2011 Nisan Anneleri

cnm olay o değil... akşam tartılıp sabah kaldığımda 1.5 kilomu yakıyo vucut ona şol oldum... yoksa biliyorum da ne bilim..
cnm riskli bi hamişliğim vardıada...hoş öyle aşırı bi dururum yoktuda doktor tedbiri elden bırakmayalım dedi o yüzden...

hayirli olsun canimmm ohh bir prenses daha geliyooocok sevindim senin adina..darisi bayansla,tatlioglusumun basina bugun tatlioglusumun kontrolü vardi hala yok bir ses

çok teşekkür ederim arkadaşım ya. Allah herkesin gönlüne göre versin diye dua ediyorum. Evet onu ben de merakla bekliyorum. Ama ben şu tahminleme yöntemlerine inanmaya başladım. Ben de hepsi tuttu

benim sabahla akşam arasında bazen 2 kilo bile fark edebiliyor tatlım. Akşam tartılmadan önceki sıvı alımı, yemekler, sabah tuvalet durumu vs etkiliyor sanırım

Canım ben 1 bardak kaynamış ve ılıklaşmış suya 1 çay kaşığı karbonat ve 1 çay kaşığı kaya tuzu(iri turşuluk tuz)karıştırıp burnuma çekiyorum yada bu karışım eczanelerde okyanus suyu diye satılıyor ondan alıp burnuna çekebilirsin.Sinüzütünü rahatlatır.Geçmiş olsun

Tekrar merhaba.

Temizlik yaptım yoruldum biraz.

Bayans ben aldığım kıyafetin fotosunu ekleyemiyorum çünkü bayramda da memlekette olacağımız için gelirken getirmedim. Kusura bakma canım.

canım hayırlısı olsun kızın sağlıkla kucağına al inş.

canım bir şey sorucam
ysnkk noldu belki yazmıştır da benim çoktandır bilgisyarımda problem vardı giremiyodum
ense kalınlığı onun yüksek çıkmıştı en son noldu merak ettim

evet canım yüksek çıkmıştı ama sonuçları temiz çıktı çok şükür. 1:10000 çıkmıştı. O da bayadır giremiyor nete çünkü modemi arızalanmış

kızlar cinsiyeti belli olup isim araştıran var mı aranızda yoksa herkes karar verdi mibiz biraz araştırdık liste yapıyoruz sonra eleyeceğiz ama 3-4 tane kesin kalacak. Sizlere de danışmak istiyorum

çok şükür sevindim temiz çıkmamasına

ben de yaptırmıştım banada normal demişti kağıda bakıyorum dört sonuç yazıyo hangisi acaba ?

canım ben de daha kontrole gittiğimizde öğrendim sen yaz istersen ben bir bakayım. Şimdi hangisi olduğunu tam bilemiyorum ama isimleri görünce çıkarırım. Yazarsan yardımcı olmaya çalışırım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…