2011 Nisan Anneleri

cnm yazdım diğer topikte nasıl resim ekleneceğini.

aaa zeynep orda kesin belli olur
hayırlısı cnm artık:)

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar Cimcimenaz gözünaydın maşşalah kızına

Ben iki gündür acayip rüyalar görüyorum
Dün gördüğüm rüyamda doktorum bebeğin erkek ve pipisi 4,5 cm olmuş diyodu orda şoka giriyodum ne alakaysa
bugece gördüğüm rüyamdada çok tatlı bi kız bebek vardı
sapsarı bişiydi.. Eşimin küçüklük resmine benziyodu
bi iki gündür cinsiyet konusunda acayip meraklandım oyüzden bu rüyalar herhalde

kızlar göbüşümü ekleyecem ama beceremedim ya biri bama anlatabilir mi yapamadım

göbüş tapiğine gir en altta cevap yaz var oraya tıkla, ordan eklenti ekle var orayı aç resim için göz at var bilgisayardan oraya ekle ve cevapla kısmına bas gönder inş anlatabilmişimdir

inş ii haberlerlerle dönersin cnm ikili testin ii çıktıysa üçlüde aşağı yukarı aynı çıkıyor. cinsiyeti bellimiydi cnm?

canım benim bebişim erkek ikili testimi yaptırdım fakat yaptırdığım yerde doktorun ufak bi hatasından dolayı daha elime 1hafta önce geçti sonucum inş bugun hem ikili hemde üçlü testimi göstericem umarım sonuçların ikiside temiz çıkar bu arada bizim eşimle kan uyuşmazlığımızda var onunla alaklıda testlerim yapıldı onun sonuçlarınıda bugun göstercem rabbim herkesin yardımcısı olsun inş.

ay ne güzel cinsiyetleriniz öğrenen anneler için hayırlı olsun darısı başıma bende 8 kasımda gidicem Allah izin verirse

Bende 12sinde ve ya 15inde gidicem
doktorum arefe günü çalışıyorsa eşimle birlikte gidicem çalışmıyorsa 12sinde tek gidicem inşallah öğrenebiliriz

ne kadar güzel ya sende öğrenmişsin cinsiyeti off bi ben kaldım öğrenemeyen. inş tüm haberler istediğin gibi güzel olur cnm. testlerde ii çıkar inş

Selam arkadaşlar...
Listeye beni de eklermisiniz?
yaşım 24
sat:3 temmuz
bebişim 17+1 şuan..
11.04.2011 doğum..
kilom 78(kilo almadım hamilelikte bu normal kilom)
boyum 1.70
cinsiyeti belli değil henüz..

Ben de yarın doktora gidicem gerçi son gidişimde kız demişti ama yine de ya değişirse diye merak ediyorum.
Ayrıca kızlar ben bu ay 2,5 kilo aldım 1ayda bukadar kilo almak biraz çok gibi geldi bana.Siz kaç kilo aldınız?

cnm ben 73 le hamile kalmıştım.14. haftaya kadar 5 kilo verdim ve 68 e düştüm.
şimdide 71 e çıkmışım.
bşver ne olursa olsun sağlıklı olalımda ve bebeklerde sağlıklı olsunda
başka bii adı var mı bilmiyorum ama bebişin tüm organ gelişimine falan bakılıyormuş cnm

evet cnm aynı şeyden bahsediyoruz.
bilmiyorum girsemmi diye düşünüyorum ama girerim heralde

merhaba bayanlar. benim de yarın kontrolüm var. cinsiyetini söyler heralde bu kez. hamileliği yarıladık hala ne olacağını bilmiyorum.

evet ya bi anda böle oldu anlamadım dar giyinince acayıp belli oluyr ama çoğu göbüş bebek daha aşagıda bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…