2011 Nisan Anneleri

ay o kahrolası bulantılar sizde de devam ediyor mu... u çocuk bi doğsun dövecem diyorum kimse inanmıyor :))) benim hiç geçmedi bulantılarım ve çıkarıyorum da... ve buna rağmen kilo alıyorum (((

tek sen degilsin canim benimde gecmedi hala 2 gündür yoktu bitti sanmistim dün gene bir gün iyiysem diger gün kesin bulaniyo

Canım benimmm nice kız evlatları vardır 5 erkek evlada değerdir,nice erkek evlatları vardır 5 kıza değer.Rabbim öyle uygun görmüş,sende bunu biliyosun zaten.Allahım göbüşündeki bebişe öyle güzellikler versin ki o cicili bicili kıyafetler aklına bile gelmesin,aman benim oğluşum 5 kıza bedel diyebilesin.Hadi bakalım kalkıp hazırlan bu mutlu gününüzde eşinide karnındaki bebişinide üzme,istemediğini düünür ağlar sonra

canım doktor gördüyse aslında değişmez ama işte sen kız istediğin için bir umut diyosun:))kendi doktorundan duymadan emin olamıyorsan onade görünürsün..eğer üçüncüyü düşünüyorsan belki o kız olur...Allah gönlüne göre versin canım....

bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara bebişlerinle...:118::118:

kızlar herkese merhaba bugun 4 lü test sonucumuz cıkmıssa alıcaz birde 3 boyutlku usg ye giricez cok heyecanlıyım minik kuşumu göreceğim için
bende gecen haftadan beri magnezyuma başladım hergun suya karıştırıp içiyorum, elevit , demir hapı ve 4 gunde birde calsiyum tableti eritip içiyoruaklıma kötü şeyler getirmiyorum biliyorsunuz bizim doktorumuz 2 li ve 3 lü test yapmadı dirtek 4 lü yaptı
birde biz eşimle üniv. de hoca oldugumuz için tıp fak. den çok tanıdık arkadaşımız var doç ve prof. bana dedilerki bu 2li ,3lü ve 4lülerin sonu yok ve bir ticaret işi bu .sakın amniyosenteze girme zaten sorun varsa detaylı usg de öğrenilir dediler
hatta onların bir hocaları 51 yasında tüp bebekle ikiz dünyaya getirmiş gecen ay .ense kalınlılalrını bile ölçtürmemiş kadın .sağıklı doğmuş ikizler .hadi geçtim amniyosentezi dedi arkadaşım 2 li 3 lü bile yaptırmadı bizim hoca dedi .içimiz rahat olsun yani biraz da biza annişlerin

Son düzenleme:

cnm zaten eşim gitti henüz dönmedi,haklısın kös kös oturmakta bişey çözmüyor ama ne bilim tuhafım işte..yok artık üzülmüyorum ,hoş oğlumuda deliler gibi seviyorum buda olsa bunuda sevicem..hayılrısı tabi..

evet cnm tabi öyle hoş erkekse kıza döncek deği :) eşimde şakayla karışık belki 3ü kız olur hatun dedi..amannn yokkkkk o da kein erkek olur dedim :)
tşk ederim kutlaman içinde..

esra yine yok hayret nerde acep?

3üncüyü de yaparsınız canım zaten gittikçe aile kavramı zayıflıyor çocuğun ya amcası ya teyzesi oluyor teyzeleri veya amcaları olsa fenamı bence 3 çocuk şart aile birliği için

51 yaşmı aboooo

BAYANS CANIM önemli olan hayırlı olması

benimde bir oğlum var doktor ikinciye kız dedi ama ben genede emin olamıyorum yarın doktoruma gideceğim o da teyit ederse kesinleşir
bende kendimi hazırlamıştım 2. erkek olur diye süpriz oldu bana
hayırlısı
düşünsene 2 oğlun olacak biri bir yanında öbürü diğer yanında senden gururlusu olurmu gelsin gelin kızlar
hem iki erkek daha ii anlaşırlar destek olurlar birbirlerine

Son düzenleme:

canım öncelikle 2.oğlun hayırlı ve sağlıklı olsun
insanın içini buruluyor tabi ama gerçekten en önemlisi hayırlı ve sağlıklı olması..
oyuzden hiç kendini de bebeğini de üzme..hem 2 aynı cins kardeşler daha iyi anlaşırlar..
ben buna inanmışımdır..2 tane de kafana göre gelinin oldu mu kocaman bir aile olursunuz işte..
bu arada 3 yılı devirmişsiniz,eşinle ve çocuklarınla uzun sağlıklı ve hayırlı bir ömür sizin olsun

bayans canım oğlun hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim. evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun ALLAH yavrularınla eşinle mutlu sağlıklı bir ömür sizlerin olur inşallah.

çok güzel cnm ekin ismini hep beğenmişimdir ben de eşimi ikna edenilirsem asya diyorum :)

asya da çok güzel isim .))

tek sen degilsin canim benimde gecmedi hala 2 gündür yoktu bitti sanmistim dün gene bir gün iyiysem diger gün kesin bulaniyo

aynen canım yaa... 2 gün iyiyim tamama bitti diyorum ertesi gün hoppaaaaaaaaaaa....

((((

şimdi anlatsam sizde tiksinirsiniz kızlar en iisi susayım ben
zaten numuneliğim
gözümü kapatııp içmeye çalışıyorum...... :94:

doktor bana coraspinden başka ilaç vermedi.. bazen acayip kalp çarpıntısı yaşıyorum... yatak sallanıyo sanki... yangın var deseler kaçamam kalıyorum öylece.. bu c.tesi kontrolüm var gideceğim doktora... soralım bakalım ne verecekler ama ilaç kullanmasını sevmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…