- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.441
Mesa,tatlişoğlum,papatya Allah'ım kızlarınızı gönüllerinizin ve hayatlarınızın prensesi yapsın.Ömürleri uzun ve güzel olsun.
hoşgeldiniz şekerler
Merhaba anneler nasılsınız bugün,doktordan gelenler,cinsiyetlerini öğrenenler,yeni ciciler alanlar hepinize maşallah
Artık 4 ayımızı doldurduk,miğde bulantılarımızda kesildi çok şükür bundan sonra var gücümüzle yemek yicez galiba
hoşbulduk tatlımmmm nasılsın
oğluşumun ilk cicilerini ekledim bende
Merhaba anneler nasılsınız bugün,doktordan gelenler,cinsiyetlerini öğrenenler,yeni ciciler alanlar hepinize maşallah
Artık 4 ayımızı doldurduk,miğde bulantılarımızda kesildi çok şükür bundan sonra var gücümüzle yemek yicez galiba
30 yıldır agzıma sürmediğim ciğeri oğluşumun hatrına yedim kızlar...kanımız biraz düşük destek olsun diye...annelik böyle bişey galiba((
Yarasın tualinacımpekmez filan da yiyebiliyorsan iyi geliyor
yaşasın yemek yemek
bizler iyiyiz tatlım seni sormalı
Çok güzeller canımAllah güle güle giydirmeyi nasip etsin
Ben daha hiç bişi almadım cinsiyetimizin belli olmasını bekliyorum.. Sabırsızlıkla
Mide bulantılarının kesilmesine sevindim
ben çok etkilenmedim ama ara ara midem bulandığı zamanlar da dünyam dönüyodu resmen
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldim dr dan bilenler vadrdr
hafta sonu agrılarla kötü geçmişti benm..dr hersey
yolunda dedi 150 gr olmş bebeişim....
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee % 90 kızım olacakmışş.....
dr bebeğin kıymetli olacak nerdeyse 100 hastamdan
sadece 5 tanesnn kızzı olacak dedi bu yıl erkek yılıymışay onu gördüm sağlıklı oldugunu da öğrendim ya çok mutluyum önce göstermedi kapattı ayaklarını sonradan gösterdi utangaç bebişim
maaşallah kuzunu görmüşsün ne güzel tebrık ederım senı kız annesı olacaksın olemı canm benım ne guzel duygu.allah nazardansaklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?