2011 Nisan Anneleri

geçmiş olsun canım..boğazına ılık su içine limon+bal karıştırıp içebilirsin..
bu tahrişi önler,rahatlatır..bir de bal içine zencefil her sabah 1 tatlı kaşığı bu da
aynı şekilde iyi gelir..burun tıkanıklığı bu süreçte normal birde sinuzit olunca
artmıştır tabi..bana dr. daha önce serum fizyolojik burun damlası vermişti..
halen arada kullanırım..okyanus suyu gibi ama fiyatı daha uygun..
hatta bebeklere de kullanılıyor,ondan alabilirsin..

ıyıyız canım sen naslsn prensesın nasll bugun

bende iyiym sagol canim..prenseste iyidir sanirim:)) bir tuhaf geliyooo kizim olacagi hala alisamadim ben ilki erkek olunca birde kayinvalidem 3 erkek dogurmus sanki ben kizi bulamiycam gibime geliyodu gelin kaynana topragina cekermis derler yaa Allahim bizede tattircak insallah bu güzel duyguyu.bana arkadas bir kizimin olmasini cok istiyodum.

kızlar bakın araştırma yaptım hastane çıkışı fiyatları ile ilgili... sakın kanmayın aziz bebede 5li zıbın takımı 30-40 arası parası çok alan alsın ama sakın kanmayın panye aynı ben kontrol ettim cotton pamuk oranları bile aynı.. ben 5li aldım 15- di komlum 10 verdi vallahi.. kazanmasa vermez... bunlar boşuna köşeyi dönmüyo... bu konularda istanbulda olanlar bilgi versin..uygun yerleri aldıkları ve indirimde olanları

ben defacto da bir elbise gördüm bayıldım ama bedeni kalmamıştı bence bir bak sende canım yakınlarında varsa fiyatlarda uygun

kızlar doktordan geldik az önce öncelikle bebeğimin gelişimi çok iyi maşallah
crl:10 cm 15+6 günlük usg'ye göre
veee cinsiyetide belli oldu prensesim geliyor %80 kız dedi çok mutlu oldum hep kız diye doğmuştu içime inşallah sağlıkla gelir

Gözün aydın canım.
Sağlıcakla gelsin kızımız inşallah.
Topikte kız erkek oranı birbirine yaklaştı sanırım.

gözün aydın canım. bende 1 saat oldu doktorda geleli bende kendi doktoruma inanamadım başka doktora doğrumu cinsiyeti diye gittim .benimde kesin erkekmiş çok mutluyum artık alışveriş yapabilirim .ilk bebeğim cinsiyet önemli değil ama birşey alamadım cinsiyet belli değil diye artık alabiliriz

hadi bakalim bir prenses dahaaasaglicakla gelsin canim bebi$lerimiz insallah.gözün aydin

seninde gözün alydin canim hayirli olsun oglusunsimdi artik ali$veri$ zamaniiiii

Senin de gözün aydın canım.
Benim gitmeme yaklaşık on gün var ama öğrenebilir miyim bilmiyorum.

Gözün aydın canım.
Sağlıcakla gelsin kızımız inşallah.
Topikte kız erkek oranı birbirine yaklaştı sanırım.
sağol canım inşallah.
bende bişeyler almak istiyordum bugün doktordan sonra baktık bişey beğenemedim burası çok soğuktu fazlada gezemedim.

hadi bakalim bir prenses dahaaasaglicakla gelsin canim bebi$lerimiz insallah.gözün aydin
inşallah canım seninde kızdı değilmi yanlış hatırlamıyorsam.

seninde gözün alydin canim hayirli olsun oglusunsimdi artik ali$veri$ zamaniiiii

Senin de gözün aydın canım.
Benim gitmeme yaklaşık on gün var ama öğrenebilir miyim bilmiyorum.

çok teşekkür ederim.artık rahatca alışveriş yaparım :) sarissa inşallah öğrenebilirsin bana inatla 16 bitince söyleyeceğim diye sölemedi doktorum ta bu zamanı bekledik :)))ama çoğu kişi daha erken öğrendi sende umarım öğrenirsin .

Kızlar park yatak mı almayı düşünüyorsunuz?

canım ben bebek odası yapmayı düşünüyorum o nedenle mobilyalı bişiler alıcam çok da klasik oda planlamıyorum aslında ama en azından yatağı mobilya olsun istiyorum ..ilk bi kaç ay için odama küçük tüllü beşiklerden alıcam daha sonra onu kaldırıp odamda ve diğer yerlere yasıması kolay diye park yatak alıcam .kayınvalideme ne en zaından katlar götürürüm diye düşünüyorum .daha sonrada yatagını çıkarırırım oyun parkı olur diyorum cevremde böle yapmış kişiler var .tekerlekli olduğu için her yere taşınıyor mutfakta ne olduğum zamanlar gözümün önünde olur diyorum.şimdilik böle düşünüyorum ama bakalım artık yavaş yavaş baslıycam hayırlısıyla inşallah ...

gözün aydın cnm... maşallah mutlu olmana çok sevindim..
Kızlar park yatak mı almayı düşünüyorsunuz?

ben direk beyaz bi oda yaptırcam cnm.. beşik gibi koruması olcak ama koruma çıkınca genç odası gibi olcak... odasına renkli oyuncaklarla süslemeyi düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…