- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #14.821
sağol cnm.. biraz daha yattık aklıma...peki ben özel hast gidiyorum bunun için geçerli değil herhalde...sgklı gidersen eğer bunlar göz önende bulunduruluyor değilmi...bide herkesin sorduğu şu..ben şehir dışında hasta olursam gidemicekmiyim
En ucuz Bebek Arabası Fiyatları - Bebek Arabası fiyat, Puset mağaza bu siteden baksanıza kızlar fikir verin... çeşit çeşit
ay 2010 nşsan annelerinn doğum hikayelerini okuoyrdm çok duygulandım ya hemn buyusun istedm bebşim
canım bende okuyamadım ağla ağla
boğazım düğümlendi bıraktım belki sonra okuyabilirim.
arkadaşlar şubat ayında sitanbulda bebek fuarı olucak ben puset almayı ozamana bırakıcam orda her markanın standı olucak ordan almayı düşünüyorum
bende sanki hissediyroum gazım yok bağoırsak hareketim olamz artık diyorum buugn gene solumda hisiettim dr um bu haftada hissedilmez korkma sakın dedi 20 haftadan sonra ancak dedi ama kıpır kıpır kanımın içinde birşey vardı sabah ee 180 gr du gecen hafta olsun o kadar dimi ama
AY cnm ne güzel... bebek hareketlerinin hissedince daha rahatlıyomuş insan... ne güzel...ya ben korktum vallahi erkek bebekler çok tekmelermiş bide çok ağrıtırlarmış...
cnm benim biraz zorlu geçti hamişliğim... ruhen bedene pek değilde...doktorum nezaman bebişinin hareketlerini hissedersin ozaman rahatlıcaksın dedi bana...hadi y ilk defa duydum :26:
benim bebiş de 200 grben de hissedio gibiyim.. bazen seyriyo gibi oluyo.. ama o mu değil mi bilmem. arkadaşımın dr. demiş ki 500 gr olmadan hissetmezsin demiş. ne kadar doğru bilmem..
kızlar çıtçıtlı atlet giyiyor musunuz beni biraz
rahatsız ediyor da siz ne alemdesiniz
kızlar çıtçıtlı atlet giyiyor musunuz beni biraz
rahatsız ediyor da siz ne alemdesiniz
giyiyorum pek rahatsız etmiyor. benim karnım çıktı ama yine de çok değil. çıplakken çok belirgin oluyor. kıyafetle kimse anlamıyor bile. pek kıyafette almadım zaten. sadece kot aldım. onu da hergün giymiyorum valla.. bacaklarını bol aldım kilo alınca rahat giyeyim die. o yüzden bol duruyo. kızlar çatlaklar için bi önlem alıo musunuz?
giyiyorum pek rahatsız etmiyor. benim karnım çıktı ama yine de çok değil. çıplakken çok belirgin oluyor. kıyafetle kimse anlamıyor bile. pek kıyafette almadım zaten. sadece kot aldım. onu da hergün giymiyorum valla.. bacaklarını bol aldım kilo alınca rahat giyeyim die. o yüzden bol duruyo. kızlar çatlaklar için bi önlem alıo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?