- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.701
gü-naydın tatlımmmm
çok iyiyz ,biz dün bebişimn kız oldgunu öğrendk daha bir iyi oldm ay bir aydr görmyrdum ya ne kadr mutlu oldm gördgmde bide uzun zamndr gtmyrz sonra birden buyudugunu göryrz çok hoş bişey yaaa senin bebiş nasıl ne yapyr
günaydın şeker
neyse bammbik cim bayramdan önce görecekmişin bak sana moral olur ne guzel
Kızlar eminönünde havuzlu han varmış, bebek eşyalarında hem uygun hem bol çeşitleriyle meşhur
oraya gitmeyi düşünen yada bilgisi olan var mı
Yarın gitmek istiyorum ama bişi alırmıyım bilmiyorum daha cinsiyetinide öğrenemedim gidersem ara renkler alırım
Kızlar eminönünde havuzlu han varmış, bebek eşyalarında hem uygun hem bol çeşitleriyle meşhur
Yarın gitmek istiyorum ama bişi alırmıyım bilmiyorum daha cinsiyetinide öğrenemedim gidersem ara renkler alırım
evet canım ben biliyorum .yiğenim olduğundada çok sey aldık oradan biz ..her çeşit ve kaliteye ve fiyata göre ürün var.ben çok beğeniyorum orayı ..bende uyku seti vs gibi seyleri hep oradan almayı düşünüyorum. dışarıya göre fiyatlarıda bence oldukça uygun yerler ..zaten gezince illa bişileralmak istiyorsun
Günaydın fıstıklar
çok iyiyz ,biz dün bebişimn kız oldgunu öğrendk daha bir iyi oldm ay bir aydr görmyrdum ya ne kadr mutlu oldm gördgmde bide uzun zamndr gtmyrz sonra birden buyudugunu göryrz çok hoş bişey yaaa senin bebiş nasıl ne yapyr
ben gidicem tatlım ama şimdi değil son aylarda mevlüt ve hastane şekerlerini filanda alıcam geçen yıl arkadaşım için gitmiştik ve çok uygundu o kapı süsleri filan özellikle
kıyafet bakmamıştık ama
Evet hastane şekerlerini filan bende oradan alıcam
Sürekli sirkülasyon olduğu için çok taze oluyo
Kurukahveci Mehmet efendinin yan sokağında bebek şekercileri varmış istersen istediğini alıp kendin yapıyorsun orayıda mincikliycem
Bizde yeğenim için eminönünden (kürkçü han ve diğer caddelerden) tulum pijama vs. almıştık
Hem uygundu hemde kaliteli doğmadan önce almıştık 11 aylık oldu hala bozulmadan giydirebiliyoruz ama artık küçük geliyo o başka
Bayramda Uşağa gidicem,gitmeden önce bi eminönü ziyareti yapayım diyorum gittiğimde bakarım canım aklımda olsun benimde.
kıyafet olayına da girmek lazım o zaman ben bekliym doğum iznine çıkınca rahat rahat giderim artık
teşekkür ederim canım
Ben normalde eminönüne giderim ama havuzlu han'ı KK'dan öğrendim
Daha önce gelinlikçileriyle meşhur diye duymuştum pek ilgilenmemiştim
KK da bebek eşyalarıyla meşhur diye okuyunca sizlere de sorayım dedim
Gittiğimde kendimi tutamayacağımı biliyorum acaba cinsiyeti öğrenip öylemi gitsem diyorum
bide bi gidişte ne var ne yok hepsini alırım şimdi acele etmeyip daha sonramı gitsem diyorum kararsız kaldım :44:
32. Hafta da mı çıkacaksın doğum iznine
Bayramda Uşağa gidicem,gitmeden önce bi eminönü ziyareti yapayım diyorum gittiğimde bakarım canım aklımda olsun benimde.
Canım çok abartmamak kaydıyla yavaş yavaş almak lazım,hem sonrasında maddi olarak çok sıkışmamış oluruz hemde rahat rahat alışveriş yapmış oluruz:18:
bende yeni öğrendim cinsiyetini. havalar güzelken aslında bi piyasa araştırması için gidip dolaşayım diyorum. ama gördüğüm en güzel uyku setleri orada var.ben 40. çıkana kadar sermek için tüllü incili olanlardan alıcam günlük olarakda normal desenliler var onlardan almayı düşünüyorum .ya gitsem kendimi kaybedicem biliyorum ama herkes çok erken diyo geç oluncada bakalım hem kış geliyo hem karnımız büyüyor bu kadar rahat alabilecekmiyim ?? kararsızım
uşak kaç saat mesafe canım arabanızlamı gideceksiniz bayramda eşimde ailesinin yanına gitmek istiyor ben riskli diye tırsıyorum 6 saat sürüyor doktora soracağım ama
ne bileyim
:18:
bende yeni öğrendim cinsiyetini. havalar güzelken aslında bi piyasa araştırması için gidip dolaşayım diyorum. ama gördüğüm en güzel uyku setleri orada var.ben 40. çıkana kadar sermek için tüllü incili olanlardan alıcam günlük olarakda normal desenliler var onlardan almayı düşünüyorum .ya gitsem kendimi kaybedicem biliyorum ama herkes çok erken diyo geç oluncada bakalım hem kış geliyo hem karnımız büyüyor bu kadar rahat alabilecekmiyim ?? kararsızım
Eğer imkanının varsa en güzelievet tatlım
doğum iznide sayılmaz işi bırakıcam
bizde 8 saatlik yola gideceğiz canım, özel arabanızla gidiyorsanız sorun olmaz bence 2 saatte bir mola verirsiniz dolaşım açısından onun dışında sıkıntı olmaz diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?