- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.081
dün benim bebişin ilk hediyesi geldi.müzikli kurmalı yumurta kalıbı içinde uyuyan gerilen sağa sola giden bir bebiş.çok şekerdi
kızalr biz bugun 3 boyutlu usg ye giricez çok heyecanlı yım inşallah iyiir kuzucum
inşallah canım ayy bak bende heyecanlandım şimdi
güle güle kullansın canım ilk oyuncağını mutlaka sakla:92:
kızlar 3 boyutlu usd yi nerede çekiyolar gittiğiniz doktordamı yoksa dışarıdamı?
giitiğin hastanede varsa orda yoksada başka hastanede çektiriyorsun canım benim bildiğim.
birde dışarıda özel görüntelem merkezleri var... Bebekler için onlar ayrı herhalde... Aman ne bilim öğrenicez herhalde... Sağol canım..
hımmm zamanla öğreniriz sanırım.benim arkadaşlarımdan çektirenler görüntüleri cd.aktaranlar olmuştu.
bebişi hissetmek için ipucu vereyim o zaman. gece yatakta iken çok fazla hissediyorum. etraf sessiz diye heralde. sırt üstü uzanıyorum bacaklarımı da geriyom. benim ki daha çok içimde küçük balonlar patlıyor gibi oluyor. bazen küçük bir kurtçuk -elma kurdum- yuva yapıyor gibi oluyor. ilk başlarda midem bulandı karnım da bi şey var diye ama alıştım. hoşuma bile gidiyor. ben burdayım diyor
neyse kızlar ben çıkmalıyım hepinizi öptüm allaha emanet olun.dualarınızı eksik etmeyin.
y abende hıssetmek ıstıyorum artık yaaa.yavrum nerede onu bıle hıssedemıyorumkı ne kotu anneyım
kızalr biz bugun 3 boyutlu usg ye giricez çok heyecanlı yım inşallah iyiir kuzucum
arkadaşlar bebişi hisseden bir ben miyim ?
kızlar unnado diye bir alışveriş sitesi var nette duymuşsunuzdur belki belli markalarda dönem dönem indirimler yapıyor.sadece anne-çocuk üzerine. şu anda lansinohun göğüs çatlakları ve yaraları için olan lanolin kremin 56 grmı 21 lira.normalde 10 gr lık bu fiyata satılıyor biliyorsunuz.ben sipariş ettim bir tane. 25 e geldi kargo ile. Sizede haber vereyim belki almak istersiniz dedim
ya kızlar bu unnado ya üye olmak istiyorum ama kim davet etcek:26:
bugün midem çok bulanıyo
ne alakası var canım... Ilk gebeliklerde 5.ayda bile hisseden varmış.. Yani daha erken olabilir.. Bende de damar atması gibi atmalar oluyor ama neyin nesidir çözemiyorum.. Açıkçası karnımdaki gazla da kızımı karıştırmak istemediğim için şimdilik çok kasmıyorum kendimi.. Nasıl olsa birgün gelicek ve fazlasıyla tepiklerini yiyeceğiz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?