2011 Nisan Anneleri

Mesa,tatlişoğlum,papatya Allah'ım kızlarınızı gönüllerinizin ve hayatlarınızın prensesi yapsın.Ömürleri uzun ve güzel olsun.

şekerim ne güzel yazmışsın öyle :) allah hepimize sağlıklı olarak kucağımıza almayı ve hayırlı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin

Merhaba anneler nasılsınız bugün,doktordan gelenler,cinsiyetlerini öğrenenler,yeni ciciler alanlar hepinize maşallah
Artık 4 ayımızı doldurduk,miğde bulantılarımızda kesildi çok şükür bundan sonra var gücümüzle yemek yicez galiba

yaşasın yemek yemek
bizler iyiyiz tatlım seni sormalı

30 yıldır agzıma sürmediğim ciğeri oğluşumun hatrına yedim kızlar...kanımız biraz düşük destek olsun diye...annelik böyle bişey galiba ((

Son düzenleme:
hoşbulduk tatlımmmm nasılsın
oğluşumun ilk cicilerini ekledim bende

Çok güzeller canım Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin
Ben daha hiç bişi almadım cinsiyetimizin belli olmasını bekliyorum.. Sabırsızlıkla

Mide bulantılarının kesilmesine sevindim
ben çok etkilenmedim ama ara ara midem bulandığı zamanlar da dünyam dönüyodu resmen

Yarasın tualinacım pekmez filan da yiyebiliyorsan iyi geliyor

ah bambikim neler yemiyorum ki hem kara üzüm hem keçi boynuzu pekmezi yiyorum, inan nette araştırdım ben onların hepsini fazlasıyla tüketiyorum...kan ilacım mı yetersiz geliyor acaba, yada babayiğit bir oğlum olacak babası gibi annesini sömüyoruyo kuzucuğum...

yaşasın yemek yemek
bizler iyiyiz tatlım seni sormalı

Bizlerde iyiyiz,1 hafta sonrasını bekliyoruz,çok özlüyorum ben artık bebişimi,cinsiyetinide öğrenicez Allah izin verirsedışarda işlerimiz vardı yeni geldim şirkete,çalışmaya başlamadan bi selam vereyim size dedim.Öpüyorum hepinizi şimdilik hoşçakalın

saol canım benim sağ salim gelsinde giysin cicilerini

ayy ne güzel yaa herkes bişiler alıyo.ben daha hiçbişi almadım. yarın söylerse doktorumuz cinsiyetini başlarım yavaş yavaş inşallah

maaşallah kuzunu görmüşsün ne güzel tebrık ederım senı kız annesı olacaksın olemı canm benım ne guzel duygu.allah nazardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…