- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.261
kızlar doktordan geldik az önce öncelikle bebeğimin gelişimi çok iyi maşallah
crl:10 cm 15+6 günlük usg'ye göre
veee cinsiyetide belli oldu prensesim geliyor %80 kız dediçok mutlu oldum hep kız diye doğmuştu içime inşallah sağlıkla gelir
herkese iyi aksamlar kizlar nasilsiniz???
geçmiş olsun canım..boğazına ılık su içine limon+bal karıştırıp içebilirsin..
bu tahrişi önler,rahatlatır..bir de bal içine zencefil her sabah 1 tatlı kaşığı bu da
aynı şekilde iyi gelir..burun tıkanıklığı bu süreçte normal birde sinuzit olunca
artmıştır tabi..bana dr. daha önce serum fizyolojik burun damlası vermişti..
halen arada kullanırım..okyanus suyu gibi ama fiyatı daha uygun..
hatta bebeklere de kullanılıyor,ondan alabilirsin..
kızlar bakın araştırma yaptım hastane çıkışı fiyatları ile ilgili... sakın kanmayın aziz bebede 5li zıbın takımı 30-40 arası parası çok alan alsın ama sakın kanmayın panye aynı ben kontrol ettim cotton pamuk oranları bile aynı.. ben 5li aldım 15- di komlum 10 verdi vallahi.. kazanmasa vermez... bunlar boşuna köşeyi dönmüyo... bu konularda istanbulda olanlar bilgi versin..uygun yerleri aldıkları ve indirimde olanları
CNM maşallaherkekler çok derken kızlarda sonradan bastırdı gözün aydın.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etisn sanada,cümlemize de..
sanada cnm ve online olan herkese,kankim sanada özellikle
çok sağol cnm yapaıcam bunlarıda bal yok,markete gidince artık kısmetse..
kankim ben int .üzerinden baktım hep değşiyo hakkaten..ama ümraniye çevresi en uygun Pamidor ve mallarıda çok güzel,ben oğlumda en çok ordan aldım nerdeyse herşeyini..bak ümraniyede yarım elma ve birkaç büyük mağaza var ama malı kaliteli fiyatı uygun pamidor..hatta int.sitesindede baktım henüz gidemediğim için gerçekten hala uygun..2 yıl oldu bak ben oğluma alalı nerdeyse aynı fiyatlar çok az artmış..
sağol kankim...sanada slmlar olsun..pamidoru biliyorum cnm.. igdaşın karşı yolunda hizada orada baya var cnm..eşimde bi yer belirlemiş ama bakalım o yerlerden biri olabilir...
kızlarrrr ben geldimm bebişimizin cinsiyetini öğrendikkkk KIZIMIZ oluyor....
ay valla şimdi yazıyordum bugün tatlıoğluşumda gidecekti ama yok diye mesajını gördüm ..ayy ne mutlu demek kızın geliyor..anam bugün kız günü herhalde :) bugün giden herkese kız demişler...ohh cnm ne güzel bir oğlun vardı birde kızz :) bende bugün mü gitseydim neprensesssssss günü
canım gittim de anca nete girebiliyorum szilerle paylaşmak istedim...inş sende öğrenirsin seninde tatlı bir prensesin olur....
oh maşallah cnm...ne mutlusundur şimdi
ohhhhhhhhhhh cok sevindim canim yaaabütün gündür seni bekledim ne zaman yazican diyeee..hayirlisi olsun,gözünüz ayin canim..
Canım bende sana özel msj ataym diye girmiştim foruma msjını gördüm hadi gözün aydın Allah gönlüne göre verdi ne hoşkızlarrrr ben geldimm bebişimizin cinsiyetini öğrendikkkk KIZIMIZ oluyor....
canım gittim de anca nete girebiliyorum szilerle paylaşmak istedim...inş sende öğrenirsin seninde tatlı bir prensesin olur....
evet canım yaa sonunda öğrendim şükür prensesimiz olacak.....Gözünaydın canım öğrenmişsin cinsiyetini. Bir kız daha geliyor demek ki ne güzel :)))
teşekkürler canım bende yeni haber veriyorum giremedim sabahtan beri geziyodum:))Canım bende sana özel msj ataym diye girmiştim foruma msjını gördüm hadi gözün aydın Allah gönlüne göre verdi ne hoş
Ay canım benim çok sevindim. Sağlıcakla gelsin prensesin.
Kızlar bu arada İstanbulda Civil Bebe diye mağaza var internet siteside var. Ben birkaç hafta önce gelmiştim İstanbul'a bayağı bir kıyafet aldım benim cimcimeye :)) Birçok yerde var galiba şubesi. Ürünleri de güzel hem de hesaplı.
evet cnm burda çok rövanşta... bence alına bilir..5 li takıma 30 lira verilirmi ya pöf... burda 10-20 arasında valla süper şeyler var kocaman mağaza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?