- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.221
dün bayağı hissettm cnm
yani artık tmm bu bebek diyebiliyorum
bugünde akşam öle hissettm biraz.
ama dünküler resmen oydu:)
önceden de yani 16. haftdan beri bazen kımıldanmalar oluyordu ama acaba diyordum
sen hissediyormusun
snn 2. bebek daha iyi anlarsın
evet cnm mesela bi gün hissedip diğer gün hissetmeyebilirsin diyorlar.
daha tutarlılık söz konusu diil yani.
neyseh ben yatayım.
iyi geceler sizlere...
kızlar doktorum gelişimine göre bebişimin 2 hft sonra hissede bilecekmişim hareketlerini inş..
insallah hissedersin canim.ama haftaya bakilirsa biraz erken bence ama bellide olmaz tabi..
Günaydın 300110,angel_eda bizim diğer annişler uyanıp gelemediler
Allahım nazarlardan korusun artık biz çok iyiyiz,miğde bulantıları kalmadı,yorgunluğum uyku nöbetleri kalmadı gibi:) Bebişimi özledim sadece gelsede şu salı günü görsem
cınsıyetınız bellımıydı canım
yok canım inşallah bu gittiğimizde söyleyecek doktorumuz,onun içinde bi heyecan var ama sanırım erkek
günaydın kzılar...hepinizin cuması mübarek olsun, rabbim yavrularımızı sağsağlim kucağımıza almayı ve tüm isteyen arkadaşlarımızada en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin...
günaydın bayanlar. hayırlı cumalar olsun herkese..
ne hıssederek erkek dedın bende bılmkıyorum cınsıyetı ama banada erkek gıbı gelıyo
canım hissederek değil bir önceki muayenimizde doktorumuz cinsiyet henüz belli değil ama erkek bebeği gibi duruyor,kemik yapısı falan dedi.Ona istinaden söyledim bide karnım sivri benim,ilk bebiş olduğu için kız erkek hiç farketmiyor ama insan yinede meraklanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?