- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.381
canım evet ya
bende ii anlatamadım zaten o siteyi bulsam daha kolay yapardın
aaaaaaaaa benimkide mi kız acaba ?
Kızlar bana yardımcı olurmusunuz? İnternetten bebişe alışveriş yapabileceğim fiyatı uygun olan internet siteleri neler acaba? Bir de İzmir de yine fiyatı uygun bebek mağazaları neler var? Ben kemeraltında mina ve barış bebe yi biliyorum mesela. Geçen hafta mother and babay e gittik. Alt üst takımların sadece üstleri 45 liraydı. Açıkçası bana pahalı geldi.
ben hiç duymadım canım ben lierac kullanıyorum
ilk hamileliğimdede kullanmıştım sıfır çatlağım var
Kızlar bana yardımcı olurmusunuz? İnternetten bebişe alışveriş yapabileceğim fiyatı uygun olan internet siteleri neler acaba? Bir de İzmir de yine fiyatı uygun bebek mağazaları neler var? Ben kemeraltında mina ve barış bebe yi biliyorum mesela. Geçen hafta mother and babay e gittik. Alt üst takımların sadece üstleri 45 liraydı. Açıkçası bana pahalı geldi.
arkadaşlar günaydın.
napıyorsunuzz bakalım.
biz daha kahvaltı etmedikk, dün akşam çok yedim edesimde yok hiç,acıkmamışım yani.
dün akşam yatağa yattığımda resmen oğluşumu hissettim tam ortaya geldi ve semsert oldu orası. bi kaç kıpırdadı ve oradan gitti:)
çok güzel bişey yaaaa,artık hissediyorum ama akşmaları oluyor genelde.
nasıl elbise cnm uzun elbisemi?
bebeğinin cinsiyeti belli oldumu bu arada?
selam kızlar nasılsınız bakalım uzun zamandır giremiyorum inş herşey yolundadır bugn saat 1de muanem var üçlü test sonuçlarımıda göstericem bebişimide görücem bakalım son durum ne bebeğimi çok özledim dua edin umarım herşey yolundadır.
ayy cnm daha çok varmış:)
benmde kontrolum 25 kasımda.
başka bi doktora gitme şansın yokmu meraktan ölürüm ben olsamda:)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldim dr dan bilenler vadrdr
hafta sonu agrılarla kötü geçmişti benm..dr hersey
yolunda dedi 150 gr olmş bebeişim....
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee % 90 kızım olacakmışş.....
dr bebeğin kıymetli olacak nerdeyse 100 hastamdan
sadece 5 tanesnn kızzı olacak dedi bu yıl erkek yılıymışay onu gördüm sağlıklı oldugunu da öğrendim ya çok mutluyum önce göstermedi kapattı ayaklarını sonradan gösterdi utangaç bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?