- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.021
ay o kahrolası bulantılar sizde de devam ediyor mu... u çocuk bi doğsun dövecem diyorum kimse inanmıyor :))) benim hiç geçmedi bulantılarım ve çıkarıyorum da... ve buna rağmen kilo alıyorum(((
veeeeeee angel74,skorpion74,life_city
kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum güzel dilekleriniz için..valla bugün öyle neşeli uyanmıştımki ama şimdi eve tıkılı kalınca moralim bozuldu,pijamalarımı bile çıkarmadım kös kös oturuyorum..üzgünüm galiba :44:
canım doktor gördüyse aslında değişmez ama işte sen kız istediğin için bir umut diyosun:))kendi doktorundan duymadan emin olamıyorsan onade görünürsün..eğer üçüncüyü düşünüyorsan belki o kız olur...Allah gönlüne göre versin canım....cnm sağol :) ben senin kızın oldugunu öğrendiğimde nasıl sevinmiştim..benimde olur inş. diye aklımdan geçirmiştim hep ama kısmet tabi..
ya birde kafama takıldı,benim bu gittiğim dr kendi dr um değildi ,ben birde kendi drumdan duymadan emin olamayacağım.25inden sonra kendi dr gideceğim birde o söylerse kesin olur artık herhlade..valla ksıkanıyorum sizi cnm ne güzel pembiş pembiş..
..
kızlar dün gece çok kötü kıramp girdi bacağıma dayanılmaz bişeydi bunun için neler yapılması lazım biliyormusunuz
Canım benimmm nice kız evlatları vardır 5 erkek evlada değerdir,nice erkek evlatları vardır 5 kıza değer.Rabbim öyle uygun görmüş,sende bunu biliyosun zaten.Allahım göbüşündeki bebişe öyle güzellikler versin ki o cicili bicili kıyafetler aklına bile gelmesin,aman benim oğluşum 5 kıza bedel diyebilesin.Hadi bakalım kalkıp hazırlan bu mutlu gününüzde eşinide karnındaki bebişinide üzme,istemediğini düünür ağlar sonra
canım doktor gördüyse aslında değişmez ama işte sen kız istediğin için bir umut diyosun:))kendi doktorundan duymadan emin olamıyorsan onade görünürsün..eğer üçüncüyü düşünüyorsan belki o kız olur...Allah gönlüne göre versin canım....
bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara bebişlerinle...:118::118:
cnm zaten eşim gitti henüz dönmedi,haklısın kös kös oturmakta bişey çözmüyor ama ne bilim tuhafım işte..yok artık üzülmüyorum ,hoş oğlumuda deliler gibi seviyorum buda olsa bunuda sevicem..hayılrısı tabi..
evet cnm tabi öyle hoş erkekse kıza döncek deği :) eşimde şakayla karışık belki 3ü kız olur hatun dedi..amannn yokkkkk o da kein erkek olur dedim :)
tşk ederim kutlaman içinde..
esra yine yokhayret nerde acep?
magnezyum kramp dedini cözüyo canim bana doktor hamileligimin 2.ayindan beridir verdi.günde 2 tane iciyorum..bebegin kemik geli$imi icinde faydali oldugunu duydum magnezyumun.
kızlar herkese merhaba bugun 4 lü test sonucumuz cıkmıssa alıcaz birde 3 boyutlku usg ye giricez cok heyecanlıyım minik kuşumu göreceğim için
bende gecen haftadan beri magnezyuma başladım hergun suya karıştırıp içiyorum, elevit , demir hapı ve 4 gunde birde calsiyum tableti eritip içiyoruaklıma kötü şeyler getirmiyorum biliyorsunuz bizim doktorumuz 2 li ve 3 lü test yapmadı dirtek 4 lü yaptı
birde biz eşimle üniv. de hoca oldugumuz için tıp fak. den çok tanıdık arkadaşımız var doç ve prof. bana dedilerki bu 2li ,3lü ve 4lülerin sonu yok ve bir ticaret işi bu .sakın amniyosenteze girme zaten sorun varsa detaylı usg de öğrenilir dediler
hatta onların bir hocaları 51 yasında tüp bebekle ikiz dünyaya getirmiş gecen ay .ense kalınlılalrını bile ölçtürmemiş kadın .sağıklı doğmuş ikizler .hadi geçtim amniyosentezi dedi arkadaşım 2 li 3 lü bile yaptırmadı bizim hoca dedi .içimiz rahat olsun yani biraz da biza annişlerin
biliyorum çok uzun oldu ama yazmayı unutmuşum bugün EvLİLİK yıldömümüz :13:
çok şükür 3 yılımız doldu ve bir evladım yanımda biri karnımda ,rabbim bundan aşagı etmesin..
bugünde hava çok güzel ve ben eşimle ümraniyeye gidecektim ama işlerim öyle ters gittiki gidemedim..
eşimin kurum dr.una bir tahlil vermesi gerek ve aradı baktı kurum dr.sadece 2 saat orada ve bayağı kalabalıkmış.hani oraya gidecekti ve beni görümceme bırakacktı ,onun işi bitince kuzenimin düğünü için kıyafet bakacaktım..ama görümcemi aradık ve aksilik (benim her zamanki şanssılığımda diyebilirz) cenazeleri varmış eşinin tarafından..o da çok üzüldü nasıl denk geldi diye..eşimde hem sen saatlerce çocuk elinde ne yapacaksın dedi,hemde kendi yetişmek için acele etti..ve tabi gitti..
kısmetim yok bugün, bu güzel havada bir gezerim stres atarım dedim,yıldönmümüz güzel geçer dedim ama olmadıııııı
varmı böyle bişey ben magnezyumdan bile tiksindim içemiyorum of of:2:
hadi yaa,halbuki çok güzel tadı var..
asitli sulandırılmış portakal suyu gibi :90:
çok güzel cnm ekin ismini hep beğenmişimdir ben de eşimi ikna edenilirsem asya diyorum :)
tek sen degilsin canim benimde gecmedi hala 2 gündür yoktu bitti sanmistim dün gene bir gün iyiysem diger gün kesin bulaniyo
şimdi anlatsam sizde tiksinirsiniz kızlar en iisi susayım ben
zaten numuneliğim
gözümü kapatııp içmeye çalışıyorum...... :94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?