- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.161
hadi bakalım maşallah cnm....
hayırlı olsun canım oğluşun.sağlıcakla al kucağına.darısı başımıza
ayyyyy ben hiçç sevmem balık ne yapacamm tavukdanda tiksiniyorum bebegim vitaminsizmi kalacak yaaaaaaaa :((((((((((((((
küsüm sanacnm kızarız ama düzelir bizim bu zamanda verdiğimiz tepkiler kalıcı değilki... yok cnm vermedi... GYNOFERON VERDİ...MAGNEZYUM İÇİYORUM PROGESTANI BIRAKICAM İNŞ... ELEVİT VERDİ İHTİYAÇ DUYDUKÇA... balık yağınıda doktor vermiyo cnm doğru bulmuyomş... açıkladı sebebini ama unuttum en iyisi balık ve cevizden almakmış....
Balık sevilmez mi yaa
Her gün olsa yerim ben
afiyet olsun canım.güle güleben yemege gidiyorum kızlar hepinizi öptümmmmmmmm
merhaba herkese
bizde oğlusumla hava güzeldi bi eminönü yapalım dedik .. dün konuşuyorduk ya ben havuzlu hanada gittim bişiler aldım böle devam edersem olayı fazlasıyla abartmış olucam farkındayım ama dayanamıyorum . Kısmet bebe var havuzlu handa çok kaliteli ürünleri oradan tulum ve yelek aldım. başka yerlerden çıt çıtlı aldım ,çokşirin bi şapka aldım.Aslında o kadar garip bi duygu ortada olmayan birine bişiler almak hangi boy alacağımı bile bilmediğim için aynı eylerin bi kaç boyunu aldım :)))) etrafımdaki deneyimli arkadaşlarımla konuşmam gerek acilen ona görede bi liste çıkarıp öle almak gerekiyor yoksa böyle herşeyi alıcam :))
Güle güle kullansın bebiş.
Ben hala tutuyorum kendimi.
iy akşamlar cnm naslsnnn
evet cnm büyüyor bebişler
ahh bide kucağımıza alsakkk
bnm eşim bugün çalışıyor ama yarın evde.
o evde olunca canım sıkılmıyor.
canım nisan mayıs gibi aldıklarını uzun kollu çıt çıtlı bady al.haziran ayı olunca kısa kollu biraz daha büyük bady tercih et bence.benim çevremdeki tecrübeli anneler öyle söledilermerhaba herkese
bizde oğlusumla hava güzeldi bi eminönü yapalım dedik .. dün konuşuyorduk ya ben havuzlu hanada gittim bişiler aldım böle devam edersem olayı fazlasıyla abartmış olucam farkındayım ama dayanamıyorum . Kısmet bebe var havuzlu handa çok kaliteli ürünleri oradan tulum ve yelek aldım. başka yerlerden çıt çıtlı aldım ,çokşirin bi şapka aldım.Aslında o kadar garip bi duygu ortada olmayan birine bişiler almak hangi boy alacağımı bile bilmediğim için aynı eylerin bi kaç boyunu aldım :)))) etrafımdaki deneyimli arkadaşlarımla konuşmam gerek acilen ona görede bi liste çıkarıp öle almak gerekiyor yoksa böyle herşeyi alıcam :))
bende aşırı duygusalım.bahaneye bakıyorum ağlamamak içinevet canım sağılklı bi şeklde alaım kucagımıza bende bugunlerde nedense kk daki doğum hikayelerini okuyup duruyorum çok heveslendim bebişimn buyumesine zaten hormonlar tavan ağlaya ağlaya okuyorum
canım oradan bir arkadaşımda bahsetmişti.markaları ve fiyatları ne kadar canım?özelden de msj atabilirsinmerhaba herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?