- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.181
iyi akşamlar kızlar
ben 3 gündür gece oflayıp pufluyorum içime sıkıntı giriyor uyuyamıyorum sizin uyku düzeniniz nasıl?
selam kizlarr nasilsiniz ayy ben bugun cok yoruldum gezdim carsiyi:)) trenle gidip geldik bide,türk bakkalinada ugradik orayada taze balik gelmis onuda aldikeve döndük.dönüstede balik temizle,pisir yee derken ayakta cok kalmaktan belim,kasiklarim bacaklarim,ayaklarim agriyo...ölmüsümde haberim yok
iyi akşamlar kızlar
ben 3 gündür gece oflayıp pufluyorum içime sıkıntı giriyor uyuyamıyorum sizin uyku düzeniniz nasıl?
ıyı akşamlarr guzel annelr
bende aynıyım yatagın ıçınde donup duruyorum.bıde belım agrıyor yataga yatınca
mrb kızalr azcık canım sıkkıın 4 lü test sonucum cıktı yüksek down sendromu taraması çıktı 1:172 istab,nbula amniyosentez için gideceğiz ben hiç istemiyorum ama eşim ailem ve eşimin ailesi çok bunalttıılar beni bbekte sorun varsa sensin sorumlusu vs . dr da cok sasırsdı test sonucuna en çok dr um rahatlattı beni pazartesi gidiyoruz
mrb kızalr azcık canım sıkkıın 4 lü test sonucum cıktı yüksek down sendromu taraması çıktı 1:172 istab,nbula amniyosentez için gideceğiz ben hiç istemiyorum ama eşim ailem ve eşimin ailesi çok bunalttıılar beni bbekte sorun varsa sensin sorumlusu vs . dr da cok sasırsdı test sonucuna en çok dr um rahatlattı beni pazartesi gidiyoruz
walla kızlar napcam bilemiyorum 4 li test zamanıda geçmiş olabilir 18+1 olduk ne diyebilirimki eşim beni çok gerdi bu akşam bebekte sorun çıakrsa falan ailesi keza öyle benim ailemde hem yaptır hemde yaptırma diyor doktorum yaptıralım mutlaka dedi sorun çıkmayacak ama aklımız kalmasın dedi yakın arkadaşım ankarada ka,dındogumcu onu aradım oda yaptır diyor gönlüm yaptırmamaktan yana keşke tek başım akarar vermişş olsam amaaan sallla der keyfime bakardım güler geçerdim
yurtdisinda 2 li test bile yapilmiyo kaldi ki 3 lü yada 4 lü hic yapilmiyo..sadece ense kalinligi yüksek cikan annelere ikili test yapilmasi öngörülüyo.anlamiyorum ki yurtdisindakiler mi hamilelikte bebeklere karsi bu kadar duyarsiz,yada bizim ülkedemi her sey cok abartiliyo..benim oglumda 2 li test falan hic yapilmadi.haberim bile yoktu benim o testten.
oyy kıyamam sana küsme banaşakaydı ya canım.buarada bana balık yağı verdi kullanıyorum ben yaa
oh maşallah cnm...2009-2010 nisan annelrnin 2011 nisan annelerine tecrbelerini aktardı cnm... topcde hatta ben bi liste yaptım baksaydın keşke...merhaba herkese
bizde oğlusumla hava güzeldi bi eminönü yapalım dedik .. dün konuşuyorduk ya ben havuzlu hanada gittim bişiler aldım böle devam edersem olayı fazlasıyla abartmış olucam farkındayım ama dayanamıyorum . Kısmet bebe var havuzlu handa çok kaliteli ürünleri oradan tulum ve yelek aldım. başka yerlerden çıt çıtlı aldım ,çokşirin bi şapka aldım.Aslında o kadar garip bi duygu ortada olmayan birine bişiler almak hangi boy alacağımı bile bilmediğim için aynı eylerin bi kaç boyunu aldım :)))) etrafımdaki deneyimli arkadaşlarımla konuşmam gerek acilen ona görede bi liste çıkarıp öle almak gerekiyor yoksa böyle herşeyi alıcam :))
canım arkadaşım içini ferah tut... kesin öyle bişey denilmemiş ve 1/172 çıkmış değeri daha düşükleri biliyorum maşallah hiç bişeyleri yok..sakın takma kafana bak sonuç çok güzel olucak...mrb kızalr azcık canım sıkkıın 4 lü test sonucum cıktı yüksek down sendromu taraması çıktı 1:172 istab,nbula amniyosentez için gideceğiz ben hiç istemiyorum ama eşim ailem ve eşimin ailesi çok bunalttıılar beni bbekte sorun varsa sensin sorumlusu vs . dr da cok sasırsdı test sonucuna en çok dr um rahatlattı beni pazartesi gidiyoruz
en iyisi hiç bi testi yaptırmamak bunu bi kere daha onaylamış oldum..
esracım sen ayrıntılı ultrasona giricenmi?
ayrıntılı ne cnm...mesela ben iki doktora gittim bu arada...bebeğin kaval kemiğinden göbeğinin çevresinin genişliğine kadar ölçüldü omu oluyo...yoksa bu organlar tam oluşunca olanmı..mesela bebeğin kafa çevresi yok gözünün lensi oluşmuş vs bile dediler...esracım sen ayrıntılı ultrasona giricenmi?
20.haftada ayrintili ultrason otamatik yapilmiyo mu.yani bebegin her yerini ölcüp tek tek bakiyolar.bunun icin orda istege bagli baska bir sey mi yapiliyo??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?