2011 Nisan Anneleri

Selam herkese.
Geçmişi okudum biraz herkes iyi sanırım.

Ben de artık muayeneye gidip bebişimi görmek istiyorum.
Pazartesi ancak gidebilirim.
Hem de biraz süreyi uzatmaya çalışıyorum ki belki cinsiyetini de öğrenebilirim diye.

iyiyiz canım bebeğini görmüşsün çok sevindim kocaman olmuş sıpa bende benimkini merak ediyorum ben daha cinsiyetini bilmiyorum 8 kasımda öğrenicem Allahın izniyle babasına kızgınım onu götürmücem muayeneye uyuz beni üzüp duruyor
slm kızlar önemli bilmem gereken bişey varmı...herkez iyidir inş..

cnm o sevinçle e-bebek in 3 katlı binasına gittik feci şeyler var ama çok pahalıda şeyler var...misafirliğe gittik oh... ama belim ağrıyo alışık değilim die sanırım..akıntım geliyo az oturunca allahım :)
gözün aydın canım
sağol cnm arkadaşım...
maşallaah canım
Allah nazarlardan saklasın..kocaman olmuş
oyuncu bir oğlan demekki,demekki içerde gayet mutlu
az kalmış hissetmeye inş.ozaman rahatlarsın..:98:
sağol cnm.... mutlu maşallah... şımarık çok şımartık belli sıpayı... anam yüzü babası gibi.. çok erkeksi bakıyo haha

hepsi uyuz cnm emin ol..şu babalar... üzüyolar üzüyolar sonra bekletinleri fazla oluyo biz karşı yok öyle yağma...götürme :)

maşallah canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.hareketlerini hissedeceğim zamanı sabırsızlıkla bekliyrm
hayırdır canım ne oldu neden kızdın eşine?canını bişeye sıkma hamilelikten dolayı havadan nem kapıyoruz tatlım

bu arada 3 aldığı progestanı 1 olrak akşam sabah alcam ve bırakmaya başlattı...magnezyuma devam 2 tane sabah akşam... elevit yazdı yorgun hissettiğimde yada soğuk alırsam al dedi bana....

yangına körükle gitme esracım:99:

balık yağı tableti vermedimi canım?

küsüm sana cnm kızarız ama düzelir bizim bu zamanda verdiğimiz tepkiler kalıcı değilki... yok cnm vermedi... GYNOFERON VERDİ...MAGNEZYUM İÇİYORUM PROGESTANI BIRAKICAM İNŞ... ELEVİT VERDİ İHTİYAÇ DUYDUKÇA... balık yağınıda doktor vermiyo cnm doğru bulmuyomş... açıkladı sebebini ama unuttum en iyisi balık ve cevizden almakmış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…