- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.401
kızlar göbüşümü ekleyecem ama beceremedim ya biri bama anlatabilir mi yapamadım
cnm yazdım diğer topikte nasıl resim ekleneceğini.
aaa zeynep orda kesin belli olur
hayırlısı cnm artık:)
inş ii haberlerlerle dönersin cnm ikili testin ii çıktıysa üçlüde aşağı yukarı aynı çıkıyor. cinsiyeti bellimiydi cnm?
ay ne güzel cinsiyetleriniz öğrenen anneler için hayırlı olsun darısı başıma bende 8 kasımda gidicem Allah izin verirse
canım benim bebişim erkek ikili testimi yaptırdım fakat yaptırdığım yerde doktorun ufak bi hatasından dolayı daha elime 1hafta önce geçti sonucum inş bugun hem ikili hemde üçlü testimi göstericem umarım sonuçların ikiside temiz çıkar bu arada bizim eşimle kan uyuşmazlığımızda var onunla alaklıda testlerim yapıldı onun sonuçlarınıda bugun göstercem rabbim herkesin yardımcısı olsun inş.
ayrıntılı ultrason dediğin 2. düzey ultrasonsa doktor eğer istersen 25 kasım geldiğinde yaparız dedi bana.
ne kadar güzel ya sende öğrenmişsin cinsiyeti off bi ben kaldım öğrenemeyen. inş tüm haberler istediğin gibi güzel olur cnm. testlerde ii çıkar inş[
saol canım inş sende en kısa zamanda öğrenirsin bebişinin cinsiyetini rabbim gönlüne göre verir inş.
cnm ben 73 le hamile kalmıştım.14. haftaya kadar 5 kilo verdim ve 68 e düştüm.Ben de yarın doktora gidicem gerçi son gidişimde kız demişti ama yine de ya değişirse diye merak ediyorum.
Ayrıca kızlar ben bu ay 2,5 kilo aldım 1ayda bukadar kilo almak biraz çok gibi geldi bana.Siz kaç kilo aldınız?
başka bii adı var mı bilmiyorum ama bebişin tüm organ gelişimine falan bakılıyormuş cnm
cnm ben 73 le hamile kalmıştım.14. haftaya kadar 5 kilo verdim ve 68 e düştüm.
şimdide 71 e çıkmışım.
bşver ne olursa olsun sağlıklı olalımda ve bebeklerde sağlıklı olsunda
Evet canım önemli olan kzımın ve benim sağlığım :))
cnm ben 73 le hamile kalmıştım.14. haftaya kadar 5 kilo verdim ve 68 e düştüm.
şimdide 71 e çıkmışım.
bşver ne olursa olsun sağlıklı olalımda ve bebeklerde sağlıklı olsunda
Evet canım önemli olan kzımın ve benim sağlığım :))
Canım bende 2,5 kilo aldım bir ayda benimde kızım olacak.Sürekli acıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?