2011 Nisan Anneleri

prensesin hayırlı olsun canım..inşallaah değişmez,bende sana kız yakıştırıyordum niyeyse..sağlıkla gelsin prensesin
kızlarrrr ben geldimm bebişimizin cinsiyetini öğrendikkkk KIZIMIZ oluyor....
bende meraktaydım valla,çok sevindim canım..Allah gönlüne göre vermiş..gözün aydın,inş.böyle sağlıkla devam eder
kızlarrr prensesim geliyor :) :)
senin de gözün aydın canım,prenseslerimiz geliyor artık..nazlı prensesler işlerini
biliyorlar hep sona kalmışlar,sağlıkla gelsin bebişin...

evet canım,çok az kaldı öğrenmeyen inş.sen de bu sefer öğrenirsin..bu gidişle senin de
prensesin olacak,bu kadar beklettiğine göre seni
aşı olan yok henüz sanırım,bana da bayramdan sonra için gün vermişlerdi
ama bir dr.la görüşeceğim ondan sonra yaptıracağım...benimde haftaya çarş.10 kasımda
kontrolüm tam 1 ay olacak çok özledim oğluşumu

yaaa çok güzeeel,Allahım bize de nasip etsin en kısa zamanda inş.
insanın biraz merakı gider en azından..sen acıkmasan da bişeyler ye bence canım
oğluşunu aç bırakma,hep vücutta tembelleşiyor..küçük küçük birşeyler yemen lazım..

kızlarrr prensesim geliyor :) :)
cnm gözün aydın maşallah ya....
cnm biraz geç oldu ama gözün aynım bebişini öğrenmişsin... civil die bi int sitesinden alışveriş yapa bilirsin çok rövanjta istanbulda.. ben bile alcam..malları iyi...
hadi gözn aydın..maşallah cnm... maşallah...
evet ya bi anda böle oldu anlamadım dar giyinince acayıp belli oluyr ama çoğu göbüş bebek daha aşagıda bende anlamadım

cnm erkek bebekler aşşağıda olurmuş benimde öyle az... göbeğim olduğu için belli olmuyo :)

benim göbüşte aşağıda. sanki doğumdan sonra göbeği gitmeyipte kalan bayanlar olur ya aynı onun gibi. kızlar birde benim çok sancım oluyor kasınklarımda karnımda acaba rahim büyüyor ondan mı diyorum ama son 10 gündür hergün oluyorr.

canım bende de oluyor hatta kaç gundur bıçak saplanmış gibi ağryrdu ayaga kalktgmda daha çok agryrdu dr a gttim normal dedi bu agrılaara buyuduğu içnmiş agrsız gecrcem hamileliği diye düşünme dedi alış dedi bir nevi bana

saol cnm:)
inş. cnm bende bi an önce büyümesini istiyorum.
artık dünyaya gelselerde sevsek diilmi:)

aynen ya bugun hastaneye gttğimde doğumu bekleyen kızları gördm bi tanesi suslemiş odasını mavilerle... zaman çabk gecyr aslnda ilk öğrendgmde 5 haftalıktı bebişim nasıl da buyudu

Mesa,tatlişoğlum,papatya Allah'ım kızlarınızı gönüllerinizin ve hayatlarınızın prensesi yapsın.Ömürleri uzun ve güzel olsun.

maşşş. ne kadar guzel bende tam tersıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…