2011 Nisan Anneleri

CNM maşallah erkekler çok derken kızlarda sonradan bastırdı gözün aydın.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etisn sanada,cümlemize de..

herkese iyi aksamlar kizlar nasilsiniz???

sanada cnm ve online olan herkese,kankim sanada özellikle

çok sağol cnm yapaıcam bunlarıda bal yok,markete gidince artık kısmetse..

kankim ben int .üzerinden baktım hep değşiyo hakkaten..ama ümraniye çevresi en uygun Pamidor ve mallarıda çok güzel,ben oğlumda en çok ordan aldım nerdeyse herşeyini..bak ümraniyede yarım elma ve birkaç büyük mağaza var ama malı kaliteli fiyatı uygun pamidor..hatta int.sitesindede baktım henüz gidemediğim için gerçekten hala uygun..2 yıl oldu bak ben oğluma alalı nerdeyse aynı fiyatlar çok az artmış..

sağol kankim...sanada slmlar olsun..pamidoru biliyorum cnm.. igdaşın karşı yolunda hizada orada baya var cnm..eşimde bi yer belirlemiş ama bakalım o yerlerden biri olabilir...

sağol kankim...sanada slmlar olsun..pamidoru biliyorum cnm.. igdaşın karşı yolunda hizada orada baya var cnm..eşimde bi yer belirlemiş ama bakalım o yerlerden biri olabilir...

pamidor ümraniyede 3 tane vardı benim bildiğim ama en güzeli 3 katlı olan ,hem çeşit çok..igdaş yönü değilde bu büyük mağaza tepeüstü yönünde..

kızlarrrr ben geldimm bebişimizin cinsiyetini öğrendikkkk KIZIMIZ oluyor....

ay valla şimdi yazıyordum bugün tatlıoğluşumda gidecekti ama yok diye mesajını gördüm ..ayy ne mutlu demek kızın geliyor..anam bugün kız günü herhalde :) bugün giden herkese kız demişler...ohh cnm ne güzel bir oğlun vardı birde kızz :) bende bugün mü gitseydim ne prensesssssss günü

Son düzenleme:

canım gittim de anca nete girebiliyorum szilerle paylaşmak istedim...inş sende öğrenirsin seninde tatlı bir prensesin olur....

oh maşallah cnm...ne mutlusundur şimdi

ohhhhhhhhhhh cok sevindim canim yaaabütün gündür seni bekledim ne zaman yazican diyeee..hayirlisi olsun,gözünüz ayin canim..

teşekkür ederim canlarım evet çok mutlu oldum allah herkesin gönlüne versin.yani kız geçiyodu içimden sağlıklı olsunlarda.......

canım eve geç geldim gitmişken gezdik biraz anca girdim nete.sizlerin beklediğini düşünerek hemen haber vereyim dedim.....

Kızlar bu arada İstanbulda Civil Bebe diye mağaza var internet siteside var. Ben birkaç hafta önce gelmiştim İstanbul'a bayağı bir kıyafet aldım benim cimcimeye :)) Birçok yerde var galiba şubesi. Ürünleri de güzel hem de hesaplı.

Gözünaydın canım öğrenmişsin cinsiyetini. Bir kız daha geliyor demek ki ne güzel :)))
evet canım yaa sonunda öğrendim şükür prensesimiz olacak.....
Canım bende sana özel msj ataym diye girmiştim foruma msjını gördüm hadi gözün aydın Allah gönlüne göre verdi ne hoş
teşekkürler canım bende yeni haber veriyorum giremedim sabahtan beri geziyodum:))
Ay canım benim çok sevindim. Sağlıcakla gelsin prensesin.

sağolll bitanem darısı öğrenemeyenlerin başına allah herkesin gönlüne göre versin....

evet cnm burda çok rövanşta... bence alına bilir..5 li takıma 30 lira verilirmi ya pöf... burda 10-20 arasında valla süper şeyler var kocaman mağaza...

evet cnm burda çok rövanşta... bence alına bilir..5 li takıma 30 lira verilirmi ya pöf... burda 10-20 arasında valla süper şeyler var kocaman mağaza...

Bende bugün bi iki mağaza gezdim meşhur yerlerde değildi
kıytırık bi pijama takımı 30 lira
Civil'in çok uygun olduğunu bende duymuştum ama hiç gezmedim aklımda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…