2011 Nisan Anneleri

kızlar annem beni 45 yaşında doğrmuş. üstelik daha önceden çocukları da varken. 26 yaşındayım annem de babam da hayatta değil. bu açıdan bakıldığında gerçekten biraz cesaret işi kadının yaptığı. ama diğer taraftan da benim 2 yıl bebeğim olmadı sanki hiç anne olamayacakmışım gibi oldu.kadının böyle bir fırsatı varken de değerlendirmesi de normal gibi geliyor. allah ömür verirde çocuklarının her anında yanında olur inşallah.

arada bir oluyor canım.

Selam 51 yaşında anne olan birinden bahsetmişsiniz eleştirenler olmuş tamam geç bir yaş evlat hasreti için yapmış çocuklar belki erkendne annesiz kalacaklar ama o insanın ne şartlarda yaşadığını bilemezsiniz bir kere geç evlenmiş olabilir ve çocuğu olmadığı için son çare tüp bebeği denemiş genç yaşta anne olup çocuğunu sokağa atan eziyet edenler var onların ane olmaya hakkı varda bu kadının yaşı ileri diye olmaya hakkı yok mu ki bu hak meseleside değil Rabbim nasip etmiş benim ablamın 13 yıldır çocuğu olmuyor geçensene evlat edindi şimdi 37 yaşında 40 yaşında hamile kalsa Rabbim nasip etse ne olacak ay yaşım çok ileri doğurmam mı diyecek herkes kolay çocuk sahibi olamıyor lütfen anlayışlı olalım kimsenin yargılamaya hakkı yok.
Ve bu olayın yazılış sebabi tarama testlerinin gereksiz olduğunu anlatmak için ve bende gereksiz buluyorum yaptırmayı düşünmüyorum.

herhalde kimin ne olacağı belli değil... değişik açılardan bakış atabiliriz tabiki biri 26 yaşında doğumda ölür öbürü 51 yaşında ikiz sahibi olur... baştada dedim Allah günah yazmasın iddealı felan da konuştuğum yok ancak insan vücudunun da bir enerji tüketimi var... 30 yaşındaki halinle 40 yaşındaki halin birmi oluyor... 51 yaşında nasıl cesaret dedim sadece... çocuklar 10 yaşındayken 60 yaşında olmak nasıl bir enerji gerektirir... amaç sadece evlat sahibi olmak mı yoksa dünyaya getirdiğin çocuğa verebileceklerin mi? ben sadece bu açıdan bakıyorum... yoksa kimseyi ne yargılamak bana düşer ne yadırgamak... dediğim gibi baktığın açıya bağlı gördüklerin :)))) Allah analı babalı büyütsün canım :))))

benim de annem babam yanımda değil ve ben 35 yaşında olmama rağmen hala arıyorum onları... ihtiyaç duyuyorum yokluklarını hissediyorum ... bunu da ancak yaşayan anlar sanırım ... ve annem yaşadığı sürece hep hastaydı hasta baktım... bu çocuk için ne kadar zor bilen varmı ?

gebe olduğumuz nasıl da belli biri karnım ağırdı diyor hurrraa herkes arkasından. başta ben. gebeyiz normaliz

Allah iyiliğini versin ... çok güldüm....benimde hapşırdığımda kasıklarıma bıçak saplanıyo :)))

kızlar 3 lü testimiz çıktı, maşallah süphanallah çok güzel teyzeleri...darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşlarımın başına :)))

bende mart annnelerinin göbüşlerine bakyrdm malum bizden buyukler ilerde nasıl olacam diye grp baktm braz herkesn 19.haftadan sonra pırtlamış birden göbekleri :87:

konu hak hukuk değil canım ... abartmayın sadece cesaret işi...

konu hak hukuk değil canım ... abartmayın sadece cesaret işi...

Neden abartı olsun ben düşüncemi paylaşıyorum abartı diyemezsiniz, bu işin cesaret işi olduğunu çocuğa ne verebileceğini söylemişsiniz 51 yaşında anne olupda 25 yaşında anne olan çocuğunun üstünde sigara söndüren bir caniden çok daha fazlasını verebilir çocuğuna, ki bu konuda hassas olduğum için böyle bir tepki verdim...

bende düşüncemi paylaşıyorum ve saygı duyulmasını bekliyorum ... herkes farklı pencereden bakıp farklı şeyler görmesi doğal... bu konu hakkında da başka yorum yapmayacağım... benimde fikrimi söyleme özgürlüğüm olsa gerek...

kızlar 3 lü testimiz çıktı, maşallah süphanallah çok güzel teyzeleri...darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşlarımın başına :)))
gözün aydın canım.bende yarın veya öbür gün gideceğim sonuç almaya darısı başımıza
yarın bende gidicem canım 3lüye inşallah hepimizin sonuçları ii çıkar
:83: cinsiyetimiz de kesinleşir artk inşallah

hadi bakalım hakkınıza hayırlısı olsun.bende 3 lü test sonucumu almaya gittiğimde cinsiyeti ile ilgili inşallah net bişe öğrenirim artık.hayırlısı gerçi sağlıklı olsunda kuzucuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…