2011 Nisan Anneleri

uşak kaç saat mesafe canım arabanızlamı gideceksiniz bayramda eşimde ailesinin yanına gitmek istiyor ben riskli diye tırsıyorum 6 saat sürüyor doktora soracağım ama
ne bileyim

canım 5-5,3 saat sürüyor,doktoruma sordum gidebilirsin ama rahat kıyafetler giy dedi,bide özel arabayla gittikten sonra otururken sıkılırsan durur biraz dinlenirsiniz dedi.Bizim aileler burda ama babanne,hala,amca,teyzeler var ziyarete gidelim doğumdan sonra gidemeyiz dedik.Bayramın ikinci günü çıkıcaz kurban kestikten sonra inşallah, trafiğede takılmayız diye düşündük.İnşallah yorucu bir yolculuk olmaz

İlk başta böyle bi sıkıntı yaşadıysan için rahat etmiycektir eşinle konuş anlayış göstermesini iste..
Eğer çokta istekliyse doktorunla konuşursun ama riskli dönemleri atlattık bence doktorunda izin verebilir

doktor bana gitme dese keşke..........

evet canım ilk akıntıda zaten aynı gün içinde 3,5 saat yol gittim akşam aynı yolu geri döndümdü bide hep ayaktaydım ondan olduydu
anlayış gösterir ama sonra bu bana yol su elektirik olarak geri dönermi diye düşünüyorum.

istanbulda oturn arkadaşlar avcılarda taçın fabrika satış mağazası varmış en kısa zamanda gidicem sizede bilgi verririm bebek uyku setleri filan çok güzel şimdi baktım nette aklım kaldı bi kaçında

doktor bana gitme dese keşke..........

canım gitmek istemiyorsan eşin anlayış gösterir sana ama ilk zamanlar benimde lekelenmelerim oldu dinlednim bol bol,artık çok şükür tehlikelerimiz azalmış,birde dinlenerek ve oturarak gidersen birşey ocağını zannetmiyorum.Tabiiki kontrole gittiğin zaman doktoruna bir danış yinede.

Böyle konuların bu tarafları da var

Bizide bilgilendirirsin canım
bana çok uzak ama yine de gelebilirim metrobüs diye bişi var dimi

Bende kurban bayramında yolculuğa çıkacam kızlar, kurbanda gidebilirsek gideceğiz, ondan sonra doğum olacak, bebek küçük olacak 1 sene gidemem memlekete. Şimdi gidip 1 hafta kalacam. Arabayla gideceğiz, olmazsa arka koltuğa geçer uyurum diyorum. 11 kasımda doktorumada soracam yolculuğa çıkabilirmiyim diye, ilk başlarda da bendede biraz lekenme ve kanama oldu, ama allaha şükür şimdi gayet iyiyim. Hiçbiir sıkıntımız yok.

ohhhh en güzel kızlar ya bana doktorum uçakla bile izin vermedi sürekli grip ve soğuk algınlığı yaşıyorum diye ani hava değişimi iyi olmazmış gidemiyom antebe

Canım 9 kasımda doktor kontrolümüz,o zaman öğrenicez inşallah ama geçen ayki kontrolde erkek bebeği gibi demişti doktorumuz.Senin bebiş erkekti değil mi?

cuma gidicem üçlü teste 30 ekimde burda meraktan gittim kız dedi
cuma günü kesinleşir artık abisi var sen onu hatırladın heralde
çizelgelerimizde aynı ama farkı gördünmü senin 165 gün kalmış benim 166 ne bu ya

Allahım kazasız belasız yolculuklar nasip etsin hepimize

o zaman Allahım sana birde prenses nasip etsin oğlunla karıştırdım sanırım canım,evet bana torpil yapmışlar

eşimi alıp senin doktora gitmem gerek galiba

gel tatlım gel doktor bana 40 bahane saydı antep istanbul çok farklı iklimmiş kesin hava değişiminde ateşli bi soğuk algınlık filan geçirirmişim riske atmamın manası varmıymış bide istiyosan git ama ben tavsiye etmiyorum dedi hadi git gidebilirsen

Son düzenleme:
o zaman Allahım sana birde prenses nasip etsin oğlunla karıştırdım sanırım canım,evet bana torpil yapmışlar

inşallah canım hayırlısı Allahım hepimize sağlıklı uzun ömürlü şanslı bebişler nasip etsin

çizelgeye bak yakafasına göre takılıyor sen doğurursun bende gelirim artık ertesi günde ben doğururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…