- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.101
kızlar 3 boyutlu usd yi nerede çekiyolar gittiğiniz doktordamı yoksa dışarıdamı?
ahh canım,hala devam ediyor yani..
ya kızlaar ben hamileliğimin başından beri hiç hissetmedim mide bulantısı
tiksinme,herkes ne kadar rahat hamilesin diyor bana..
ama gerçekten oğlum bana hiç çektirmiyor teyzeleri..
acaba sonraya mı saklıyor hakkını bilemiyorum tabi kuzumm
ya kızlaar ben hamileliğimin başından beri hiç hissetmedim mide bulantısı
ama gerçekten oğlum bana hiç çektirmiyor teyzeleri..
acaba sonraya mı saklıyor hakkını bilemiyorum tabi kuzumm
inşallah yaa ben kotu anne degılım degılmı
Ya kızlaar ben hamileliğimin başından beri hiç hissetmedim mide bulantısı
Ama gerçekten oğlum bana hiç çektirmiyor teyzeleri..
Acaba sonraya mı saklıyor hakkını bilemiyorum tabi kuzumm
canım benim her kontrolümde 12.haftadan beri 4 boyutluya giriyorum ben..
Dr.öyle bakıyor baya seyrediyoruz bizde,sonra o görüntüyü cdye kaydedip
veriyor elimize,biz de kontrole kadar o cdyle avunuyoruz..
Detaylıya da aynı makina da bakacak dr.
Siz kontrollerde sadece 2 boyutlu mu görüyorsunuz
yarın bende gidicem canım 3lüye inşallah hepimizin sonuçları ii çıkar
:83: cinsiyetimiz de kesinleşir artk inşallah
gözünaydın canım. benim de pazartesi belli olcak darısı bana ve tüm bekleyenlere
kızlar 3 lü testimiz çıktı, maşallah süphanallah çok güzel teyzeleri...darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşlarımın başına :)))
canım öncelikle 2.oğlun hayırlı ve sağlıklı olsun
insanın içini buruluyor tabi ama gerçekten en önemlisi hayırlı ve sağlıklı olması..
oyuzden hiç kendini de bebeğini de üzme..hem 2 aynı cins kardeşler daha iyi anlaşırlar..
ben buna inanmışımdır..2 tane de kafana göre gelinin oldu mu kocaman bir aile olursunuz işte..
bu arada 3 yılı devirmişsiniz,eşinle ve çocuklarınla uzun sağlıklı ve hayırlı bir ömür sizin olsun
bayans canım oğlun hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim. evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun ALLAH yavrularınla eşinle mutlu sağlıklı bir ömür sizlerin olur inşallah.
3üncüyü de yaparsınız canım zaten gittikçe aile kavramı zayıflıyor çocuğun ya amcası ya teyzesi oluyor teyzeleri veya amcaları olsa fenamı bence 3 çocuk şart aile birliği için
BAYANS CANIM önemli olan hayırlı olması
benimde bir oğlum var doktor ikinciye kız dedi ama ben genede emin olamıyorum yarın doktoruma gideceğim o da teyit ederse kesinleşir
bende kendimi hazırlamıştım 2. erkek olur diye süpriz oldu bana
hayırlısı
düşünsene 2 oğlun olacak biri bir yanında öbürü diğer yanında senden gururlusu olurmu gelsin gelin kızlar
hem iki erkek daha ii anlaşırlar destek olurlar birbirlerine
esraninda bugun kontrolü vardi canim sanki öyle hatirliyorum.
y abende hıssetmek ıstıyorum artık yaaa.yavrum nerede onu bıle hıssedemıyorumkı ne kotu anneyım
ben ikli test yaptrdm dr dgerlerini yapmaya grek yok dedi o yuzden sadece onu yaptk...
canım benim her kontrolümde 12.haftadan beri 4 boyutluya giriyorum ben..
dr.öyle bakıyor baya seyrediyoruz bizde,sonra o görüntüyü cdye kaydedip
veriyor elimize,biz de kontrole kadar o cdyle avunuyoruz..
detaylıya da aynı makina da bakacak dr.
siz kontrollerde sadece 2 boyutlu mu görüyorsunuz
walla galiba 2 boyutlu bayapı net seyrediyoruz ama cd felan vermiyolar((( gerçi bayağı net dediğim geçen parmaklarını felan iyice net görmüştük ... şimdi doktorumu değişeceğim bakalım o nasıl bakıcak...
ben ikli test yaptrdm dr dgerlerini yapmaya grek yok dedi o yuzden sadece onu yaptk...
cnm 4 boyutluyla bakıp cd veriyorlar deyince ilgiimi çekti,hangi hast.gidiyorsun? birde normalde ultrasyon dışında bişeyle bakmıyorlar,gebeliğin sorunlu mu ondan mı yoksa hep hastayamı böyle bakılıyor?
birde tvde izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam Dr.kağan kocatepe bakıyordu 4lüye ,o bebeği sadece kemiksel olarak değilde,normal hani gerçek insan bedeni gibi etli olarak gösteriyor? yanlış mıyım?
canım ben Bodrum'da Özel Kadın Sağlığı merkezi var ona gidiyorum..
2 kadın jinekolog ve bir çocuk doktorundan oluşan bir merkez..
doktorum buranın en iyi doktoru,çok memnunum..
bir normal usg cihazı var birde böyle ayrıntılı gösteren daha iyi bir cihaz var..
12.haftaya kadar normalde girdim,ama sonra hep detaylı da girdim..
gebeliğim aksine çok sorunsuz
her hastada böyledir sanırım çünkü benden önce aynı odadan çıkıyorlar
diğeri alt katta,evet kahvarengi renkte herşeyi seçilebilir gibi gösteriyor..
yanında da normal siyah beyazı da gösteriyor hatta..oyuzden doyum olmuyor onu izlemeye,elimde videolar var 4b. resim olmadığı için gösteremedim yoksa çok istedim
size göstermeyi o görüntüyü,ama bu gittiğimde sorayım belki resmini çekebilir öyle :97:
mrb arkadaşlar nasılsınız umarım herşey yolundadır bebekleriniz ve sizler sağlıklısınızdır
mrb arkadaşlar nasılsınız umarım herşey yolundadır bebekleriniz ve sizler sağlıklısınızdır
Canım yaa banada diyetisyenin yolları gözükecek galiba
Bol bol su içmemiz gerekiyor ben su içemediğim için aldım diye düşünüyorum bende toplamda 4 kilo aldım sanırım bu zamana kadar,haftaya doktora gidicez bakalım ne fırçalar yicez bizde
Bebişin içinde çok sevindim,sağlıklı prensimiz kocaman olmuş,her ay büyümüş başka bi canlıyla karşılaşıyoruz.Bende sabırsızlıkla salının gelmesini bekliyorum
kızlar merhaba nasılsınız? birkaç sayfa geri okudum herkes iyi gibi inşllah öyledir..kramplar için dr magnezym veriyor ve muz yemeyi tavsiye ediyor..ani dönüş ve bir anda ayağa kalkmaktan kaçının diyor.
bulantılar içinde kızlar haklısınız hemen geçmiyor,benim şuan çok beter bir sinüzitim var ve boğazıma akıyor sürekli bulantımı tetikliyor ve çıldırmak üzereyim..
ben dün burada yoktum herşey ani gelişti ,eşim geldi 11 de hadi bugün 4lü teste gitmiyormuyuz diye,ben yaptıramayacağız sanıyordum. öyle olunca hop hazırladınık dr gittik..
sürekli olan doktoruma gitmedim çünkü test fiyatı çok uçuktu..bu gittiğim dr uda beğendim gayet güzel incledi baktı,bizede birçok yerini tek tek tarif edip gösterdi..ölçümleri yaptı çok şükür herşey yolunda..183 gram olmuş :)
Amaa Allahın gücüne gitmesin benim için çok çok hayal kırıklığı oldu çünkü dr ERKEK dediynai böyle kötü tepki vermek istemiyorum ama ben kendimmi öyle bir motive etmişimki bir anda şok geçirdim,şaşırdım,almayı düşündüğüm bütün elbiseler bir anda gözümden geçti,elimde olmadan tuhaf oldum..dr da anladı dedi ilk bebektemi erkek ,dedim evet 21 aylık oğlum var ve ben bunu hep kız hissediyordum,olsun dedi hayırlısı,evet öyle sağlıklı hayılrı olsunda..
ama çevremdeki herkes hani bir oğlun var buda kız olsun inş..fln dediler.bende burda birçok cinsiyet belirleme yöntemine baktım hep kız çıktı,ve ben hep kız hissettim.ve karşı komşum vardı lahusayken beni pembe nevresim katlarken rüysında görmüş ve bak görürsün kızın olacak dedi birkaç komşu..eee tüm bunlar biraraya gelince ister istemez bilinç altıma kız yerleşmiş..bir anda şok oldum inanasaım gelmedi rabbimin gücüne gitmesin..eşimde bana kzıyor ben razı gelmiyormuşum,nerdeyse tartışacaktık bu konu yüzünden..ben zaten üzülmüşüm..haşa razı gelmemek fln değil amacım,çok şükür inançlı bir insnaım hayırlısı böyleymiş tabi erkeksede ama dediğim gibi bir anda çok şaşırdım..neyse sonra dr dan gelince kuzenimin eşyaları gelmiş onlara fln baktıkta kafam değıldı havam değişti...teyzemle çok yakın oturuyoruz 3dk aramız var ,kuzenim yani teyzmein oğluda bayramın 5.günü evleniyor kısmetse,onun teleşındayız bu aralar..zaman daraldı koşturmaca arttı.gerçi ben pek bişeye yardımcı olamadım bu halimle biri elimde biri belimde hesabı ama olsun manevi destek oldum,ufak tefek yemek,çay yard. olmaya çalıştım..ee napim hamileliğe getirmselerdi değil mi
Kızlar herkese merhaba,
Dün doktor randevum vardı ve bir kez daha kız olduğunu doğruladı doktor gerçi önce erkek diye şaka yaptı ama neyse. Ama bizim kız sürekli saklandı hiiç yüzünü göstermedi bize. Ayrıca kızlar ben elevit dışında bişey içmiyorum demir magnezyum yada kalsiyum ilaçları gibi.. Siz neler içiyor sunuz ?
kızlar 3 lü testimiz çıktı, maşallah süphanallah çok güzel teyzeleri...darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşlarımın başına :)))
aa sanırım yaptım canım..merak edenler için..4b usg
görüntü biraz bulanık gibi ama idare edin..
oğlum,Kayra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?