- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.361
onun tüyleri dökülüyor bence o ipten örme
genede bilen arkadaşlarda yorum yapar ama ben ondan çorap öreyim dediydim aman tüyleri elimde kaldıydı
yaaa örgü konusunda uzman değilim ya hataları göstermiyor o ip o yüzden onunla örmek istedim.bebeğin üstüne örteceğim tarafıda tüylü bırakmayacam.içine yumuşak bişe dikecem.
topic ikiye ayrılmış durumda
sabahçılar
akşamcılar
sabah konuşanlar aynı
akşam konuşanlar aynı arkadaşlar
nöbet teslimi var bizde
ben komşunun ikizlerine örecektim bir pembe bir mavi ördüm pembenin ipi döküldü mavi sağlamdı sanırım ipten kaynaklandı ama bilen arkadaşlar yorum yaparsa
daha iyi olur
ben çalıştığım için örgüye pek fırsatım olmuyor ama çok kolay çorap modeli biliyorum iki şişle örüyorsun sonra dikiyorsun çorap ortaya çıkıyor
bana anlatırmısın nasıl olduğunu çorabın?
ben zaten ilerideyim ama ultrasonda bebek daha büyük çıkınca aynı sorunları paylaşamadığımdan kendimi yalnız hissediyorumbenim bebiş fena hareket ediyor midem bulantılarım geri geldi. ne yediysem çıkardım karnımın içinde küçük bir kurtçuk var dönüyor kanat çırpıyor sanki. pöffff beslenemiyorum ne kadar sürer bilen var mı?
canım ben 10.haftada ultrason dr.kıza benzetmişti ama emin değildi.zaten haftam çok küçüktü diyede net konuşmadı.kendi dr.um 2 aydır görüyor ama söylemiyor.net tam görse sölüyormuş.adam % vermiyor kesin görünce sölüyor.ultrason dr.kız gördü demiştim benim dr.um şaşırdı kız mı dedi?ben dedim niye erkek mi dedim oda yok hayır kesin bişe görürsem söylerim dedi.ayy ne kadar ketum bir doktorum var yaa
günaydıın kızlar
bugün sabah bi uyandım göbeğim sanki gece şişirilmiş gibi kocaman anlayamadın bir anda nasıl oldu acaba şişkınlık mi , böyle bir anda göbeği çıkan var mı?
günaydıın kızlar
bugün sabah bi uyandım göbeğim sanki gece şişirilmiş gibi kocaman anlayamadın bir anda nasıl oldu acaba şişkınlık mi , böyle bir anda göbeği çıkan var mı?
aslında şekil çizebilsem daha kolay anlatırdım
ama burda çok zor olur internette görmüştüm aslında o siteyi bidaha bulabilirsem bi bakarım sitenin adını yazarım
anlatmaya çalışayım
mesela 50 ilmek başladın konşunu örmeye başlıyorsun inip ayağın üstü oluyor uzatıyorsun biraz daha sonra birden kesmeye başlıyorsun üçgen şeklinde kesip 4ilmeğe düşüyor tekrar ilmekleri alıp eski sayıyı elde edecek şekilde üçgeni tamamlıyorsun sonra
tabanı örmeye başlıyorsun tabanı ölçüp ördükten sonra buruna yaptığın işlemi topuğa yapıp üçgenlerin bitiminde kesiyorsun sonra dikince çorap oluveriyor
oğluma çok ördüm. bide etraftaki bebeklere
hııımmm ben görmeyince sanırım yapamayacam çünkü eskiden örgüde fena sayılmazdımşimdi çok vasatım
canım bence görüyorlar çünkü benim doktorum 10. haftadan beri her kontrolde kız olma olasılığı var, alışveriş yapmayın ya da kendinizi odaklamayın bu sadece bir ön tahmin dedi. inşallah öğrenirsin tatlım ya
Arkadaşım karın çatlakları için munix c isimli bi krem önerdi çok memnunmuş kullanan var mı hiç duydunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?