- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.201
ayrıntılı dediğim 2. düzey ultrason.
yani beyin omurilik karaciğer kalp vs bütün organlara bakılıyor.
bnm doktorum sadece söylüyor asla zorlama yapmıyor bnm isteğime bırakıyor.
bide zaten radyoloji uzmanı yapıyor bu 2. düzey ultrasonu
22. haftaya kadar yapılabileceğini söledi doktorum
ayrıntılı ne cnm...mesela ben iki doktora gittim bu arada...bebeğin kaval kemiğinden göbeğinin çevresinin genişliğine kadar ölçüldü omu oluyo...yoksa bu organlar tam oluşunca olanmı..mesela bebeğin kafa çevresi yok gözünün lensi oluşmuş vs bile dediler...
cnm ayrıntılı ugs ne oluyo bilmiyorum tam olarak ama doktorum hep detaylı bakıyo bebeğe...karın boşluğu oluşmuş vs diyo işte şurası şöyle böyle dio...
anladım... vallahi hiç demedi daha doktorum.. bu 4 lü testmi oluyo... biz imza attık bu gün 2-3-4 lü testleri kendi isteğimle yaptırmıyorum die..hastane istiyo.. sorun olmasın die ilerde..
yok kızlar o siyah beyaz ultrasonda her zaaman yapılan rutin kontrolller bnm dediğim o diil.
2. düzey ultrason başka bişey
çok ayrıntılı bakılıyor yani.
kalp kapakçıklarına kadar işte..
normal usg 35 tl ise dediğim 2. düzey ultrason 120 tl idi.
şeker yüklemesi burda zorunlu yapılıyor sanırım, pek fikrim yok.
yok kızlar o siyah beyaz ultrasonda her zaaman yapılan rutin kontrolller bnm dediğim o diil.
mrb kızalr azcık canım sıkkıın 4 lü test sonucum cıktı yüksek down sendromu taraması çıktı 1:172 istab,nbula amniyosentez için gideceğiz ben hiç istemiyorum ama eşim ailem ve eşimin ailesi çok bunalttıılar beni bbekte sorun varsa sensin sorumlusu vs . dr da cok sasırsdı test sonucuna en çok dr um rahatlattı beni pazartesi gidiyoruz
aman ya bebeğimin cicilerini eklicem bizim mak.. pixel kocaman çıkıyo ekleyince nasıl küçültcem bilmiyorum programda yok... puf...
Canım testi başka bir yerde tekrarlatmadan kesinlikle amniyosentez yaptırma derim ben. Belki okumuşsundur buraya yazmıştım benimde üçlü 1/168 çıkmıştı. Doktorumda bana amniyosentez önerdi. Aynı gün diğer doktorumun olduğu hastanede testi tekrarlattık ve sonuç çok güzel çıktı. Tüm kalbimle bebeğimin iyi olduğuna inanmıştım ve kafama hiç takmadım ve amniyosentezide hiç düşünmemiştim. Amniyosentezinda riski var. 1/100 düşük riski. Buda sağlıklı bir bebeğin kaybedilmesi anlamına geliyor. Amniyosentezin yerine ayrıntılı ultrosona girsen daha iyi bence. Hiç üzme kendini. Bebeğin bence çok sağlıklı.
canim surdan
ImageShack® - Online Media Hosting 320 carpi 240 (for websites and e mail ) yazan sekilde yüklersen otomatik kücültüyo
o makineeden makineye değişir bence
doğru cnm para koparmak için yapıyo olabilirler.
ben ayın 25 inde gidicem şimdi doktora bakimm her yerine bakıcakmı doktorum
tabi 25 ine kadar dayanabilirsem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?