2011 Nisan Anneleri

oyy kıyamam sana küsme banaşakaydı ya canım.buarada bana balık yağı verdi kullanıyorum ben yaa

merhaba herkese
bizde oğlusumla hava güzeldi bi eminönü yapalım dedik .. dün konuşuyorduk ya ben havuzlu hanada gittim bişiler aldım böle devam edersem olayı fazlasıyla abartmış olucam farkındayım ama dayanamıyorum . Kısmet bebe var havuzlu handa çok kaliteli ürünleri oradan tulum ve yelek aldım. başka yerlerden çıt çıtlı aldım ,çokşirin bi şapka aldım.Aslında o kadar garip bi duygu ortada olmayan birine bişiler almak hangi boy alacağımı bile bilmediğim için aynı eylerin bi kaç boyunu aldım :)))) etrafımdaki deneyimli arkadaşlarımla konuşmam gerek acilen ona görede bi liste çıkarıp öle almak gerekiyor yoksa böyle herşeyi alıcam :))

Güle güle kullansın bebiş.
Ben hala tutuyorum kendimi.

evet cnm büyüyor bebişler
ahh bide kucağımıza alsakkk

bnm eşim bugün çalışıyor ama yarın evde.
o evde olunca canım sıkılmıyor.

evet cnm büyüyor bebişler
ahh bide kucağımıza alsakkk

bnm eşim bugün çalışıyor ama yarın evde.
o evde olunca canım sıkılmıyor.

evet canım sağılklı bi şeklde alaım kucagımıza bende bugunlerde nedense kk daki doğum hikayelerini okuyup duruyorum çok heveslendim bebişimn buyumesine zaten hormonlar tavan ağlaya ağlaya okuyorum

canım nisan mayıs gibi aldıklarını uzun kollu çıt çıtlı bady al.haziran ayı olunca kısa kollu biraz daha büyük bady tercih et bence.benim çevremdeki tecrübeli anneler öyle sölediler
evet canım sağılklı bi şeklde alaım kucagımıza bende bugunlerde nedense kk daki doğum hikayelerini okuyup duruyorum çok heveslendim bebişimn buyumesine zaten hormonlar tavan ağlaya ağlaya okuyorum
bende aşırı duygusalım.bahaneye bakıyorum ağlamamak için

canım oradan bir arkadaşımda bahsetmişti.markaları ve fiyatları ne kadar canım?özelden de msj atabilirsin

havuzlu hana ablam hamileyken bebeği için gitmiştik.
gayet iyiydi fiyatları.
marka olarakta flexi çok iyi malı

ay cnm sorma bende hergün olmasada iki günde bi mutlaka bişeylere üzülüp duygulanıp ağlıyorum.
eşim çok kızıyor ama elimde diil bunu bilmiyor.
normalde ben çok zor ağlarım
kimse beni ağlatamazdı yanee:) amaa oğluşumuz duygusal yaptı bniii

Son düzenleme:
selam kizlarr nasilsiniz ayy ben bugun cok yoruldum gezdim carsiyi:)) trenle gidip geldik bide,türk bakkalinada ugradik orayada taze balik gelmis onuda aldikeve döndük.dönüstede balik temizle,pisir yee derken ayakta cok kalmaktan belim,kasiklarim bacaklarim,ayaklarim agriyo...ölmüsümde haberim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…