- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.041
arkadaşlar bebişi hisseden bir ben miyim ?
arkadaşlar bebişi hisseden bir ben miyim ?
evet tüp bebek yapmıs kadın
Allah günah yazmasında 51 yaşında tüp bebek yapıp ikiz çocuk dünyaya getirmek nasıl bir cesaret.. o yaştan sonra nasıl koşturucan onların peşine.. çocuk 10 yaşına geldiğinde 61 yaşında olucan... arkadaşlarının nine dediği yaşlar çocuklar anne dicek... bilmiyorum ama herşeyi vakti zamanında yaşamak lazım..
Allah günah yazmasında 51 yaşında tüp bebek yapıp ikiz çocuk dünyaya getirmek nasıl bir cesaret.. o yaştan sonra nasıl koşturucan onların peşine.. çocuk 10 yaşına geldiğinde 61 yaşında olucan... arkadaşlarının nine dediği yaşlar çocuklar anne dicek... bilmiyorum ama herşeyi vakti zamanında yaşamak lazım..
Kızlar herkese merhaba,
Dün doktor randevum vardı ve bir kez daha kız olduğunu doğruladı doktor gerçi önce erkek diye şaka yaptı ama neyse. Ama bizim kız sürekli saklandı hiiç yüzünü göstermedi bize. Ayrıca kızlar ben elevit dışında bişey içmiyorum demir magnezyum yada kalsiyum ilaçları gibi.. Siz neler içiyor sunuz ?
hocada ilginc yani madem hocasin o i$in icindesin bee kadin o zamana kadar niye bekledin daha önceden yapiverseydin ya..
inşallah Allah ömür verirde çocuklarını okutup bir meslek sahibi edebilir......
gerçi yarına çıkmaya kimsenin garantisi yok ama
funmak canım aynen katılıyorum. herkesin durumu farklı.ne şartlar içinde olduğunu bilemeyiz. yakın komşum 47 yaşında o da mayıs ayında tüp bebişini doğuracak. annesi 23 yıl boyunca kızını sevdiğine vermemiş. 51 yaş geç olabilir ama biz ömrümüzü bilmiyoruz ki. ben gebe iken böyle lafları çok iddalı buluyorum. allah herkesin çocuğunu kendisine bağışlasın.
benim karnım ağrıyor sizinde ağrıyormu
benim karnım ağrıyor sizinde ağrıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?