- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.301
Listeyi merak ediyorum nasıl görebiliriz tatlışım ben de bilgilerimi göndermiştim ekledin mi acaba
tamam canım ekledim senin bilgilerini diğerlerinide düzeltecem aslındada şimdi çok yorgunum fırsatım olunca bakıcam onlara....
bende 63 kılo olmuşum sağlıkocağında 63 çıkıyorum annemde tartılıyorum hala 61 çıkıyorum anlamadım ben bu işi yaaa hangisi doğru annemdeki bebişimi hesaplamıyormu acaba
Ne yapmayı düşünüyorsun nasıl bir rejim egzersiz yada yürüyüş de var mı ben ço hareketsizim
canım liste ilk sayfada sende eklisin ordan bakabilirsin...:13:
rejim derken $aka aptim canim hamilelikte rejim tehlikeli..egzersiz iyi olurdu aslinda da ama kesin zor gelir bana simdi raporluyum calismiyorumda onunda etkisi var hareketsizligimde ama zaten beim 12.haftamda cok yogun kanamam olmustu egzersiz iyi gelirmi bilmiyorum doktora sormam lazim. plasentamda hala yukari cikmadi tam olarak..
Ya rejim derken şöyle benim doktorum karbonhidrattan uzak dur ilk 4 sy kilo alma dedi sebze, meyve süt ve su ile beslenmemi söyledi sonuçta yemekten kıstığımız her şey diyet oluyo amaben tam uygulayamıyorum mesela okulda öğle araları yemek olmadığından yiyemiyorum kantinde tost olsa ona da razıyrım ama yok mecburen bisküvi krekerle geçiştiriyorum o da haliyle hem kkalori aldırıyo hem de sağlıksız :26:
ben defacto da bir elbise gördüm bayıldım ama bedeni kalmamıştıbence bir bak sende canım yakınlarında varsa fiyatlarda uygun
hnk bahsettiğin sitedeki kıyafetler çok pahalı.
Ben takımı 85 e taksitli aldım.
Peşin alsam 75 olcaktı.
kızlarrrr ben geldimm bebişimizin cinsiyetini öğrendikkkk KIZIMIZ oluyor....
rejim derken $aka aptim canim hamilelikte rejim tehlikeli..egzersiz iyi olurdu aslinda da ama kesin zor gelir bana simdi raporluyum calismiyorumda onunda etkisi var hareketsizligimde ama zaten beim 12.haftamda cok yogun kanamam olmustu egzersiz iyi gelirmi bilmiyorum doktora sormam lazim. plasentamda hala yukari cikmadi tam olarak..
canim ben zaten cok yemiyorum nerdese düne kadar zaten istifra ediyodum hep..en cok meyva yiyorum bende.abur cubur zaten ben yemem hic.ilk 4 ayda 2,5- 5 kilo arasi normal diyolar bu arada..
Hepinize iyi geceler kısslar malum yarın iş güç var görüşme üzere kendinize be bebişlerinize çokkkkkkkkkk iyi bakın
sanada iyi geceler..
Canım ben ilk 3,5 ayda 3 kilo alarak limitimi doldurdum işim zor yani umarım aldığım ilolarda bebiş için alırım bebişe gider,
dünüşüm senin dediğini zamanla daha iyi anladım...doktor bana iyisin dediğinde plasentan iyi oluşmuş güzel dedi... yeride yukarılarda bi yerdeydi... sen günü nasıl geçiriyosun cnm? ciddi ciddi yatıyomusun yoksa hareket varmı biraz?
selamm
ikinci cocugu olanlar..
cocugunuzu kaldiriyormusunuz?
ben dikkat etmeye calisiyorum ama ne kadar dikkat etsemde, günde 50 defa kaldiriyorum(14 kg)
birde durmadan karnima zipliyor. cok korkuyorumm(
selamm
ikinci cocugu olanlar..
cocugunuzu kaldiriyormusunuz?
ben dikkat etmeye calisiyorum ama ne kadar dikkat etsemde, günde 50 defa kaldiriyorum(14 kg)
birde durmadan karnima zipliyor. cok korkuyorumm(
ay imkansiz yhaa.. daha cok kücük..
illa ki kaldiracak bir durum oluyo, birde tüm gün yanliz oluyorum
daha cok dikkaet etmeye calisicam ..
cevaplariniz icin tesekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?