2011 Nisan Anneleri

aaaaaaaaa benimkide mi kız acaba ?

Bence olabilir. Ben mesela pek tatlı yiyemiyorum, ekşi yedim sürekli. 2 li testimde free beta hcg 50 nin üzerindeydi. Çin ve Rus takvimine göre kızdı. Karnım henüz çok çıkmadı, göbüş topiğinde de 3-4 resmim var zaten ama yayvanlaştı. Sivilcelerim çıkmaya başladı. Yani ben bu konuşulan belirtilere çok uyuyordum. O yüzden artık inanıyorum hepsine

arkadaşlar günaydın.
napıyorsunuzz bakalım.
biz daha kahvaltı etmedikk, dün akşam çok yedim edesimde yok hiç,acıkmamışım yani.

dün akşam yatağa yattığımda resmen oğluşumu hissettim tam ortaya geldi ve semsert oldu orası. bi kaç kıpırdadı ve oradan gitti:)
çok güzel bişey yaaaa,artık hissediyorum ama akşmaları oluyor genelde.

ben bazen markafonide raslıyorum bebek kıyafetlerine uygun olarak
izmiri çok bilmem ama sanırım en iyisi kemeraltı çarşısıdır pazarlarda da kaliteli güzel şeyler var
önemli olması penyesi yüzde yüz pamuk olması damla bebek ürünleri mesela çok güzel
elleyince anlıyorsun zaten kalitelerini naylonumsu olmaması önemli

unnado diye bi site var canım. davetiye ile üye oluyorsun çok güzel indirimler var. bi de bu gün trendyol da mom to be markalı kıyafetlerde indirimler var 125 lik kadife pantolonu 29 a aldım

ben de ilk günler öle olmuştum ama şimdi midem bulanıyor halbuki ne ümitlerle beklemiştim bu günleri inşallah geçer

inş. geçer cnm.
benimde arasıra bulantım oluyordu doktor hazımsızlıktan dedi ve çiğneme tableti verdi
bulantım olduğunda çiğniyorum geçiyor.

slm kızlar nasılsınız? bir kaç gündür giremiyorum yine kaynamış ortalık. bizde dün alışverişe gittik eşimle ayy hiç güzel bişey bulamadım üzerime. en sonunda hamile elbisesi aldım güzel aslında hoşuma gitti oo. altınada bii çizme alırsam süper olacak

selam kızlar nasılsınız bakalım uzun zamandır giremiyorum inş herşey yolundadır bugn saat 1de muanem var üçlü test sonuçlarımıda göstericem bebişimide görücem bakalım son durum ne bebeğimi çok özledim dua edin umarım herşey yolundadır.

nasıl elbise cnm uzun elbisemi?

bebeğinin cinsiyeti belli oldumu bu arada?

diz altı aldım ince kadife cnm çizmeyle rahat kullanabilirim diye ya güzel bişey önden bakıldığında normal elbise ama aslında hamilelik yok henüz belli olmadı en geç ben öğrencem galiba çünkü daha kntrolüm kasımın 26 sında

Son düzenleme:

inş ii haberlerlerle dönersin cnm ikili testin ii çıktıysa üçlüde aşağı yukarı aynı çıkıyor. cinsiyeti bellimiydi cnm?

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldim dr dan bilenler vadrdr
hafta sonu agrılarla kötü geçmişti benm..dr hersey
yolunda dedi 150 gr olmş bebeişim....
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee % 90 kızım olacakmışş.....
dr bebeğin kıymetli olacak nerdeyse 100 hastamdan
sadece 5 tanesnn kızzı olacak dedi bu yıl erkek yılıymış ay onu gördüm sağlıklı oldugunu da öğrendim ya çok mutluyum önce göstermedi kapattı ayaklarını sonradan gösterdi utangaç bebişim

ayy cnm daha çok varmış:)
benmde kontrolum 25 kasımda.
başka bi doktora gitme şansın yokmu meraktan ölürüm ben olsamda:)

ewt daha çok var ma süreklide ultrasona girmek istemiyorum. çarşamba günü bir saat arayla 3 defa baktı ultrasonda cinsiyetine sıpa göstermedi. dr erkeğe benziyo ama ümitlendirmeyim bidahaki geldiğinde bakarız dedi. zaten ayrıntılı ultrasona gircem 26sında ozaman belli olur herhalde

gözünaydın cnm benim benim bebişte geçen hafta 150 grdı bakalım bu ayın sonuna kadar ne kadar olcak. kızlarda artmaya başladı darısı öğrenemeyenlerin başına önce bana yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…