- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.201
cnm olay o değil... akşam tartılıp sabah kaldığımda 1.5 kilomu yakıyo vucut ona şol oldum... yoksa biliyorum da ne bilim..esrayağmurcum
Ben de bayans gibi en doğru olanının sabah aç karna tartılmak olduğunu biliyorum. Üzerinde mümkün olduğunca ince şeyler olacak ve hep aynı tür kıyafetle tartılacaksın. Sabahki kilonu baz alabilirsin bence
cnm riskli bi hamişliğim vardıada...hoş öyle aşırı bi dururum yoktuda doktor tedbiri elden bırakmayalım dedi o yüzden...Canım niye çok yol yürümüyorsun,ben tazı gibiyim,yola çıktım mı 3-4 km yürüyorum,hergün yürüyebilsem keşke ama akşam işten sonra yemek,toparlamak falan geç oluyor yürüyüşe çıkamıyoruz.
hayirli olsun canimmm ohh bir prenses daha geliyooocok sevindim senin adina..darisi bayansla,tatlioglusumun basina bugun tatlioglusumun kontrolü vardi hala yok bir ses
cnm olay o değil... akşam tartılıp sabah kaldığımda 1.5 kilomu yakıyo vucut ona şol oldum... yoksa biliyorum da ne bilim..
cnm riskli bi hamişliğim vardıada...hoş öyle aşırı bi dururum yoktuda doktor tedbiri elden bırakmayalım dedi o yüzden...
kızlarrrrr bişey sorucam ya ben sinüzittim ama gittikçe azdı bugün çok faneyım , hapşırık hapşırık göz akması,ve oğlum sayesinde sağolsun bağırmaktan boğaz yırtılması,çok fenayım,burnumda tıkanmış ıkıl ıkıl bu gece kaç kere uyandım..bir önerisi olan var mı? aslında bugün KBB gidecektim ama elimde olmayan nedenlerden dolayı gidemedim..sağlık ocağına gittim dr ilaç vermedi gebelik yüzünden, kendi dr aradım bi KBB uzmanına görün bişeyler verir böyle çekemzsin sanada yazık dedi..napsam bilemedim..
kızlarrr merhabalar,
oku oku geçmişi anca bitirdim. Biz de 29 Ekim de doktora gittik. Maşallah herşey yolunda, ikili testimiz 1:19000. Bebişim 14 cm, 125 gramdıCinsiyet belli oldu PRENSES im olacak Zaten eşim de kız çocuklarına ayrı bir düşkün. Bana söylemese de baştan beri kız istediğini biliyordum.
Bu arada annelerin içine gerçekten doğuyor. İlk günden beri herkes erkek diyordu ama ben hep kız diyordum. İçimden öyle geliyordu, çin takvimi, rus takvimi, free beta, yeme içme durumları ben de hepsi tuttu vallaDoktorum 10. haftada tahmin etmişti ama bu bir ön tahmin değişebilir sakın alışveriş yapmayın, odaklanmayın demişti. Sonraki kontrolde de kız olma olasılığı kuvvetli dedi ama en son 29 Ekim de kesinleştirdi. Ben de 10. haftadaki tahmininden ötürü bravo dedim kendisine
Çok mutlu oldum. Doktor çıkışında hemen 3 tane don, 1 çorap aldık
canım hayırlısı olsun kızın sağlıkla kucağına al inş.
sağol canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
canım bir şey sorucam
ysnkk noldu belki yazmıştır da benim çoktandır bilgisyarımda problem vardı giremiyodum
ense kalınlığı onun yüksek çıkmıştı en son noldu merak ettim
Leegorkemm ve cinsiyetini öğrenen diğer arkadaşlar hepinizi kutluyorum.
Darısı başımıza artık.
evet canım yüksek çıkmıştı ama sonuçları temiz çıktı çok şükür. 1:10000 çıkmıştı. O da bayadır giremiyor nete çünkü modemi arızalanmış
çok şükür sevindim temiz çıkmamasına
ben de yaptırmıştım banada normal demişti kağıda bakıyorum dört sonuç yazıyo hangisi acaba ?
biochem risk 1:7554
double test 1:2986
age risk 1:378 (bu 35 yaşında olduğum içindir)
trisomy 1:10000
canım kombine riskin 1:10000 yani gayet ii maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?