2011 Nisan Anneleri

evet canım çifte bayram oldu valla. çok teşekkür ederim tatlım Allah hayırlısıyla hepimize kucağına almayı nasip etsin. Kızlar gerçekten daha doğmadan nazlı oluyorSonradan belli ediyorlar kendilerini. Allah herkesin gönlündekini versin inşallahh

canım çok sevindim hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al. Maşallah prensese

Hayırlı olsun canım. Maviş maviş ciciler alırsın artık. Sağlıkla kucağına al

Günaydın kızlar cinsiyetler baya belli olmuş, allah herkesin gönlüne göre versin. Öğrenen arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Bakalım bende tam 18 haftalıkken öğreneceğim. 11 kasımda haftaya perşembe. Bu cuma sağlık ocağına gideceğim. tetanoz aşısı yapılacak, kan değerlerime bakılacak. Aranızda aşı olan var mı?

kızlar bende 3 lü test sonucumu cuma veya cmts almaya gideceğim.o zaman belki öğrenirim.buarada bugün arkadaşım başka dr.gidiyor cinsiyetini öğrenmek için onunlamı gitsem diye düşündüm sonrada cumaya ne kaldı burda zaten çok aşırı merak etmiyrm dedim vazgeçtim.

kızlar ben bebişime kıllı ip var ya onunla bebek battaniyesi örmeye karar verdim örgü konusunda fikri olan varmı?kaç ilmak başlamalıyım haroşa mı örmeliyim?

leegorkemm kızın mı oluyormuş hayırlı olsun şeker kızın allah analı babalı büyütsün?kız mı istiyordun?

evet canım Allah nasip ederse kızım olacak. Benim ilk bebişti fark etmez diyordum ama kız bebiş biraz daha ağır basıyordu. Sağlıklı olsunlar da tabi ilk şart o. Sen öğrenmiş miydin canım? O kadar çok öğrenen var ki aklımda tutamıyorum. Bu arad ben de bütün takvimler ve tahmin yöntemleri tuttu

kızlar ben bebişime kıllı ip var ya onunla bebek battaniyesi örmeye karar verdim örgü konusunda fikri olan varmı?kaç ilmak başlamalıyım haroşa mı örmeliyim?

onun tüyleri dökülüyor bence o ipten örme
genede bilen arkadaşlarda yorum yapar ama ben ondan çorap öreyim dediydim aman tüyleri elimde kaldıydı

canım ben 10.haftada ultrason dr.kıza benzetmişti ama emin değildi.zaten haftam çok küçüktü diyede net konuşmadı.kendi dr.um 2 aydır görüyor ama söylemiyor.net tam görse sölüyormuş.adam % vermiyor kesin görünce sölüyor.ultrason dr.kız gördü demiştim benim dr.um şaşırdı kız mı dedi?ben dedim niye erkek mi dedim oda yok hayır kesin bişe görürsem söylerim dedi.ayy ne kadar ketum bir doktorum var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…