- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.141
slm kızlar önemli bilmem gereken bişey varmı...herkez iyidir inş..
cnm o sevinçle e-bebek in 3 katlı binasına gittik feci şeyler var ama çok pahalıda şeyler var...misafirliğe gittik oh... ama belim ağrıyo alışık değilim die sanırım..akıntım geliyo az oturunca allahım :)esracım hoşgeldin cnm merak ettik seni doktor tüm gün sürmez nerde bu kız diye bebişine çok sevindim maşallah benim bildiğim önemli bişey yok biraz cicilerden biraz renkli ultasondan biraz da 51 yaşında anne olan kadından bahsettik :)
sağol cnm arkadaşım...gözün aydın canım
sağol cnm.... mutlu maşallah... şımarık çok şımartık belli sıpayı... anam yüzü babası gibi..maşallaah canım
Allah nazarlardan saklasın..kocaman olmuş
oyuncu bir oğlan demekki,demekki içerde gayet mutlu
az kalmış hissetmeye inş.ozaman rahatlarsın..:98:
iyiyiz canım bebeğini görmüşsün çok sevindim kocaman olmuş sıpa bende benimkini merak ediyorum ben daha cinsiyetini bilmiyorum 8 kasımda öğrenicem Allahın izniyle babasına kızgınım onu götürmücem muayeneye uyuz beni üzüp duruyor
maşallah canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.hareketlerini hissedeceğim zamanı sabırsızlıkla bekliyrmkızlar bende 11 de gittim doktora.....detaylı ugs girdim heryerini yine ölçtü doktorum..%100 erkek doktorumda dedi...135 gr 13 cm çok iyi dedi 1 kilo almışım.. çok inatçı ama kızlar doktora yüzünü dönüyo resmini çekicek hoğ sırtını dönüyo anlık..bunu 3 kere yaptı... anam babası gibide utangaç olcak ben biraz rahatım :) bacaklarını kapatmış.. açıyo bu sefer elleriyle kapatıyo ne güldük.. onu geçin açsın die doktor ugs cihazını az vuruyo karnıma oda ordan tekme atıyo kaç kere yok ya koptuk kızlar...iri olcamış bebişim... kafası ve karını 1hatfa+2 gibi önce genel 1 hafta önce maşallah.... daha özgür değilim 30 dak yürümeme izin ver ev işi az yapabilirmişim..ne zaman bebiş hareketlerini hissetcem ozaman rahatlıcakmışım... dedik 2 hafta sonra hissedersin..inş
hayırdır canım ne oldu neden kızdın eşine?canını bişeye sıkma hamilelikten dolayı havadan nem kapıyoruz tatlımiyiyiz canım bebeğini görmüşsün çok sevindim kocaman olmuş sıpa bende benimkini merak ediyorum ben daha cinsiyetini bilmiyorum 8 kasımda öğrenicem Allahın izniyle babasına kızgınım onu götürmücem muayeneye uyuz beni üzüp duruyor
cnm o sevinçle e-bebek in 3 katlı binasına gittik feci şeyler var ama çok pahalıda şeyler var...misafirliğe gittik oh... ama belim ağrıyo alışık değilim die sanırım..akıntım geliyo az oturunca allahım :)
sağol cnm arkadaşım...
sağol cnm.... mutlu maşallah... şımarık çok şımartık belli sıpayı... anam yüzü babası gibi..çok erkeksi bakıyo haha
hepsi uyuz cnm emin ol..şu babalar... üzüyolar üzüyolar sonra bekletinleri fazla oluyo biz karşı yok öyle yağma...götürme :)
bu arada 3 aldığı progestanı 1 olrak akşam sabah alcam ve bırakmaya başlattı...magnezyuma devam 2 tane sabah akşam... elevit yazdı yorgun hissettiğimde yada soğuk alırsam al dedi bana....
canım benim Rabbim sağlık sıhhatlı ve hayırlı bir evlat nasip etsin tez zamanda hayal kırıklığını atlatırsın canım inş. :13:
sağol cnm inşallah dediğin gibi olur..
afiyet hast. adını bile duymak istemiyorum.ilk doğumumu orda yaptım ve mahvoldum resmen..dr danda hiç memnun kalmadım..şimdi uzun uzun anlatmak istemiyorum ama bi daha gitmem oraya..slm kızlar nasılsınız bu arada ümraniye tarafındaki arkadaşlar afiyet hastanesi 4 boyutluultr. başlatmış bilgisi olan var mı eşime mesaj gelmiş randevu ve bilgi için dyebu arada ayrıntılı ultr. 4 boyutlu mu oluyor anlamadım ayrı mı
balık yağı tableti vermedimi canım?
Bana ilk doktorum vermişti.
Hiç kullanmadım.
Şimdiki doktoruma söylediğimde balık yiyebiliyorsan kullanmana hiç gerek yok dedi.
Ben de zaten kullanmıyordum, gerek yok yani.
balık yagı neden alınıyor kızlar ben balık yiyemiyorumm sevmiyorumm
iyi akşamlarrrrrrr benimde ogluşum oluyooooooooooooo mutluyummmmmmmmmmm
balık yağı tableti vermedimi canım?
Omega 3 için veriyorlar canım.
Bebeğin gelişimi için haftada en azından bir defa balık yemek gerekiyor.
darsısı başıma hayırlı olsun arkdaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?