- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.421
prensesin hayırlı olsun canım..inşallaah değişmez,bende sana kız yakıştırıyordum niyeyse..sağlıkla gelsin prensesinkızlar doktordan geldik az önce öncelikle bebeğimin gelişimi çok iyi maşallah
crl:10 cm 15+6 günlük usg'ye göre
veee cinsiyetide belli oldu prensesim geliyor %80 kız dediçok mutlu oldum hep kız diye doğmuştu içime inşallah sağlıkla gelir
bende meraktaydım valla,çok sevindim canım..Allah gönlüne göre vermiş..gözün aydın,inş.böyle sağlıkla devam ederkızlarrrr ben geldimm bebişimizin cinsiyetini öğrendikkkk KIZIMIZ oluyor....
senin de gözün aydın canım,prenseslerimiz geliyor artık..nazlı prensesler işlerinikızlarrr prensesim geliyor :) :)
evet canım,çok az kaldı öğrenmeyen inş.sen de bu sefer öğrenirsin..bu gidişle senin deGünaydın kızlar cinsiyetler baya belli olmuş, allah herkesin gönlüne göre versin. Öğrenen arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Bakalım bende tam 18 haftalıkken öğreneceğim. 11 kasımda haftaya perşembe. Bu cuma sağlık ocağına gideceğim. tetanoz aşısı yapılacak, kan değerlerime bakılacak. Aranızda aşı olan var mı?
arkadaşlar günaydın.
napıyorsunuzz bakalım.
biz daha kahvaltı etmedikk, dün akşam çok yedim edesimde yok hiç,acıkmamışım yani.
dün akşam yatağa yattığımda resmen oğluşumu hissettim tam ortaya geldi ve semsert oldu orası. bi kaç kıpırdadı ve oradan gitti:)
çok güzel bişey yaaaa,artık hissediyorum ama akşmaları oluyor genelde.
kızlar göbüşümü ekledim ama biraz buyuk oldu resim
cnm gözün aydın maşallah ya....kızlarrr prensesim geliyor :) :)
cnm biraz geç oldu ama gözün aynım bebişini öğrenmişsin... civil die bi int sitesinden alışveriş yapa bilirsin çok rövanjta istanbulda.. ben bile alcam..malları iyi...Kızlar bana yardımcı olurmusunuz? İnternetten bebişe alışveriş yapabileceğim fiyatı uygun olan internet siteleri neler acaba? Bir de İzmir de yine fiyatı uygun bebek mağazaları neler var? Ben kemeraltında mina ve barış bebe yi biliyorum mesela. Geçen hafta mother and babay e gittik. Alt üst takımların sadece üstleri 45 liraydı. Açıkçası bana pahalı geldi.
hadi gözn aydın..maşallah cnm... maşallah...kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldim dr dan bilenler vadrdr
hafta sonu agrılarla kötü geçmişti benm..dr hersey
yolunda dedi 150 gr olmş bebeişim....
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee % 90 kızım olacakmışş.....
dr bebeğin kıymetli olacak nerdeyse 100 hastamdan
sadece 5 tanesnn kızzı olacak dedi bu yıl erkek yılıymışay onu gördüm sağlıklı oldugunu da öğrendim ya çok mutluyum önce göstermedi kapattı ayaklarını sonradan gösterdi utangaç bebişim
evet ya bi anda böle oldu anlamadım dar giyinince acayıp belli oluyr ama çoğu göbüş bebek daha aşagıda bende anlamadım
civli biliyorum cnm ben annemin orda ve bir sürü yerde var.
hem ucuz hem malları fena diil gibi.
ama ben wenice yi beğeniyorum.
benim göbüşte aşağıda. sanki doğumdan sonra göbeği gitmeyipte kalan bayanlar olur ya aynı onun gibi. kızlar birde benim çok sancım oluyor kasınklarımda karnımda acaba rahim büyüyor ondan mı diyorum ama son 10 gündür hergün oluyorr.
ay life_city ne guzel 20.haftandasın çok imrendim ya bizde bebişimizi hissedelim seni ve beebğini de allah nazardan korusun
saol cnm:)
inş. cnm bende bi an önce büyümesini istiyorum.
artık dünyaya gelselerde sevsek diilmi:)
günaydın arkadaşlarCimcimenaz gözünaydın maşşalah kızına
Ben iki gündür acayip rüyalar görüyorum
dün gördüğüm rüyamda doktorum bebeğin erkek ve pipisi 4,5 cm olmuş diyodu orda şoka giriyodumNe alakaysa
Bugece gördüğüm rüyamdada çok tatlı bi kız bebek vardı
sapsarı bişiydi.. Eşimin küçüklük resmine benziyodu
Bi iki gündür cinsiyet konusunda acayip meraklandım oyüzden bu rüyalar herhalde
yemeğimi yedim geldimmmmm
tatlişoğlum çok sevindim canım. ohhh ne güzel bir prens bir prensesAllah gönlüne göre verdi
çok sevindim canım oğlun vardı şimdi de ne güzel kızınız oluyor maşallah.
Haşlanmış yumurta dışında hiçbirşeyden midem bulanmadı kendim hazırlıyorum kendim yiyorum hatta komşu mutfaklardan gelen kokular bile kötü gelmiyo ayrıca hiç aş ermedim belkide aşerdim farketmedim en çok buna üzülüyorum anormal miyim neyim
Asıl bundan sonra kilolar başlıyo nasıl durdurucaz kendimizi bilmiyorum
Selam arkadaşlar...
Listeye beni de eklermisiniz?
yaşım 24
sat:3 temmuz
bebişim 17+1 şuan..
11.04.2011 doğum..
kilom 78(kilo almadım hamilelikte bu normal kilom)
boyum 1.70
cinsiyeti belli değil henüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?