- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.321
kızlar slm iyisinizdir umarım biz iyiz dün akşam başlayan baş ağrımız anca bu akşam yemekten sonra geçti başım ağırdığı sürece bebiş hep hareketteydi ama şimdi hareketi kesildi öff yine başladı vesveseler artık dayanamıycam yrn eşim yok ama görümcemle bi dr gitcem herhalde olmuyor böyle...
sende haklisin caniim cocuk sonucta bir anlarsa iki anlamiyo.benimkide hic yürümeyi sevmez hep kucak ister ama esimleyken hep onun kucaginda evdeykende zaten kucaklik bir durumu yok benimkinin büyüdü..sokagada bebek arabasiyla gidiyoruz.o yüzden rahatim.
selam hosgeldin.sen kac haftaliksin canim?vesvese yapilcak bir durum yok bence daha düzenli bir hissetme olmaz ki bizim haftamizdakiler icin doktorum 17.haftada sordu hissediyomusun diye biraz birseyler var ama tam olarak degil dedim zaten daha hissetmene 3 hafta var dedi yani 20.haftayi kastetti oynamasini anlamak icin.bosuna telas yapma.
valla kaldırmayın diyorsunuz bende farkındayım zaten kasıklarım sıkışıyor ama daha küçük,mecbur kaldırıyorum ,uyuyor yatagına taşıyorum mesela napim yalnıızım..eşim varken zaten ona yaptırıyorum
saol canım seninde ikinci hamileliğin sanırım daha tecrübelisindir ben 16+6 dayım ya ben biraz stres olunca hmn böyle vesveselere kapılmaya başlıyorum inşallah bebişkom iyidir ve herşey yolunda gidiyordur bu arada şimdiye kadar sadece 2 bucuk kılo kalmışım anlaşılan sadece göbüşüme almışım :)çok ta iyi beslenmeye çalışıyorum ama bünye meselesi sanırım ...
evet bir derece daha tecrübeli sayilir:)) benim 3. hamileligim, 2. yi kaybetmistim.stres yapma seni anliyorum her hamile insanda süphe sürekli var acaba bebgim iyimi yasiyo mu diye..ama bu süpheleri en aza indirgemek lazim ki bebekte yasadigin stresten etkilenlesin..
selamm
ikinci cocugu olanlar..
cocugunuzu kaldiriyormusunuz?
ben dikkat etmeye calisiyorum ama ne kadar dikkat etsemde, günde 50 defa kaldiriyorum(14 kg)
birde durmadan karnima zipliyor. cok korkuyorumm(
günaydın kızlar,nasılsınız?bebeişler nasıl?
gunaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar bugun çok mutluyum biraz osnra dr kontrolum var bebişimi göreceğim bir aydan sonra ustelik izin verir de göstrerrse bugun cinsiyetini de öğreneceğiz ay gece heyecandan uyuyamadım ya o derece heyecanlıyım ne oluyor bana
inşallah gösterir canım cınsıyetını gıtmısken öğrenıpde gelırısın ne guzel olur bende daha öğrenemedım kurban bayramından sonrakı hafta kontrolum o zamana ınş 17 haftam bıtmıs olacak e bı zahmet de gosterırıse öğreneceğim.benım doktorumda en erken 1 aydan kontrol ıcın cagırıyo bakıyorumda burada kızlar 15 gunde bır kontrole gıdıyor
evet canım herkes ne kadr sık görüyor bebişini..bende dr umu değşştrmeye karar verdim ya biz tıp fakultesnde doç. bi dr a gdyrdk adamın acayip çok hastası var
guya özel paranı veryrsn ama muayeneye gttiğinde çok az konuşablyrsun
ultrason sırası bile çok uzun iki kez sancım tuttu eşim aradı adam
hep meşgul yok bu böle olmayacak biz de rahatsız olduk..bakalım
,özel hastanenin birinde bi dr varmış ona bakacağız bi de, ay hala dr
aryrz hale bak bide aslnda bayan bi dr aryyrdm ama bu alannda
ıspartada daha çok erkek dr var napalım artık bakacaz...
gunaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar bugun çok mutluyum biraz osnra dr kontrolum var bebişimi göreceğim bir aydan sonra ustelik izin verir de göstrerrse bugun cinsiyetini de öğreneceğiz ay gece heyecandan uyuyamadım ya o derece heyecanlıyım ne oluyor bana
kızlarrr prensesim geliyor :) :)
tatlım aman çikolata yemeyi unutma ben dün kocaman bi cikolata yedim doktor kısa sürede herşeyini gösterdi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?