2011 Nisan Anneleri

kızlar herhalde bilgisayar başında fazlamı kaldım ne belim ve kasıklarım ağırmaya başladı çıkayım da biraz bacaklarımı uzatayım görüşürüz :)))

ay kızlar bu arada butun gun dinlendim bugun uzandım bi anda gecti agrım yok ..
çok mutlu oldum allah kmseye vermesin bıçak gibi
bi agrı gryrdu ve ayaga kalkamıyordum yazık
eşimde çok uzulmütü rahatladı şimdi ...

kızlar cinsiyeti belli olup isim araştıran var mı aranızda yoksa herkes karar verdi mibiz biraz araştırdık liste yapıyoruz sonra eleyeceğiz ama 3-4 tane kesin kalacak. Sizlere de danışmak istiyorum

Canım kız olursa Nefes erkek olursa mehmet Yağız düşünüyoruz:)Kesin belli değil ama sanırım Mehmet Yağızımız gelecek

çok sevindim cnm... ay bende bu gün ciciler aldım bebişime ilk defa..ama fazla almadım... eşimle aişışveriş yapmamı istiyo...

kızlar bebişimin cicilerini çekip kouyucam birazdan çok iyi geldi bana meditasyon kimin vallah... bu arada kızlar 5li zıbınların fiyat aralığına dikkat edin boşu boşuna çok paralar vermeyin... 10-15 arası en ideali..burda bi komşu var bunları satıyo.. kendisi dedi resmen.. bunlardan çok lazım zaten..

koy kankim bakıpta bende havamı bulim biraz

canım ben daha bi don bile almadım:)hediye gelenler var çektim makinada bekliyor,akşam müsait olursam atar bende eklerim.Bebek eşyaları çok güzel oluyor,cinsiyeti belli olsun biraz daha da büyüsün almaya başlarız Allahın izniyle

ıyı akşamlar kızlarr bende bugun bebışe bışeyler aldım.
benım cınsıyetı ogrendıgım dr bı yakınımada 12 haftalıkken kız demış şimdı 4 ayı gtmış tekrar bu sefer erkek demış yanılmısız demış.bende ıkılemde kaldım şimdı cmt kendı dr ne dıcek acaba

gözün aydın canım..nihayeet çok sevindim..prenseslerimiz de artıyor git gide..
sona kalanlar onlar zaten,şimdiden naz yapıyorlar annelerine..
testin de çok iyi çıkmış,kızın da çok sağlıklı
inş.sonuna kadar böyle devam eder canım..Cumhuriyet bayramında çifte coşku
yaşamışsın,hem hatırlaması da kolay

merak etme bende sendenim kız dediler erkek dediler bu doktorlarda kafa karıştırıyor ama benim için sağlıklı sıhhatli aklı başında bana babasına ve millete hayırlı bir evlat olsun yeter kızım da olsa severim oğlumda olsa

amın .evt karıştırıyorlar.elı ayagı duzgun olsunda en onemlısıde bu. bışeyler alıyorum ıkılemde kalıyorum renk açıcısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…