- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.781
evet kesinlikle benim de çok hoşuma gitti. Bir de benim evde öğrencilikten kalma dolabım, şifoniyerim yani oda takımım var kırmızı renkte. Bebişe o oda takımını uyarlayacağız. O yüzden odaya da uyar diye ayrı bir beğendim
iyim cnm çok şükür kalp çarpıntım vardı şimdi daha iyiyim
bebişin güle güle uyusun büyüsün canım. markası ne acaba?biz de park yatak almayı düşünüyoruz canım. ondan sordum bir de ne kadara aldın?
ilk sayfaya baktım da kızlar oğlanlara yetişmiş
22 kız
22 erkek
MAŞALLAH SÜBHANALLAH
dün benimde vardı cnm sanki kalbim ağrıyo gibiydi çarpıntı da oluyordu aksam elim kalbimin üstünde durdum hep sabah uyanınca baktım geçmiş neden oldugunu anlamadım ama ölçmedim de belki üşütmüşümdür dedim
dün benimde vardı cnm sanki kalbim ağrıyo gibiydi çarpıntı da oluyordu aksam elim kalbimin üstünde durdum hep sabah uyanınca baktım geçmiş neden oldugunu anlamadım ama ölçmedim de belki üşütmüşümdür dedim
oh ne guzel siizn oda hazırmış tatlım yaaa
evet bende başka siteye baktım olablirmiş çarpıntı
selam kızlar benimde beşiğim geldi esrayağmur merak ediyordu bende resmini koyayım dedim.bence çokda iyi yapmışız almakda hiç bi eksi yanı yok sallanmasıda çok güzel kurmasında bıraz zorlandık ama ssonunda başardık.müziği var renkli ışık da veriyor beşiğin içine ama sadece extradan şilte yatak almak lazım üstüne kendı şiltesı sert geldi bana ama zaten onu herkes koyuyor extradan yaptırıp.şimdiden kızımın odasına koydum artık gidip gelip bakarım beşiğe
sağlık ocağına gittim geçenlerde ben
çok ilgilendiler bizim burda megadyn değil kan hapını bedava veriyorlarmış
doktor ben ve eşimle iki saat ilgilendi kaydetti
25 kasımda tetanos aşısına gel dedi hemşireler ebeler çok alakalıydı
ben doktoruma sorup öyle yaptıracağım aşıyı ama
kızlar çarpıntı kansızlığın belirtisi olabiliyor tahlillerinizi ihmal etmeyin...
sağlık ocağına gittim geçenlerde ben
çok ilgilendiler bizim burda megadyn değil kan hapını bedava veriyorlarmış
doktor ben ve eşimle iki saat ilgilendi kaydetti
25 kasımda tetanos aşısına gel dedi hemşireler ebeler çok alakalıydı
ben doktoruma sorup öyle yaptıracağım aşıyı ama
bende bazen soluk soluğa kalııyorum nefes alamıyorum.
kimse bir şey yazmayacak galiba herkes çalışıyor ve yoğun galiba
neyse bende çıkayım bari görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?