- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.761
Merhaba güzeller güzeli nisan anneleri. bugün çok mutluyum. Allahıma şükürler olsun. 12 aylık yani 1 yaşında oğlum var. Bilenleriniz vardır tekrar hamile kaldım ooğluşum 8 aylıkken aldırsammı diye çok düşündüm oğluma haksızlık ediyomuşum gibi geliyodu ama annemin sayesinde devam ettim dün doktora gittik ve ve ve cinsiyetimiz belli oldu. KIZIM OLUYORMUŞ benimde prensesim geliyooooor. tabiki erkek deseydide üzülmeyecektim ama bu kadar sevinmeyecektim. ÇOK MUTLUYUM inşallah hepimizin bebişleri kazasız acısız sağlıklı doğar. tatlişoğlum sanada çok sevindim 1 oğlan 1 kız maşallah suphanallah.
Merhaba güzeller güzeli nisan anneleri. bugün çok mutluyum. Allahıma şükürler olsun. 12 aylık yani 1 yaşında oğlum var. Bilenleriniz vardır tekrar hamile kaldım ooğluşum 8 aylıkken aldırsammı diye çok düşündüm oğluma haksızlık ediyomuşum gibi geliyodu ama annemin sayesinde devam ettim dün doktora gittik ve ve ve cinsiyetimiz belli oldu. KIZIM OLUYORMUŞ benimde prensesim geliyooooor. tabiki erkek deseydide üzülmeyecektim ama bu kadar sevinmeyecektim. ÇOK MUTLUYUM inşallah hepimizin bebişleri kazasız acısız sağlıklı doğar. tatlişoğlum sanada çok sevindim 1 oğlan 1 kız maşallah suphanallah.
hayırlı olsun canım sende bendensin benimde bir oğlum var inş birde kzıım olacak ne güzelllll allahım sağlıcakla kucağımıza alamyı nasip etsin.....ekledim senin prensesini....Merhaba güzeller güzeli nisan anneleri. bugün çok mutluyum. Allahıma şükürler olsun. 12 aylık yani 1 yaşında oğlum var. Bilenleriniz vardır tekrar hamile kaldım ooğluşum 8 aylıkken aldırsammı diye çok düşündüm oğluma haksızlık ediyomuşum gibi geliyodu ama annemin sayesinde devam ettim dün doktora gittik ve ve ve cinsiyetimiz belli oldu. KIZIM OLUYORMUŞ benimde prensesim geliyooooor. tabiki erkek deseydide üzülmeyecektim ama bu kadar sevinmeyecektim. ÇOK MUTLUYUM inşallah hepimizin bebişleri kazasız acısız sağlıklı doğar. tatlişoğlum sanada çok sevindim 1 oğlan 1 kız maşallah suphanallah.
Canım hadi gözün aydın darısı benim başıma inşmerhaba bayanlar. bende bugün gittim kontrole bir prenseste bize geliyor hayırlısıyla. 3 lü tarama testim yapıldı. pazartesi alcam sonuçlarını. 20 gün sonra tekrar gitcem ayrıntılı ultrason için. şimdilik hiçbir sorun yok ALLAH a şükür.
Canım anladım benim de öyle oluyor ama bazen de su gibi oluyor insan da tedirgin oluyor ondan sordum
denizcim bende akıntı bazen çok bazen az oluyor...
rengi tam su gibi değim ama beyazda değil...
kıvamıda su gibi akıcı değil ama katıda değil....
ay ne tuaf bir açıklama oldu
Evt canım bende deçok şükür kaşıntı veya koku yok ama işte yorulunca daha çok oluyor.tatlım aynı sorun bendede var doktora telde sormuştum kokulu ve kaşıntılı değilse sorun yok dedi ama muayeneye geldiğinde idrar yolların için bi ilaç birde fitil yazıcam dedi havalar soğuyo böbreklerin temizlensin diyo oda akıntı yaparmış
Yok tatlım cinsiyetini öğrenemdim daha.Bakalım ben de çarşamba gideceğim doktora bu sefer soracağım.Bi ben kaldım zannediyordum cinsiyetini öğrenmeyen sen de varmışsın.İnş tez zamanda öğreniriz yaaa
Denizcimmyürüdüğümde, ayakta kaldığımda ve yorulduğumda oluyo doktora sormadım ama bana nedense normalmiş gibi geliyo
Denizcim cinsiyeti öğrendin mi ?
bende haftaya cuma yada arefe günü gidicem cinsiyeti ozaman söyleyebilirim dedi sabırsızlanıyorum
hayırlı olsun canım sende bendensin benimde bir oğlum var inş birde kzıım olacak ne güzelllll allahım sağlıcakla kucağımıza alamyı nasip etsin.....ekledim senin prensesini....
kızlar merhaba nasılsınız bugün bakalım :))
hoşgeldin cnm şükür iyiyiz sen nasılsın
selam kızlar benimde beşiğim geldi esrayağmur merak ediyordu bende resmini koyayım dedim.bence çokda iyi yapmışız almakda hiç bi eksi yanı yok sallanmasıda çok güzel kurmasında bıraz zorlandık ama ssonunda başardık.müziği var renkli ışık da veriyor beşiğin içine ama sadece extradan şilte yatak almak lazım üstüne kendı şiltesı sert geldi bana ama zaten onu herkes koyuyor extradan yaptırıp.şimdiden kızımın odasına koydum artık gidip gelip bakarım beşiğe
bebişin güle güle uyusun büyüsün canım. markası ne acaba?biz de park yatak almayı düşünüyoruz canım. ondan sordum bir de ne kadara aldın?
bizde park yatak düşünyrz bikaç tane baktım ama baby nınki gbi tatlı pembiş pembiş göremedm çok gzuelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?