- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.221
canım çok sağol doktorumla çok fazla konuşamamıştım öyle ayak üstü normal olduğunu söylemişti
ne sürüyosunuz acaba ben de eşime aldırayım eczaneden
kızlar cinsiyeti belli olup isim araştıran var mı aranızda yoksa herkes karar verdi mibiz biraz araştırdık liste yapıyoruz sonra eleyeceğiz ama 3-4 tane kesin kalacak. Sizlere de danışmak istiyorum
ay kızlar bu arada butun gun dinlendim bugun uzandım bi anda gecti agrım yok ..
çok mutlu oldum allah kmseye vermesin bıçak gibi
bi agrı gryrdu ve ayaga kalkamıyordum yazık
eşimde çok uzulmütü rahatladı şimdi ...
kızlar bebişimin cicilerini çekip kouyucam birazdan çok iyi geldi bana meditasyon kimin vallah... bu arada kızlar 5li zıbınların fiyat aralığına dikkat edin boşu boşuna çok paralar vermeyin... 10-15 arası en ideali..burda bi komşu var bunları satıyo.. kendisi dedi resmen.. bunlardan çok lazım zaten..
kızlar bebişimin cicilerini çekip kouyucam birazdan çok iyi geldi bana meditasyon kimin vallah... bu arada kızlar 5li zıbınların fiyat aralığına dikkat edin boşu boşuna çok paralar vermeyin... 10-15 arası en ideali..burda bi komşu var bunları satıyo.. kendisi dedi resmen.. bunlardan çok lazım zaten..
Herkese iyi akşamlar kızlar yavaş yavaş çıkış zamanımız geldi
kızlarrr merhabalar,
oku oku geçmişi anca bitirdim. Biz de 29 Ekim de doktora gittik. Maşallah herşey yolunda, ikili testimiz 1:19000. Bebişim 14 cm, 125 gramdıCinsiyet belli oldu PRENSES im olacak Zaten eşim de kız çocuklarına ayrı bir düşkün. Bana söylemese de baştan beri kız istediğini biliyordum.
Bu arada annelerin içine gerçekten doğuyor. İlk günden beri herkes erkek diyordu ama ben hep kız diyordum. İçimden öyle geliyordu, çin takvimi, rus takvimi, free beta, yeme içme durumları ben de hepsi tuttu vallaDoktorum 10. haftada tahmin etmişti ama bu bir ön tahmin değişebilir sakın alışveriş yapmayın, odaklanmayın demişti. Sonraki kontrolde de kız olma olasılığı kuvvetli dedi ama en son 29 Ekim de kesinleştirdi. Ben de 10. haftadaki tahmininden ötürü bravo dedim kendisine
Çok mutlu oldum. Doktor çıkışında hemen 3 tane don, 1 çorap aldık
ıyı akşamlar kızlarr bende bugun bebışe bışeyler aldım.
benım cınsıyetı ogrendıgım dr bı yakınımada 12 haftalıkken kız demış şimdı 4 ayı gtmış tekrar bu sefer erkek demış yanılmısız demış.bende ıkılemde kaldım şimdı cmt kendı dr ne dıcek acaba
oh oh... ne zevklidir şimdi eve gitmek :)
merak etme bende sendenim kız dediler erkek dediler bu doktorlarda kafa karıştırıyor ama benim için sağlıklı sıhhatli aklı başında bana babasına ve millete hayırlı bir evlat olsun yeter kızım da olsa severim oğlumda olsa
esra senin çizelgen doğru göstermiyor düzeltsene canım 3 months falan yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?