- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.801
sağlık ocağına gittim geçenlerde ben
çok ilgilendiler bizim burda megadyn değil kan hapını bedava veriyorlarmış
doktor ben ve eşimle iki saat ilgilendi kaydetti
25 kasımda tetanos aşısına gel dedi hemşireler ebeler çok alakalıydı
ben doktoruma sorup öyle yaptıracağım aşıyı ama
BU AİKE HEKİMİ İŞİNİ HİÇ SEVMEDİM BEN...ben istediğim hastaneye gide bilicekmiyim... ya bana çakma doktor gelirse seçim hakkım olcakmı çok merak ediyorum...
evet canım gerçekten çok uygun fiyatı..bende hemen kaptım bir tane..Kızlar UNNADO diye bir alışveriş sitesi var nette duymuşsunuzdur belki belli markalarda dönem dönem indirimler yapıyor.Sadece anne-çocuk üzerine. Şu anda Lansinohun göğüs çatlakları ve yaraları için olan lanolin kremin 56 grmı 21 lira.normalde 10 gr lık bu fiyata satılıyor biliyorsunuz.ben sipariş ettim bir tane. 25 e geldi kargo ile. sizede haber vereyim belki almak istersiniz dedim
bende memlekete gidicem,yoksa aynı durum en az 2 sene gidemiyecez..Bende kurban bayramında yolculuğa çıkacam kızlar, kurbanda gidebilirsek gideceğiz, ondan sonra doğum olacak, bebek küçük olacak 1 sene gidemem memlekete. Şimdi gidip 1 hafta kalacam. Arabayla gideceğiz, olmazsa arka koltuğa geçer uyurum diyorum. 11 kasımda doktorumada soracam yolculuğa çıkabilirmiyim diye, ilk başlarda da bendede biraz lekenme ve kanama oldu, ama allaha şükür şimdi gayet iyiyim. Hiçbiir sıkıntımız yok.
gözün aydın canım,prensesini sağlıkla gelsin inşaalaah..merhaba bayanlar. bende bugün gittim kontrole bir prenseste bize geliyor hayırlısıyla. 3 lü tarama testim yapıldı. pazartesi alcam sonuçlarını. 20 gün sonra tekrar gitcem ayrıntılı ultrason için. şimdilik hiçbir sorun yok ALLAH a şükür.
COLOR="green"]oooy kocaman olmuşsunuz ana-kız..merhaba kızlara.s.
ben dün dr a gittim aslında kontrol günümüz değildi ama iğnelerim bitmişti
onu yazdırmaya gitmişken birde muayene olayım dedim...
bebişim çok şükür iyi...
hamileliğimde de maşallah bir sorun yok...
normal hamileler neye dikket ediyorsa onlara dikket etmem yeterli şimdilik...
inş hep böyle iyi gider...
haa bu arada bebişim de kızmış...
18 haftadayız ama yinede acaba değişebilirmi diye kesin kız gibi davranamıyorum...
hayırlısı artık benim için kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsun yeter...
[
denizcim bende akıntı bazen çok bazen az oluyor...
rengi tam su gibi değim ama beyazda değil...
kıvamıda su gibi akıcı değil ama katıda değil....
ay ne tuaf bir açıklama oldu
Merhaba güzeller güzeli nisan anneleri. bugün çok mutluyum. Allahıma şükürler olsun. 12 aylık yani 1 yaşında oğlum var. Bilenleriniz vardır tekrar hamile kaldım ooğluşum 8 aylıkken aldırsammı diye çok düşündüm oğluma haksızlık ediyomuşum gibi geliyodu ama annemin sayesinde devam ettim dün doktora gittik ve ve ve cinsiyetimiz belli oldu. KIZIM OLUYORMUŞ benimde prensesim geliyooooor. tabiki erkek deseydide üzülmeyecektim ama bu kadar sevinmeyecektim. ÇOK MUTLUYUM inşallah hepimizin bebişleri kazasız acısız sağlıklı doğar. tatlişoğlum sanada çok sevindim 1 oğlan 1 kız maşallah suphanallah.
Ben bu cuma yaptıracam tetanoz aşısı, hep sağlık ocağına gittiğimde tembihliyorlar. Burdaki bütün hamişlere yapmışlar bu aşıyı.
esra aile hekimi derken bağlı bulunduğumuz sağlık ocağından bahsediyorsun dimi
Hayırlı yolculuklar canım, aynı şekilde bende annemleri yeğenleri özledim. Biz arabamızla gideceğiz. inşallah kazasız belasız güzel geçer yolculuklarımız.bende memlekete gidicem,yoksa aynı durum en az 2 sene gidemiyecez..
ben uçakla gidicem ama yine de aktarma yapıcam,oyuzden yorulacam..
bütün bunlara değer,çünkü çok özledim annemleri yeğenlerimi,çok heyecanlıyım..
Allah hepimizi,yola çıkanları kazadan beladan korusun..
kaç doz yapacaklarını söylediler mi peki ben haziran ayında olmuştum bir doz daha yapalım dediler kendi doktoruma sormadım henüz
kızlar nerdesiniz yahu.....
kızlar bende oğluşumu özellikle dünden beri hissediyorum..
dün ilk defa sol tarafıma geçti ve orda çok hareketliydi..bütün gün
nerdeyse kımıl kımıl oynadı...ara arada aynen hissediyorum..
sanki içimde fokurdayan birşey var,hemde göebk hizama kadar çıkmıştı..
tekmeler başlasa tahat yok anlaşılan bu oğlanlardan bize
kızlar bende oğluşumu özellikle dünden beri hissediyorum..
dün ilk defa sol tarafıma geçti ve orda çok hareketliydi..bütün gün
nerdeyse kımıl kımıl oynadı...ara arada aynen hissediyorum..
sanki içimde fokurdayan birşey var,hemde göebk hizama kadar çıkmıştı..
tekmeler başlasa tahat yok anlaşılan bu oğlanlardan bize
cnm sağlık ocağımı artık ne olduğunu net bilmiyorum.... almanya ve yurtdışında bazı yerlerde önce ona gidiyosun o sevk ederse hastaneye gidiyomuşsun vs vs...
ay ne guzel ya bnde bnde istyrm çok erken başlamşsn hssetmeye
cnm 19 hft kadar yok hissedilmezmiş deniliyo ama bence alakası yok... bu bebeğin ne kadar hareketli olmasına bağlı bence... maşallah...
bir ara ben de öyle birşey duymuştum hastanelerdeki yığılmaları önlemek içinmiş ama şimdiye kadar istediğim hastaneye gittim kimse bana sevkin nerde diye sormadı 2 hafta önce de arkadasım benim gitmediğim bir hastaneye gitti hiç ole birşey demedi sanırım tamamen gecerli olan birşey değildir tam oturmadı belkide
BU AİKE HEKİMİ İŞİNİ HİÇ SEVMEDİM BEN...ben istediğim hastaneye gide bilicekmiyim... ya bana çakma doktor gelirse seçim hakkım olcakmı çok merak ediyorum...
kızlar bu bebek arabalarında neyi öncelik olarak alıcaz ben hiç bişey anlamadım... fiyatlar öyle birbirinden farklı ki? yardımcı olurmusunuz
gerçekten zor iş seçmek puseti..ama kesinlikle çok iyi olması ilk şart!
şimdi canım,öncelikle puset olursa yani ana kucağı içinde oluyor
onu hem arabada hemde bebek arabasında ve bebek taşımasında kullanabiliyorsun...
hatta evde de onda duruyor..bence pusettin olmazsa olmazları;
çift taraflı olması(bebek sana dönük olarak da kullanılabilir)
yine 360 derece dönen tekerlek
ağırlık en az 15-18 arası olmalı..
kılıfı mümkünse çıkarabilir ve yıkanabilir olmalı
hafif olmalı
ve kapatıldığında az yer kaplamalı..
ilk şartlar bunlar,onun haricinde altta sepeti olması
güneşlik yağmurluk..
aklıma gelenler bunlar eksik varsa deneyimli annelerimiz tamamlar
esracığım şöyle bir durum var canım...işim gereği bilgim olduğu için aydınlatmak istedim seni...ilk 3 ay hangi aile hekimine verildiyseniz onda kalacaksınız ve sonra istediğiniz bir dr a geçiş yapabilirsiniz tabiki dr da sizi kabul edecek...her seferinde dr değiştirdiğinizde o dr da 3 ay kalma şartınız var...ilk başta hastaneye giderken sevk zorunlu değil ama ileri zamanlarad nasıl bir yol çizer bakanlık belli değil...
kızlar bu bebek arabalarında neyi öncelik olarak alıcaz ben hiç bişey anlamadım... fiyatlar öyle birbirinden farklı ki? yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?