2011 Nisan Anneleri

bende bazen tuhafliklar hissediyorum da tam bebek diyemedim henüz.kesin bir hissetme yok.hatta doktorumda 17.haftadayken sordu hissedip hissetmedigimi tam degil dedim oda henüz erken 3 haftan var daha dedi.ikinci olmasina rahmen

evet cnm mesela bi gün hissedip diğer gün hissetmeyebilirsin diyorlar.
daha tutarlılık söz konusu diil yani.
neyseh ben yatayım.
iyi geceler sizlere...

insallah hissedersin canim.ama haftaya bakilirsa biraz erken bence ama bellide olmaz tabi..

sanırım gelişimine göre dedi cnm... ugsde 16 gösteriyo ya hatta karın çevresi falan 17+1 onun için dedi die düşünüyorum...bu arada geç oldu kusura bakma bıcı bıcı yaptım eşim uyumadan bekledi beni çünki

günaydın kızlar nasılsınız ben dun aksam cok sevdıgım bı arkadasımın kına gecesıne gıttım harıkaydı nererdeyse hıc oturmadan oynadım ama herkes benden korktu cok oynadın bısey olacak dıye ama beebgım hayatından memnun olmsaydı agrı felan yapardı bende oynamaya kalkamazdım ama gercekten cok eglendım.

Son düzenleme:
Günaydın 300110,angel_eda bizim diğer annişler uyanıp gelemediler
Allahım nazarlardan korusun artık biz çok iyiyiz,miğde bulantıları kalmadı,yorgunluğum uyku nöbetleri kalmadı gibi:) Bebişimi özledim sadece gelsede şu salı günü görsem

cınsıyetınız bellımıydı canım

Son düzenleme:
günaydın kzılar...hepinizin cuması mübarek olsun, rabbim yavrularımızı sağsağlim kucağımıza almayı ve tüm isteyen arkadaşlarımızada en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin...

ne hıssederek erkek dedın bende bılmkıyorum cınsıyetı ama banada erkek gıbı gelıyo

canım hissederek değil bir önceki muayenimizde doktorumuz cinsiyet henüz belli değil ama erkek bebeği gibi duruyor,kemik yapısı falan dedi.Ona istinaden söyledim bide karnım sivri benim,ilk bebiş olduğu için kız erkek hiç farketmiyor ama insan yinede meraklanıyor

aynen ole canım ama genede herkes ogrenınde bende ogrenmek ıstıyorum bıde ıkıncı bebek olupta cınsıyete baktırmayanlar var nasıl duruyorlarsa ben kafayı yerım herhalde boyle bı durumda.ılk bebek olmasına ragmen hemen ogrensem hıcte fena olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…