2011 Nisan Anneleri

saol canım :98:
gerçekten öyle ben çok alıştım bu görüntüye birde devamlı izliyorum..
siyah beyazda bakmıyorum bile bu varken..
bizim muayene ücretinin içinde canım,İst.da da farklı uygulamalar vardır belki..

hoşbuldum arkadaşlar bende iyiyim çok şükür bebeğimde çok iyi dün kontrolüm vardı bebeğim iyi ancak idrarda biraz enfeksiyon çıktı o canımı sıktı onun dışında herşey yolunda çok şükür dün de bebeğimin hareketlerini bi kaç kez hissettim çok duygulandım çok mutlu oldum annesinin biricik kuzusuuuu

bugün bir hastaneye sordum renki dolpler için 50 tl dediler muayene ücreti dışında ben devlet hastanesine gitmeye karar verdim bu ay doktorumu değiştiriyordum bir kere devlet hastanesine gidip sonra başka bi özel hastaneye devam edecem

ben hep devlet hastanesine gittim. hala da gidiyorum. benim ayrıntılı da bu ayın 23 nde.. merakla bekliyorum.

en iyisini yapmışsın cnm baştan ben de heyecan ve acemilik hemen özel doktor buldum gittim falan bazı şeyler para tuzağı ayrı tahlillere para alması cok sacma üstelik gidince pek bişey de olmuyo ultrason sa her yerde var beslenme planı desen nette herşey yazıyo bizimki görüntülerin cd sini bile vermiyo o yüzden biraz devlet hastanesine gidicem sonra özel e geçerim doğumu özelde yapmak istiyorum

slm kızlar nasılsınız bu arada ümraniye tarafındaki arkadaşlar afiyet hastanesi 4 boyutluultr. başlatmış bilgisi olan var mı eşime mesaj gelmiş randevu ve bilgi için dye bu arada ayrıntılı ultr. 4 boyutlu mu oluyor anlamadım ayrı mı

tatlım haklısın bazı şeylerde ben testleri semt polikil. ücretsiz yaptırıyorum elimden geldiği kadar sadece muayene ücreti ödemeye çalışıyorum bazen ilgi istiyoruz diye gidiyoruz ama bazen baştan savma gönderiyorlar benimki hala vitamin falan yazmadı bu gidişte yazacak mı

e beslenmen nasıl vitamin meyvelerden sebzelerden alabiliyor musun peki neden vermedi acaba

kızlar bende 11 de gittim doktora.....detaylı ugs girdim heryerini yine ölçtü doktorum..%100 erkek doktorumda dedi...135 gr 13 cm çok iyi dedi 1 kilo almışım.. çok inatçı ama kızlar doktora yüzünü dönüyo resmini çekicek hoğ sırtını dönüyo anlık..bunu 3 kere yaptı... anam babası gibide utangaç olcak ben biraz rahatım :) bacaklarını kapatmış.. açıyo bu sefer elleriyle kapatıyo ne güldük.. onu geçin açsın die doktor ugs cihazını az vuruyo karnıma oda ordan tekme atıyo kaç kere yok ya koptuk kızlar...iri olcamış bebişim... kafası ve karını 1hatfa+2 gibi önce genel 1 hafta önce maşallah.... daha özgür değilim 30 dak yürümeme izin ver ev işi az yapabilirmişim..ne zaman bebiş hareketlerini hissetcem ozaman rahatlıcakmışım... dedik 2 hafta sonra hissedersin..inş

esracım hoşgeldin cnm merak ettik seni doktor tüm gün sürmez nerde bu kız diye bebişine çok sevindim maşallah benim bildiğim önemli bişey yok biraz cicilerden biraz renkli ultasondan biraz da 51 yaşında anne olan kadından bahsettik :)

gözün aydın canım

maşallaah canım
Allah nazarlardan saklasın..kocaman olmuş
oyuncu bir oğlan demekki,demekki içerde gayet mutlu
az kalmış hissetmeye inş.ozaman rahatlarsın..:98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…