2011 Nisan Anneleri

Ben bu cuma yaptıracam tetanoz aşısı, hep sağlık ocağına gittiğimde tembihliyorlar. Burdaki bütün hamişlere yapmışlar bu aşıyı.

evet canım gerçekten çok uygun fiyatı..bende hemen kaptım bir tane..
yanına da bir tane 24lü gögüs pedi aldım..bakalım gelsinlerde doğuma doğru kullanırız..

bende memlekete gidicem,yoksa aynı durum en az 2 sene gidemiyecez..
ben uçakla gidicem ama yine de aktarma yapıcam,oyuzden yorulacam..
bütün bunlara değer,çünkü çok özledim annemleri yeğenlerimi,çok heyecanlıyım..
Allah hepimizi,yola çıkanları kazadan beladan korusun..

gözün aydın canım,prensesini sağlıkla gelsin inşaalaah..
test sonucunda hayırlı olsun,darısı çıkmayanlara inş.

COLOR="green"]oooy kocaman olmuşsunuz ana-kız..
demek senin de prensesin geliyor fadik..çok sevindim
bu saatten sonra değişmesi zor inş.değişmez..

gözün aydın canım
[/COLOR]
bende de aynı tarif ettiğin gibi akıntı oluyor bazen..
ben normal karşılıyorum ama..

gözün aydın canım,prensesin sağlıkla doğsun inş.
gerçekten çifte kavrulmuş oluyor seninki..Allah gönlüne göre vermiş
misafir meleğini,sağlıkla doğurmayı nasip etsin

Son düzenleme:
Ben bu cuma yaptıracam tetanoz aşısı, hep sağlık ocağına gittiğimde tembihliyorlar. Burdaki bütün hamişlere yapmışlar bu aşıyı.

kaç doz yapacaklarını söylediler mi peki ben haziran ayında olmuştum bir doz daha yapalım dediler kendi doktoruma sormadım henüz

kızlar bende oğluşumu özellikle dünden beri hissediyorum..
dün ilk defa sol tarafıma geçti ve orda çok hareketliydi..bütün gün
nerdeyse kımıl kımıl oynadı...ara arada aynen hissediyorum..
sanki içimde fokurdayan birşey var,hemde göebk hizama kadar çıkmıştı..
tekmeler başlasa tahat yok anlaşılan bu oğlanlardan bize

Hayırlı yolculuklar canım, aynı şekilde bende annemleri yeğenleri özledim. Biz arabamızla gideceğiz. inşallah kazasız belasız güzel geçer yolculuklarımız.
kaç doz yapacaklarını söylediler mi peki ben haziran ayında olmuştum bir doz daha yapalım dediler kendi doktoruma sormadım henüz

O kısmını bilmiyorum canım. cuma gidince olacağım. ben ilk defa olacam aşı, sanırım ilerki aylarımdada olacakmışım.

ay ne guzel ya bnde bnde istyrm çok erken başlamşsn hssetmeye

cnm 19 hft kadar yok hissedilmezmiş deniliyo ama bence alakası yok... bu bebeğin ne kadar hareketli olmasına bağlı bence... maşallah...

cnm sağlık ocağımı artık ne olduğunu net bilmiyorum.... almanya ve yurtdışında bazı yerlerde önce ona gidiyosun o sevk ederse hastaneye gidiyomuşsun vs vs...

bir ara ben de öyle birşey duymuştum hastanelerdeki yığılmaları önlemek içinmiş ama şimdiye kadar istediğim hastaneye gittim kimse bana sevkin nerde diye sormadı 2 hafta önce de arkadasım benim gitmediğim bir hastaneye gitti hiç ole birşey demedi sanırım tamamen gecerli olan birşey değildir tam oturmadı belkide

kızlar bu bebek arabalarında neyi öncelik olarak alıcaz ben hiç bişey anlamadım... fiyatlar öyle birbirinden farklı ki? yardımcı olurmusunuz

ay ne guzel ya bnde bnde istyrm çok erken başlamşsn hssetmeye

cnm 19 hft kadar yok hissedilmezmiş deniliyo ama bence alakası yok... bu bebeğin ne kadar hareketli olmasına bağlı bence... maşallah...

eveet gerçekten müthiş bir duygu kızlaar..
esracım bence de pek alakası yok,bağırsak haraketi ile çok farklı..
hatta ben 1-2 hafta önce de birkaç kez hissettim ama ozaman emin olamamıştım..
ama şimdi eminim bu o yerim ben onu

cnm böyle bi çalışma var daha tam olarak işlevde değil..int aile hekimliği sorguladan bakılıyo bizimkisi belli değil daha...

BU AİKE HEKİMİ İŞİNİ HİÇ SEVMEDİM BEN...ben istediğim hastaneye gide bilicekmiyim... ya bana çakma doktor gelirse seçim hakkım olcakmı çok merak ediyorum...

esracığım şöyle bir durum var canım...işim gereği bilgim olduğu için aydınlatmak istedim seni...ilk 3 ay hangi aile hekimine verildiyseniz onda kalacaksınız ve sonra istediğiniz bir dr a geçiş yapabilirsiniz tabiki dr da sizi kabul edecek...her seferinde dr değiştirdiğinizde o dr da 3 ay kalma şartınız var...ilk başta hastaneye giderken sevk zorunlu değil ama ileri zamanlarad nasıl bir yol çizer bakanlık belli değil...

kızlar bu bebek arabalarında neyi öncelik olarak alıcaz ben hiç bişey anlamadım... fiyatlar öyle birbirinden farklı ki? yardımcı olurmusunuz

gerçekten zor iş seçmek puseti..ama kesinlikle çok iyi olması ilk şart!
şimdi canım,öncelikle puset olursa yani ana kucağı içinde oluyor
onu hem arabada hemde bebek arabasında ve bebek taşımasında kullanabiliyorsun...
hatta evde de onda duruyor..bence pusettin olmazsa olmazları;

çift taraflı olması(bebek sana dönük olarak da kullanılabilir)
yine 360 derece dönen tekerlek
ağırlık en az 15-18 arası olmalı..
kılıfı mümkünse çıkarabilir ve yıkanabilir olmalı
hafif olmalı
ve kapatıldığında az yer kaplamalı..

ilk şartlar bunlar,onun haricinde altta sepeti olması
güneşlik yağmurluk..

aklıma gelenler bunlar eksik varsa deneyimli annelerimiz tamamlar

evet cnm bunlar önemli haklısında benim kafamın karıştığı şey şu.... aynı özelliklerde 300e olanda var...1340 liraya olanda var ben o konuda kararsızım kafam karıştı puf..

sağol cnm.. biraz daha yattık aklıma...peki ben özel hast gidiyorum bunun için geçerli değil herhalde...sgklı gidersen eğer bunlar göz önende bulunduruluyor değilmi...bide herkesin sorduğu şu..ben şehir dışında hasta olursam gidemicekmiyim

canım bende 2 gündür araştırıyorum arabaları, aleminyum olması önemli çünkü hafif oluyormuş o arabalar, birde iki yönlü olması ve tekerleklerinin 360 derece dönmesi , tek elle açılıp kapanması rüzgarlığının tam kapanması önemliymiş....birde çok para verme taraftarı değilim belki yavrularımızın binip binmeyeceği belli değil onun için orta halli bişey almak mantıklı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…