallahi etek ben giyiyorum ama bu aralar elbise tercih ediyorum...alt üst giyince sanki boğuluyo gibi hissediyorum kendimi yaz
gözün aydın cnm, doğru hissetmişsin demek.inş bende doğru hissediyorumdur prensesi ama bakalım...birde süpriz bi prens daha gelirse bak o zaman sen işe :)
evet canim en basi saglik tabiki..ben 14.haftamda su gibi akintim gelince acile hastaneye gitmistim ya ben o gecede sordum doktora cok erke cinsiyet icin ama bakayim dedi bakti kiz dedi ama siz yinede cok kaptirmayin kendinizi demisti 18.haftadan önce söylemek aslinda erken demisti.sonrasinda iste kendi doktorumdaki kontrolümde 17.haftada esim doktoruma dedi benim icin ögrenmek istemiyomus dogunca görcekmis diye:)) bende hemen lafa atladim hayir ben kesinlikle ögrenmek istiyorum diye sonrasindada sormadan kendisi bakti doktum oda 22.haftada tam söylüyo olmasindan dolayi erken söyledigi icin yinede %100 demiyorum gibi konustu ama KIZ dedi.erkek görmüyorum dedi:)) ee iste erken söylemenin ona verdigi bir tedirginlikti doktorumunki bence yoksa bencede kiz melegimerkek olsa zaten ortadakileri kesin görürdü:))) egede 16.haftada görmüstük:
ama bide bazlarinin yok 6.ayda falan degisiyo yok kizdi erkek oldu diyolar ya ona takildim bende
gözün aydın arkadaşım prensesin geliyor maşallah ona :))
oh oh 18 kişiyiz maşallah...kızlar bişey sormak istiyorum lüftin cvp verin... 1. ben akşam tartıldığımda 69.4 geldim... sabah kalktım hiç bi ihtiyacımı karşılamadan tartıldım 67.9 geldim... normalde 67.5 oldum ben... bu 1.5 kilo nereye gitti... şok olduk annemle ki sürekli kilo kontrolü yapıyorum..almak istiyorum açıkcası.. karnım kocoman oldu.. ceket içine sığmıyo...2. sorun ise şu 2 km yol yürümicem bile annem iyisin dio..en son gittiğim oktor çok iyi herşey dedi maşallah... ama kendi doktuma 9. gidicem onun demesini bekliyorum...bebişim için ip almaya gidicem..annem dediki bi yere kadar gel hava al..sen otur burda park var..ben alır gelirim... sizce...ve kendimi iyi hissediyorum açıkcası... napmalıyım?
Tebrik ederim leegörkemcim gözünaydın
Ben hala öğrenemedim, arefe günü öğrenicem sanırım
Güle güle giydir cicilerini
Ben gece yatarken pijama giyemiyorum karnımı sıkmaya başladı bugün bi iki yere gecelik baktım istediğim gibi bişi bulamadım..
şimdi yeni pijama takımları çıkmış polar hello kitty desenli yumuşacıktı
onun gecelik tarzında olanları varsa alıcam
geçmiş olsun
aile hekimizin belli oldumu ben girdim sabah belli değildi bizimki
geçmiş olsun canım benim ben zencefille geçirdim nezleyi
çok teşekkür ederim tatlım ya. ayaklarım yere basmıyorrr. hayırlısıyla Allah hepimize kucağına almayı nasip etsin
cnm kiloda en doğru tartılma şekli sabah kalktığında aç karnına olan ve üstündeki kıyafetler inceyken olan tartılma şekli diyorlar..ama bilmiyorum ben böyle hiç tartılamadım evimde olmayınca..normaldede gün içinde tartılıyorum işte 60 tım en son..
kendini iyi hissediyorsan sen bilirsin ama biraz rahatsız olursa belin filn hemen otur dinlen,ben bile iyiym maşaalah sorunum yok ama biraz fazla yürüyünce belim kopuyor ve aferdersiniz akıntım çoğalıyor hemen..aman dikkat kankim..
baya güzel şeyler varmı e-gebede sağol hnk cim..
seninde sorunlumuydu kankiş ya bilmiyodum? evek akıntı artıyo ama öyle işte geliyo... çok yürüncek yer değil cnm..ben pimpirikliyim işte... az hava alim vallahi sıkıldım ya of...
kızlarrr merhabalar,
oku oku geçmişi anca bitirdim. Biz de 29 Ekim de doktora gittik. Maşallah herşey yolunda, ikili testimiz 1:19000. Bebişim 14 cm, 125 gramdıCinsiyet belli oldu PRENSES im olacak Zaten eşim de kız çocuklarına ayrı bir düşkün. Bana söylemese de baştan beri kız istediğini biliyordum.
Bu arada annelerin içine gerçekten doğuyor. İlk günden beri herkes erkek diyordu ama ben hep kız diyordum. İçimden öyle geliyordu, çin takvimi, rus takvimi, free beta, yeme içme durumları ben de hepsi tuttu vallaDoktorum 10. haftada tahmin etmişti ama bu bir ön tahmin değişebilir sakın alışveriş yapmayın, odaklanmayın demişti. Sonraki kontrolde de kız olma olasılığı kuvvetli dedi ama en son 29 Ekim de kesinleştirdi. Ben de 10. haftadaki tahmininden ötürü bravo dedim kendisine
Çok mutlu oldum. Doktor çıkışında hemen 3 tane don, 1 çorap aldık
rica ederim canım bakın bakalım bulursunuz inşallah güzel bişiler..
oh oh 18 kişiyiz maşallah...kızlar bişey sormak istiyorum lüftin cvp verin... 1. ben akşam tartıldığımda 69.4 geldim... sabah kalktım hiç bi ihtiyacımı karşılamadan tartıldım 67.9 geldim... normalde 67.5 oldum ben... bu 1.5 kilo nereye gitti... şok olduk annemle ki sürekli kilo kontrolü yapıyorum..almak istiyorum açıkcası.. karnım kocoman oldu.. ceket içine sığmıyo...2. sorun ise şu 2 km yol yürümicem bile annem iyisin dio..en son gittiğim oktor çok iyi herşey dedi maşallah... ama kendi doktuma 9. gidicem onun demesini bekliyorum...bebişim için ip almaya gidicem..annem dediki bi yere kadar gel hava al..sen otur burda park var..ben alır gelirim... sizce...ve kendimi iyi hissediyorum açıkcası... napmalıyım?
cnm başka alışveriş yapıp güvenilir bldiğin bi yer varmı? ben bir elbise bakmak istiyorum ama biraz şık bişey ,(diz aşagısında) maxi boy olabilir yada uzun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?