- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.241
kızlarrrrr bişey sorucam ya ben sinüzittim ama gittikçe azdı bugün çok faneyım , hapşırık hapşırık göz akması,ve oğlum sayesinde sağolsun bağırmaktan boğaz yırtılması,çok fenayım,burnumda tıkanmış ıkıl ıkıl bu gece kaç kere uyandım..bir önerisi olan var mı? aslında bugün KBB gidecektim ama elimde olmayan nedenlerden dolayı gidemedim..sağlık ocağına gittim dr ilaç vermedi gebelik yüzünden, kendi dr aradım bi KBB uzmanına görün bişeyler verir böyle çekemzsin sanada yazık dedi..napsam bilemedim..
herkese iyi aksamlar kizlar nasilsiniz???
ıyıyız canım sen naslsn prensesın nasll bugun
canım bende elbise bakıyorum e-hamile.com diye bir site var oraya bakıyrdum şimdi daha güzel şeyler var gibi sanki.. bende bayramlık bir şey bakıyorum acıkcası. ama süslü püslü bişi istiorum boy dizüstü falan olan. ya çok güzel tunikler var benimde boy kısa tunik alıp kalın çorap ile elbise gibi giysemmi acaba diyorum:)
kızlar doktordan geldik az önce öncelikle bebeğimin gelişimi çok iyi maşallah
crl:10 cm 15+6 günlük usg'ye göre
veee cinsiyetide belli oldu prensesim geliyor %80 kız dediçok mutlu oldum hep kız diye doğmuştu içime inşallah sağlıkla gelir
veee cinsiyetide belli oldu prensesim geliyor %80 kız dediçok mutlu oldum hep kız diye doğmuştu içime inşallah sağlıkla gelir
gözün aydın canım. bende 1 saat oldu doktorda geleli bende kendi doktoruma inanamadım başka doktora doğrumu cinsiyeti diye gittim .benimde kesin erkekmiş çok mutluyum artık alışveriş yapabilirim .ilk bebeğim cinsiyet önemli değil ama birşey alamadım cinsiyet belli değil diye artık alabiliriz
gözün aydın canım. bende 1 saat oldu doktorda geleli bende kendi doktoruma inanamadım başka doktora doğrumu cinsiyeti diye gittim .benimde kesin erkekmiş çok mutluyum artık alışveriş yapabilirim .ilk bebeğim cinsiyet önemli değil ama birşey alamadım cinsiyet belli değil diye artık alabiliriz
sağol canım inşallah.Gözün aydın canım.
Sağlıcakla gelsin kızımız inşallah.
Topikte kız erkek oranı birbirine yaklaştı sanırım.
bende bişeyler almak istiyordum bugün doktordan sonra baktık bişey beğenemedim burası çok soğuktu fazlada gezemedim.gözün aydın canım. bende 1 saat oldu doktorda geleli bende kendi doktoruma inanamadım başka doktora doğrumu cinsiyeti diye gittim .benimde kesin erkekmiş çok mutluyum artık alışveriş yapabilirim .ilk bebeğim cinsiyet önemli değil ama birşey alamadım cinsiyet belli değil diye artık alabiliriz
inşallah canım seninde kızdı değilmi yanlış hatırlamıyorsam.
hadi bakalim bir prenses dahaaasaglicakla gelsin canim bebi$lerimiz insallah.gözün aydin
seninde gözün alydin canim hayirli olsun oglusunsimdi artik ali$veri$ zamaniiiii
Senin de gözün aydın canım.
Benim gitmeme yaklaşık on gün var ama öğrenebilir miyim bilmiyorum.
Kızlar park yatak mı almayı düşünüyorsunuz?
gözün aydın cnm... maşallah mutlu olmana çok sevindim..kızlar doktordan geldik az önce öncelikle bebeğimin gelişimi çok iyi maşallah
Kızlar park yatak mı almayı düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?