2011 Nisan Anneleri

kızlar 3 boyutlu usd yi nerede çekiyolar gittiğiniz doktordamı yoksa dışarıdamı?

canım benim her kontrolümde 12.haftadan beri 4 boyutluya giriyorum ben..
dr.öyle bakıyor baya seyrediyoruz bizde,sonra o görüntüyü cdye kaydedip
veriyor elimize,biz de kontrole kadar o cdyle avunuyoruz..

detaylıya da aynı makina da bakacak dr.
siz kontrollerde sadece 2 boyutlu mu görüyorsunuz

Yok aslında bende de olmadı
sadece 6. ve 8. haftalarda 1 kaç gün olmuştu ama öyle çok kötü değildi
Az önce yoğurt ve ceviz yedim ondan sonra midem bulanmaya başladı

Sanada maşallah canım

İinşallah sonra ya saklamıyordur ben de aynı senin gibiyim çok şükür hiç şikayetim olmadı ne bulantı ne tiksin me ne de aşerme sanki hamile değilim sonraya saklarlarsa yandık

inşallah yaa ben kotu anne degılım degılmı

kız ilahi sana ne diyim :))))

maşallah de bacım... Büyük lüks walla bulantı olmaması... Ben hergün 2 -3 kere çıkarttığım için inşallah benim kızda doğduktan sonra sorunsuz olur diye umut ediyorum...

walla galiba 2 boyutlu bayapı net seyrediyoruz ama cd felan vermiyolar ((( gerçi bayağı net dediğim geçen parmaklarını felan iyice net görmüştük ... şimdi doktorumu değişeceğim bakalım o nasıl bakıcak...

yarın bende gidicem canım 3lüye inşallah hepimizin sonuçları ii çıkar
:83: cinsiyetimiz de kesinleşir artk inşallah

gözünaydın canım. benim de pazartesi belli olcak darısı bana ve tüm bekleyenlere

kızlar 3 lü testimiz çıktı, maşallah süphanallah çok güzel teyzeleri...darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşlarımın başına :)))

hayırlı sonuçlar alırız inş.kızlar bende dün yaptırdım haftaya çarş.günü alıcam..sonucu güzel olanlarada maşallah

3üncüyü de yaparsınız canım zaten gittikçe aile kavramı zayıflıyor çocuğun ya amcası ya teyzesi oluyor teyzeleri veya amcaları olsa fenamı bence 3 çocuk şart aile birliği için

kızlar iyi dilekleriniz ve ilginiz için gönülden tşk ediyorum valla çok iyi geldi..hayırlısı diyorum artık napalım bir tokmağım vardı ,birde küçük topkmağım olur 2 tokmak olur :90: şaka bi yana evet kız çok istedim biraz buruldum ama nasip..

3.çcouk için bişey deyip büyük konuşmak istemiyorum ama yaşım daha 24,25imde kısmetse 2 evladım olacak,Rabbim nasip ettiyse olur..ama tabi tekrar bir hamilleik tekrar çocuk büyütmek şuanda gözümde büyüyor açıkçası..yıllar geçtikçe fikrim değişebilir..

esraninda bugun kontrolü vardi canim sanki öyle hatirliyorum.

cnm esranın konrtolü 9 kasım değil miydi?ben mi yanlış hatırlıyorum acaba? valla son birkaç yıldır hafızam çok kötü ,sünger gibi çekioyr bilgiyi yok edioyr..belkide bugündü ben hatırlayamıyorum

y abende hıssetmek ıstıyorum artık yaaa.yavrum nerede onu bıle hıssedemıyorumkı ne kotu anneyım

ben 17+1 te felandı galiba hissettim ilk pıtını hoş anlamamıştım. diğer günler arada ritmik olmayan pıt pıtları dduyunca emin oldum. bi de bal yiyince pıt pıt yapıyor kahvaltıda kasları kuvvetlinince hissediyormuşuz. son günlerimizde kuzucuğumuz hakiki bir kuzu olacağı için - günleri de görürüz inşşalahhh..- fena ağrı yapıyormuş.

ben ikli test yaptrdm dr dgerlerini yapmaya grek yok dedi o yuzden sadece onu yaptk...

çok iii benim de 2 li iyi çıktı doktor 4 lü yapalım dedi istemedim sadece renkli dolpler e girecem daha fazla kafamızı karıstırmayalım bu testlerde de hata payı varmış bazen olumsuz yorum yapılan cocuklar cok zeki doğuyor benim nacizane fikrim bu şekerim

cnm 4 boyutluyla bakıp cd veriyorlar deyince ilgiimi çekti,hangi hast.gidiyorsun? birde normalde ultrasyon dışında bişeyle bakmıyorlar,gebeliğin sorunlu mu ondan mı yoksa hep hastayamı böyle bakılıyor?
birde tvde izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam Dr.kağan kocatepe bakıyordu 4lüye ,o bebeği sadece kemiksel olarak değilde,normal hani gerçek insan bedeni gibi etli olarak gösteriyor? yanlış mıyım?

canım doktoruna bilgisayarına kaydetmesini iste sen flash ile ya da cd ile kendine kopyalarsın.

ben ikli test yaptrdm dr dgerlerini yapmaya grek yok dedi o yuzden sadece onu yaptk...

çok iii benim de 2 li iyi çıktı doktor 4 lü yapalım dedi istemedim sadece renkli dolpler e girecem daha fazla kafamızı karıstırmayalım bu testlerde de hata payı varmış bazen olumsuz yorum yapılan cocuklar cok zeki doğuyor benim nacizane fikrim bu şekerim

canım ben Bodrum'da Özel Kadın Sağlığı merkezi var ona gidiyorum..
2 kadın jinekolog ve bir çocuk doktorundan oluşan bir merkez..
doktorum buranın en iyi doktoru,çok memnunum..
bir normal usg cihazı var birde böyle ayrıntılı gösteren daha iyi bir cihaz var..
12.haftaya kadar normalde girdim,ama sonra hep detaylı da girdim..
gebeliğim aksine çok sorunsuz
her hastada böyledir sanırım çünkü benden önce aynı odadan çıkıyorlar
diğeri alt katta,evet kahvarengi renkte herşeyi seçilebilir gibi gösteriyor..
yanında da normal siyah beyazı da gösteriyor hatta..oyuzden doyum olmuyor onu izlemeye,elimde videolar var 4b. resim olmadığı için gösteremedim yoksa çok istedim
size göstermeyi o görüntüyü,ama bu gittiğimde sorayım belki resmini çekebilir öyle :97:

canım benmkide öle bi normla usg si var bide 4 boyutlu...her gttiğimizde bakıyor ondan bu hafta yuzunu iice gördük...bzizmkisi de her hastaya ordan bakıyor aynı senin gibi..

aa sanırım yaptım canım..merak edenler için..4b usg
görüntü biraz bulanık gibi ama idare edin..
oğlum,Kayra

Eklentiler

• $kayra.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 57

çok saol cnm.inşallah sende doya doya görürsün bebişini.
diyetisyene gidicem inşallah haftaya çarşamba.inşallah bundan sonrasında sağlıklı gider.

cnm hayırlı olsun oğluşun.üzme tatlı canını hayırlı evlat olsun.
tabiki insan değişiklik istiyo ama sağlıklı hayırlı olsun gerisi boş.

hayırlı olsun cnm kızın.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
bende elevit içiyodum sadece ama bu haftaki kontrolümüzde demir hapıda verdi doktorumuz.1 ay sonrada calsiyum vericeğini söyledi.

kızlar 3 lü testimiz çıktı, maşallah süphanallah çok güzel teyzeleri...darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşlarımın başına :)))

gözün aydın cnm.benimde pazartesi çıkıcak sonuçlarım inşallah ii çıkarlar.

aa sanırım yaptım canım..merak edenler için..4b usg
görüntü biraz bulanık gibi ama idare edin..
oğlum,Kayra

maşallah diyeyim önce evet benim anlatmak istediğim buydu etli derken :)
bende böyle görmek istiyorum ama çevremde hiç duymadım,bu extra bir ücrete giriyor sanırım istanbulda..

çünkü hep ultrasyondan siyah beyaz siyah beyaz nereyekadar demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…