2011 Nisan Anneleri

Kızlar eminönünde havuzlu han varmış, bebek eşyalarında hem uygun hem bol çeşitleriyle meşhur
oraya gitmeyi düşünen yada bilgisi olan var mı
Yarın gitmek istiyorum ama bişi alırmıyım bilmiyorum daha cinsiyetinide öğrenemedim gidersem ara renkler alırım

evet canım ben biliyorum .yiğenim olduğundada çok sey aldık oradan biz ..her çeşit ve kaliteye ve fiyata göre ürün var.ben çok beğeniyorum orayı ..bende uyku seti vs gibi seyleri hep oradan almayı düşünüyorum. dışarıya göre fiyatlarıda bence oldukça uygun yerler ..zaten gezince illa bişileralmak istiyorsun

ben gidicem tatlım ama şimdi değil son aylarda mevlüt ve hastane şekerlerini filanda alıcam geçen yıl arkadaşım için gitmiştik ve çok uygundu o kapı süsleri filan özellikle
kıyafet bakmamıştık ama

teşekkür ederim canım
Ben normalde eminönüne giderim ama havuzlu han'ı KK'dan öğrendim
Daha önce gelinlikçileriyle meşhur diye duymuştum pek ilgilenmemiştim
KK da bebek eşyalarıyla meşhur diye okuyunca sizlere de sorayım dedim

Gittiğimde kendimi tutamayacağımı biliyorum acaba cinsiyeti öğrenip öylemi gitsem diyorum
bide bi gidişte ne var ne yok hepsini alırım şimdi acele etmeyip daha sonramı gitsem diyorum kararsız kaldım :44:

Günaydın fıstıklar

Günaydın şekerim

Hayırlı olsun prensesin canım
Benimde bir ayı geçti şimdi daha bi büyümüştür yavrum,haftaya gidicem görmeye,içimde olduğu halde çok özlüyorum bende:26:

Evet hastane şekerlerini filan bende oradan alıcam
Sürekli sirkülasyon olduğu için çok taze oluyo

Kurukahveci Mehmet efendinin yan sokağında bebek şekercileri varmış istersen istediğini alıp kendin yapıyorsun orayıda mincikliycem

Bizde yeğenim için eminönünden (kürkçü han ve diğer caddelerden) tulum pijama vs. almıştık
Hem uygundu hemde kaliteli doğmadan önce almıştık 11 aylık oldu hala bozulmadan giydirebiliyoruz ama artık küçük geliyo o başka

Bayramda Uşağa gidicem,gitmeden önce bi eminönü ziyareti yapayım diyorum gittiğimde bakarım canım aklımda olsun benimde.

kıyafet olayına da girmek lazım o zaman ben bekliym doğum iznine çıkınca rahat rahat giderim artık

:18:
bende yeni öğrendim cinsiyetini. havalar güzelken aslında bi piyasa araştırması için gidip dolaşayım diyorum. ama gördüğüm en güzel uyku setleri orada var.ben 40. çıkana kadar sermek için tüllü incili olanlardan alıcam günlük olarakda normal desenliler var onlardan almayı düşünüyorum .ya gitsem kendimi kaybedicem biliyorum ama herkes çok erken diyo geç oluncada bakalım hem kış geliyo hem karnımız büyüyor bu kadar rahat alabilecekmiyim ?? kararsızım

Bayramda Uşağa gidicem,gitmeden önce bi eminönü ziyareti yapayım diyorum gittiğimde bakarım canım aklımda olsun benimde.

uşak kaç saat mesafe canım arabanızlamı gideceksiniz bayramda eşimde ailesinin yanına gitmek istiyor ben riskli diye tırsıyorum 6 saat sürüyor doktora soracağım ama
ne bileyim

Canım çok abartmamak kaydıyla yavaş yavaş almak lazım,hem sonrasında maddi olarak çok sıkışmamış oluruz hemde rahat rahat alışveriş yapmış oluruz

uşak kaç saat mesafe canım arabanızlamı gideceksiniz bayramda eşimde ailesinin yanına gitmek istiyor ben riskli diye tırsıyorum 6 saat sürüyor doktora soracağım ama
ne bileyim

bizde 8 saatlik yola gideceğiz canım, özel arabanızla gidiyorsanız sorun olmaz bence 2 saatte bir mola verirsiniz dolaşım açısından onun dışında sıkıntı olmaz diye düşünüyorum...

Bende bundan dolayı acele ediyorum bi yandan da erken diyorum ama yolu da yarıladık sayılır bende kararsızım

evet tatlım
doğum iznide sayılmaz işi bırakıcam
Eğer imkanının varsa en güzeli bebeğini kendin büyüteceksin

bizde 8 saatlik yola gideceğiz canım, özel arabanızla gidiyorsanız sorun olmaz bence 2 saatte bir mola verirsiniz dolaşım açısından onun dışında sıkıntı olmaz diye düşünüyorum...

canım başta benim kahverengi akıntım olmuştu düşük tehdidi dedi doktor yattım dinlendim geçti şimdide öyle çok rahat değilim yani rahat olmak hep yatmak istiyorum sıkılıyorum birşey olacak diyede korkuyorum Allah korusun
öff gitmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…