2011 Nisan Anneleri

ben daha hiçbişey hissedemiyorum. sabah akşam ellerimi koyuyorum karnıma hadi kızım anneye bi tekme at diyorum yok daha bişey

Son düzenleme:
Kızlar herkese merhaba,
Dün doktor randevum vardı ve bir kez daha kız olduğunu doğruladı doktor gerçi önce erkek diye şaka yaptı ama neyse. Ama bizim kız sürekli saklandı hiiç yüzünü göstermedi bize. Ayrıca kızlar ben elevit dışında bişey içmiyorum demir magnezyum yada kalsiyum ilaçları gibi.. Siz neler içiyor sunuz ?

evet tüp bebek yapmıs kadın

Allah günah yazmasında 51 yaşında tüp bebek yapıp ikiz çocuk dünyaya getirmek nasıl bir cesaret.. o yaştan sonra nasıl koşturucan onların peşine.. çocuk 10 yaşına geldiğinde 61 yaşında olucan... arkadaşlarının nine dediği yaşlar çocuklar anne dicek... bilmiyorum ama herşeyi vakti zamanında yaşamak lazım..

aynen angel katılıyroum herşeyi zamanında yapmak lazım

hocada ilginc yani madem hocasin o i$in icindesin bee kadin o zamana kadar niye bekledin daha önceden yapiverseydin ya..

selam kizin hayirli olsun canim.elevit yeterli ama magnezyumu kramplar icin vermisti doktorum..demir hapi ve kalsiyum ilaclari alanlarin mutlaka vücudunda eksiktirde ondan vermistir doktorlari..durup dururken vermiyolar.

inşallah Allah ömür verirde çocuklarını okutup bir meslek sahibi edebilir......
gerçi yarına çıkmaya kimsenin garantisi yok ama

Son düzenleme:
bebişi hissetmek için ipucu vereyim o zaman. gece yatakta iken çok fazla hissediyorum. etraf sessiz diye heralde. sırt üstü uzanıyorum bacaklarımı da geriyom. benim ki daha çok içimde küçük balonlar patlıyor gibi oluyor. bazen küçük bir kurtçuk -elma kurdum - yuva yapıyor gibi oluyor. ilk başlarda midem bulandı karnım da bi şey var diye ama alıştım. hoşuma bile gidiyor. ben burdayım diyor

kadının o yasında cocugu olmus napsın? geç evlenmiş baştan olmamış son çare tüp bebek ben hiç bu açıdan bakmadım değişik bir bakış acısı ona bakarsan bende geç anne oluyorum aklımın ucundan dahi geçmedi bu tip durum .zaten dikkati çektiğimiz nokta 51 yasında anne olan mesleği doktorluk olan bir kadının amniyosentez vs istememsi . lütfen değişik noktalara cekmeyelim .çsanırım anne özleminin ne demek oldugunu az cok bilirsiniz hergun acvaba diyerek kalkmak uyanmak allah kimseye yasatmasın oduyguyu bende olsam tıbben çaresi varsa 51 değil 55 tede dogururdum. yani elalaem bana nine yasındasın cocugun var diycek diyede annelikten vazgecemem kimse kusura bakmasın kadın prof. zaten sanırm ilerisinisi gerisini düşünmüştür . yani dedğim gibi daha önceden de geç anne oldugu halde akısına bırakmıs doğanın kadın amniyosentez falan istememiş

Son düzenleme:
hocada ilginc yani madem hocasin o i$in icindesin bee kadin o zamana kadar niye bekledin daha önceden yapiverseydin ya..

aynen katılıyorum :)))) aklı neredeymiş ...

inşallah Allah ömür verirde çocuklarını okutup bir meslek sahibi edebilir......
gerçi yarına çıkmaya kimsenin garantisi yok ama

canım yarına kimin çıkacağı tabiki belli değil de... anam 51 yaşında ciddi cesaret.. ben 35 yaşımda 40 kere düşündüm tüp bebek yaparken... :92: bu arada bu simileye bayıldım ayol... :92: :92:

funmak canım aynen katılıyorum. herkesin durumu farklı.ne şartlar içinde olduğunu bilemeyiz. yakın komşum 47 yaşında o da mayıs ayında tüp bebişini doğuracak. annesi 23 yıl boyunca kızını sevdiğine vermemiş. 51 yaş geç olabilir ama biz ömrümüzü bilmiyoruz ki. ben gebe iken böyle lafları çok iddalı buluyorum. allah herkesin çocuğunu kendisine bağışlasın.

kızalr dedğim gibi kadın 51 yasına neden mi beklemiş ???????

olmamıs bebeği vede geç evlenmiş anlatabildimmi konunun bu noktaya cekilmesi ni hiç beklemiyordum 4 lü test sonucumdan bahsederken
bende 34 umde dogurucam napıyım yani kuzenim 38 de evlendi 40 ında dogurdu oda mı yapmasın eskiden millet 40 yaında anneanne oluyordu şimdi çok normal bunalr neden buna takıldınız çok güldüm yani

canım cok tşk ediyorum dediğin gibi kimin nolacağı belli mi gerçektende ömrümüzü biliyor muyuz? biizm bir hocamız okul biter bitmez evledni eşi dogumda vefat etti küçüçük kız cocukla ortada kalakaldı kapı kapı gezip süt anne aradılar o zaman vanda alrdı neler cektiler anne çokda gençti 25-26 falan dı .dediğin gibi ömrümüzü ancak allah bilir . yani bende geçde olsa anne olmak isterdem .amin canım allahım hepimiizn evladını bağışlasın birbirinire allahım hepimizin yavrularını ananalı babalı büyümeyi nsip etsin

evet okul iş hayatı falan derken yaşlar ileri sarkabiliyor bende 35 yaşımdayım 2.çocuğum aralarında 8 yaş fark olacak bizde önceden yapmak isterdik ama hayat şartları akla gelmeyen durumlar hastalıklar , ailede vefatlar , tayinler oldu geciktik
bide herşey nasiple Allah ne zaman yazdıysa ozaman oluyor
bence 40 yaş falan normal
kısmetle herşey geç olsunda güç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…