2011 Nisan Anneleri

iyim cnm çok şükür kalp çarpıntım vardı şimdi daha iyiyim

dün benimde vardı cnm sanki kalbim ağrıyo gibiydi çarpıntı da oluyordu aksam elim kalbimin üstünde durdum hep sabah uyanınca baktım geçmiş neden oldugunu anlamadım ama ölçmedim de belki üşütmüşümdür dedim

bebişin güle güle uyusun büyüsün canım. markası ne acaba?biz de park yatak almayı düşünüyoruz canım. ondan sordum bir de ne kadara aldın?

ilk sayfaya baktım da kızlar oğlanlara yetişmiş
22 kız
22 erkek
MAŞALLAH SÜBHANALLAH

evet bende baktım listenin yarısı belli olmuş
bende dayanamadım haftaya cuma randevum vardı salıya çektim inş. salı günü öğrenirim bebişimin cinsiyetini

oh ne guzel siizn oda hazırmış tatlım yaaa

eh işte canım eldekilerle şimdilik birşeyler yapalım biraz büyüyünce nasılsa değiştiririz dedik ama tabi daha bir sürü iş var. O şifoniyerin ve dolabın içindekiler nereye sığacak nasıl boşalacak belli değilOdada bir de sandık var içi kitap dolu. Onun üstüne süslü bir alt değiştirme alayım dedim ama bu sefer de park yatak nereye sığacak. Oda da 1 tane de pembe çekyatımız var o nereye gidecek hiççç belli değilzamanla halledeceğiğm artık napalım

sabah çanakallede deprem olmuş bende diyorum ki yatakta ya ne kadar çok kalbim atıyor salanıyorum sola da yatmıştım meğer deprem olmuş
sonra kalktığımda gerçekten çok çarpıydu

Baybicim nabersin nasılsın, karşılaşamıyoz artık. Bebeğin beşiği çok tatlı bende aynı bundan düşünüyom. Bildiğim kadarıyla 150-200 lira civarında, sen ne kadara aldın. Kız sen çok hızlısın. Erkneden hamiş olduğunu öğrendin, erkenden cinsiyetini, heralde beşiğide alan ilk sensin sanırım. Bizde cinsiyetini bile öğrenemedik teyzesi.

sağlık ocağına gittim geçenlerde ben
çok ilgilendiler bizim burda megadyn değil kan hapını bedava veriyorlarmış
doktor ben ve eşimle iki saat ilgilendi kaydetti
25 kasımda tetanos aşısına gel dedi hemşireler ebeler çok alakalıydı
ben doktoruma sorup öyle yaptıracağım aşıyı ama

canım tetanos aşısı kacıncı haftada yapılıyır

aile hekimi mi verdi acaba

kızlar dün gece bende hiç uyuyamadım rahim genişliyo galiba bi garipti.....zaten deprem oldu 4.30--5 civarı bizim dişi kuş çıldırdı resmen... sabah öğrendik ama deprem olduğunu...şimdi daha iyiyim...SİZLER NASILSINIZ KIZLAR...

BU AİKE HEKİMİ İŞİNİ HİÇ SEVMEDİM BEN...ben istediğim hastaneye gide bilicekmiyim... ya bana çakma doktor gelirse seçim hakkım olcakmı çok merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…