2011 Nisan Anneleri

canım söyle çabuk nerdesiniz doktorunuz kim geliyorum kocişi alıp
bizim doktor lakayt git bişey olmaz der sonra tıpış tıpış gideriz

şekerler hergun sut içiyor musunuz aranız nasıl sütle
Canım yaaa ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç süt içemedim daha önce de içmiyordum zaten.Onun yerine çokça ayran,yoğurt,peynir yemeye çalışıyorum inş sütün yerini tutar.

Canım benim gözün aydın ne güzel.Prensesler çoğalıyor haaa hadi bakalım bi d benim belli olsa ben de haftaya gideceğim inş

Hayırlı olsun prensesin canım
Benimde bir ayı geçti şimdi daha bi büyümüştür yavrum,haftaya gidicem görmeye,içimde olduğu halde çok özlüyorum bende:26:
Benim de 1 ay olacak nerdeyse bakalım haftaya gideceğim çok da özledim zaten bebişimi

Amin canım, herkese dualarımda ilk başta hep böyle söylerim, allahım herkesi kazadan beladan esirge diye. Herkes yollara dökülecek, insan yinede arda memleketine gitmek istiyor özlüyor.
Amin canım herkes bayramda memleketine gidecek artık biraz da dikkat edeceğiz kendimize

Kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama bende akıntı oluyor bazen su gibi.İç çamaşırım ıslanıyor genelde ayakta kaldığım zamanlar oluyor ama sürekli otumamam da imkansız mesleğimden dolayı.Acaba bu akıntılar normal mi

merhaba bayanlar. bende bugün gittim kontrole bir prenseste bize geliyor hayırlısıyla. 3 lü tarama testim yapıldı. pazartesi alcam sonuçlarını. 20 gün sonra tekrar gitcem ayrıntılı ultrason için. şimdilik hiçbir sorun yok ALLAH a şükür.

gözün aydın tatlım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

merhaba kızlara.s.

ben dün dr a gittim aslında kontrol günümüz değildi ama iğnelerim bitmişti
onu yazdırmaya gitmişken birde muayene olayım dedim...
bebişim çok şükür iyi...
hamileliğimde de maşallah bir sorun yok...
normal hamileler neye dikket ediyorsa onlara dikket etmem yeterli şimdilik...
inş hep böyle iyi gider...
haa bu arada bebişim de kızmış...
18 haftadayız ama yinede acaba değişebilirmi diye kesin kız gibi davranamıyorum...
hayırlısı artık benim için kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsun yeter...

denizcim bende akıntı bazen çok bazen az oluyor...
rengi tam su gibi değim ama beyazda değil...
kıvamıda su gibi akıcı değil ama katıda değil....
ay ne tuaf bir açıklama oldu

hayırlı olsun canımprenseslerimiz çoğaldıAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

tatlım aynı sorun bendede var doktora telde sormuştum kokulu ve kaşıntılı değilse sorun yok dedi ama muayeneye geldiğinde idrar yolların için bi ilaç birde fitil yazıcam dedi havalar soğuyo böbreklerin temizlensin diyo oda akıntı yaparmış

canım kızın hayırlı olsun sağlıkla büyüt annesi prensesini

çok teşekkür ederim kızlar. darısı öğrenmeyenlerin başına inşallah. rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

canım hadi gözünaydın sevindim....inş hep böyle sorunsuz devam eder.bende 18. haftada kız olduğunu öğrendim artık değişeceğini sanmıyorum.hayırlı olsun bi prensesimiz daha oluyorr....

gözün aydın canım...inş 3 lü testinde güzel çıkar...

kızlar ilk başlarda prensler çoktu ama bu gidişle prensesler onları geçecek...
hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar yeter...

ikinizinde gözü aydın olsun .sağlıcakla alın kucağınıza . kızlar atağa geçti yine sanırım neyse gelin sıkıntısı çekmeyeceğiz anlasılan

Denizcimm yürüdüğümde, ayakta kaldığımda ve yorulduğumda oluyo doktora sormadım ama bana nedense normalmiş gibi geliyo

Benim de 1 ay olacak nerdeyse bakalım haftaya gideceğim çok da özledim zaten bebişimi
Denizcim cinsiyeti öğrendin mi ?
bende haftaya cuma yada arefe günü gidicem cinsiyeti ozaman söyleyebilirim dedi sabırsızlanıyorum

Canım gözünaydın çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
maşşalah size

Fadikçim gözünaydın Maşşalah size

oohhh şimdi rahat rahat bebeğim için alışveriş yapabilirim. ondan sonra da isim telaşı başlayacak. anlaşılan bu telaşlar hiç bitmiicek.

canım hadi gözünaydın sevindim....inş hep böyle sorunsuz devam eder.bende 18. haftada kız olduğunu öğrendim artık değişeceğini sanmıyorum.hayırlı olsun bi prensesimiz daha oluyorr....
çok sağol canıma.s.

demek seninde prenses senin adına daha çok sevindim canım...senin prensin vardı zaten maşallah şimdide parenses geliyor

canım ilk başlarda sırf sonuç yanılabilir diye hiç cinsiyet öğrenmek istemedim ama şimdide 18. haftada bile belki diyorum...
neyse ya bu benin boş kuruntularım sonuç ne olursa olsun hiç önemli değil...

ikinizinde gözü aydın olsun .sağlıcakla alın kucağınıza . kızlar atağa geçti yine sanırım neyse gelin sıkıntısı çekmeyeceğiz anlasılan
sağol canıma.s.
evet kızlar erkekleri geçecek gibi

Bammbik
sen de sağol canım a.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…