- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.281
Bende bugün bi iki mağaza gezdim meşhur yerlerde değildi
kıytırık bi pijama takımı 30 lira
Civil'in çok uygun olduğunu bende duymuştum ama hiç gezmedim aklımda bulunsun
cnm en basit gir int sitesine bak... ben daha önce ordan almıştım... gerçekten güzel malı var.. fiyatıyla kıyaslama yapılıncaa kzıyorum çünkü.. kotonde mangoda yada en basit akerde bi elbise aldım bilmem ne fiyata sezon die aciliyetten..sen yılbaşı insirimine gir %50 %70 diyo ya ye kafayı... onun için hiç takılmaya gerek yok...
bende iyiym sagol canim..prenseste iyidir sanirim:)) bir tuhaf geliyooo kizim olacagi hala alisamadim benilki erkek olunca birde kayinvalidem 3 erkek dogurmus sanki ben kizi bulamiycam gibime geliyodu gelin kaynana topragina cekermis derler yaa Allahim bizede tattircak insallah bu güzel duyguyu.bana arkadas bir kizimin olmasini cok istiyodum.
maşş. canım allah gonlune gore vermış.bı oglun vardı kızın oldu ne gzl
bugün doktor kilomada baktı ilk aylarda 3 kg vermiştim bunun 2 kg geri almışım -1 ile devam ediyorum şimdilk.bu duruma hem ben hem doktor sevindik zaten kiloluyum almak istemiyorum...sizlerde kilo durumu nasıl aldınızmı kilo..?
bugün doktor kilomada baktı ilk aylarda 3 kg vermiştim bunun 2 kg geri almışım -1 ile devam ediyorum şimdilk.bu duruma hem ben hem doktor sevindik zaten kiloluyum almak istemiyorum...sizlerde kilo durumu nasıl aldınızmı kilo..?
evet canım teşekkür ederim öğrendik..darısı öğrenemeyen ve merakla bekleyenlere:))bende bayramda anneme gideceğim inş.şimdiden yemek siparişleri verdim bile inş fazla almadan dönerim:))cınsıyetı ogrenmıssın ne gzl sennde prensesın gelıyorr
çok ıyı kılon.ben hamıle kaldım 2 kılo vermıştım onu gerı almıştım.uuzluyodum kılo alamıyorum dıye anneme gttım 2 kılo aldım dondum
İyi geceler kısslar
çok sevindim senin adına ben de 3 kilo aldım toplamda hiç vermedim ama son bir aydır yediklerime dikat etmeye çalışıyorum (yarım saat önce yediğim çıtır çıtır banyp börelerini saymazsam)
boyum da çok uzun değil bi de eşim de sevmiyo kiloyu inşallah çok fazla almam önümüzdeki 5,5 ay
ben zaten çok zayıfım Allahtan bulantım falan olmadıda kilo vermedim 2 kilo almışım bu arada seninde kızın oluyormuş gözünaydın.
ayy simdi siz deyince gidip bii tartildim 60,5 kilo olmusum, yani 4,5 kilo almisim. ilk iki ayda iki kilo vermistim bide ama bu gece cok bir sisikinlik var karnimda yarina azalir kilom:))
canım neden bu saatte tartıldın sabah aç akrna tartılman en doğrusu gerçi bende doktordayken toktum ama şimdi karnın toktur ve fazla çıkar....sen sabahkini değerlendir..:13:
tatlioglu$um bu arada benim kizin isminide yazarmisin NiSA olucak kismetse simdilik öyle düsünüyoruz.. bide kiz yazisinin yanindaki smilelar görünmüyo onuda düzeltirmisin canim.su baslangic kilomuda 56 yaparsan sevinirim zahmet olmazsaa
Haşlanmış yumurta dışında hiçbirşeyden midem bulanmadı kendim hazırlıyorum kendim yiyorum hatta komşu mutfaklardan gelen kokular bile kötü gelmiyo ayrıca hiç aş ermedim belkide aşerdim farketmedim en çok buna üzülüyorum anormal miyim neyimkızlar evde yıyemıyosanız mumkunse gıdın annenızn yanına yada o gelsın sıze.ben resmen ac kalmışım evde ıçım dışıma çıkıodu bulantıdan gttımde rahatladım
ayy simdi siz deyince gidip bii tartildim 60,5 kilo olmusum, yani 4,5 kilo almisim. ilk iki ayda iki kilo vermistim bide ama bu gece cok bir sisikinlik var karnimda yarina azalir kilom:))
cok sagol canimtamam canım ekledim senin bilgilerini diğerlerinide düzeltecem aslındada şimdi çok yorgunum fırsatım olunca bakıcam onlara....
Haşlanmış yumurta dışında hiçbirşeyden midem bulanmadı kendim hazırlıyorum kendim yiyorum hatta komşu mutfaklardan gelen kokular bile kötü gelmiyo ayrıca hiç aş ermedim belkide aşerdim farketmedim en çok buna üzülüyorum anormal miyim neyim
Asıl bundan sonra kilolar başlıyo nasıl durdurucaz kendimizi bilmiyorum
tamam canım ekledim senin bilgilerini diğerlerinide düzeltecem aslındada şimdi çok yorgunum fırsatım olunca bakıcam onlara....
cok sagol canim
ben yarindan tezi yok rejime basliyorumaslinda cokta yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?