- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.121
maşallah diyeyim önceevet benim anlatmak istediğim buydu etli derken :)
bende böyle görmek istiyorum ama çevremde hiç duymadım,bu extra bir ücrete giriyor sanırım istanbulda..
çünkü hep ultrasyondan siyah beyaz siyah beyaz nereyekadar demi?
aa sanırım yaptım canım..merak edenler için..4b usg
görüntü biraz bulanık gibi ama idare edin..
oğlum,Kayra
cnm hayırlı olsun oğluşun.üzme tatlı canını hayırlı evlat olsun.
tabiki insan değişiklik istiyo ama sağlıklı hayırlı olsun gerisi boş.
aa sanırım yaptım canım..merak edenler için..4b usg
görüntü biraz bulanık gibi ama idare edin..
oğlum,Kayra
Maşallah minik kuzuya
Rabbim bağışlasın, sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
AY MAŞALLAHHH.... :)))) BİZİMKİDE Mİ BÖYLE... WALLA Bİ TUHAF OLDUM... ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN...
canım benim Rabbim sağlık sıhhatlı ve hayırlı bir evlat nasip etsin tez zamanda hayal kırıklığını atlatırsın canım inş. :13:
ben hep devlet hastanesine gittim. hala da gidiyorum. benim ayrıntılı da bu ayın 23 nde.. merakla bekliyorum.
en iyisini yapmışsın cnm baştan ben de heyecan ve acemilik hemen özel doktor buldum gittim falan bazı şeyler para tuzağı ayrı tahlillere para alması cok sacma üstelik gidince pek bişey de olmuyo ultrason sa her yerde var beslenme planı desen nette herşey yazıyo bizimki görüntülerin cd sini bile vermiyo o yüzden biraz devlet hastanesine gidicem sonra özel e geçerim doğumu özelde yapmak istiyorum
tatlım haklısın bazı şeylerde ben testleri semt polikil. ücretsiz yaptırıyorum elimden geldiği kadar sadece muayene ücreti ödemeye çalışıyorum bazen ilgi istiyoruz diye gidiyoruz ama bazen baştan savma gönderiyorlar benimki hala vitamin falan yazmadı bu gidişte yazacak mı
e beslenmen nasıl vitamin meyvelerden sebzelerden alabiliyor musun peki neden vermedi acaba
kızlar bende 11 de gittim doktora.....detaylı ugs girdim heryerini yine ölçtü doktorum..%100 erkek doktorumda dedi...135 gr 13 cm çok iyi dedi 1 kilo almışım.. çok inatçı ama kızlar doktora yüzünü dönüyo resmini çekicek hoğ sırtını dönüyo anlık..bunu 3 kere yaptı... anam babası gibide utangaç olcak ben biraz rahatım :) bacaklarını kapatmış.. açıyo bu sefer elleriyle kapatıyo ne güldük.. onu geçin açsın die doktor ugs cihazını az vuruyo karnıma oda ordan tekme atıyo kaç kere yok ya koptuk kızlar...iri olcamış bebişim... kafası ve karını 1hatfa+2 gibi önce genel 1 hafta önce maşallah.... daha özgür değilim 30 dak yürümeme izin ver ev işi az yapabilirmişim..ne zaman bebiş hareketlerini hissetcem ozaman rahatlıcakmışım... dedik 2 hafta sonra hissedersin..inş
kızlar bende 11 de gittim doktora.....detaylı ugs girdim heryerini yine ölçtü doktorum..%100 erkek doktorumda dedi...135 gr 13 cm çok iyi dedi 1 kilo almışım.. çok inatçı ama kızlar doktora yüzünü dönüyo resmini çekicek hoğ sırtını dönüyo anlık..bunu 3 kere yaptı... anam babası gibide utangaç olcak ben biraz rahatım :) bacaklarını kapatmış.. açıyo bu sefer elleriyle kapatıyo ne güldük.. onu geçin açsın die doktor ugs cihazını az vuruyo karnıma oda ordan tekme atıyo kaç kere yok ya koptuk kızlar...iri olcamış bebişim... kafası ve karını 1hatfa+2 gibi önce genel 1 hafta önce maşallah.... daha özgür değilim 30 dak yürümeme izin ver ev işi az yapabilirmişim..ne zaman bebiş hareketlerini hissetcem ozaman rahatlıcakmışım... dedik 2 hafta sonra hissedersin..inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?