2011 Nisan Anneleri

:)vala öyle canım,işten fırsat bulsam gidip çoktan baktırırdım ama randuvumuzu bekleyelim dedik ama bu muayenede göstermezse başka doktora gider öğrenirim bir ay sonrayı bekleyecek kalp yok bende

tatlım bizede öle demişti dr gecen gun bi gittik kızmış tabi belli olmaz belki de erkektr sennki

:)vala öyle canım,işten fırsat bulsam gidip çoktan baktırırdım ama randuvumuzu bekleyelim dedik ama bu muayenede göstermezse başka doktora gider öğrenirim bir ay sonrayı bekleyecek kalp yok bende

git canım benm bizimkide göstermeseydi ertesi gun başka dr a gidecektim valla ... çikolata ye gitmeden çok hareketlerniyor :92:

git canım benm bizimkide göstermeseydi ertesi gun başka dr a gidecektim valla ... çikolata ye gitmeden çok hareketlerniyor :92:

Canım Allahım kazasız belasız sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsinde,kızımda olsa oğlumda olsa bitane olacak.Gerçi biz oğlum diye seviyorduk ama bebişim kızsa prensese çok ayıp etmiş olucaz:26:

ayyy aynısı bizde de oldu uzun süre eşim aslan oğlum diye sewdi bak içerkei kızsa ağlıyordur babam beni istemyr diye dalga gectim bende sonra dr kızz deyince ilkin tepki veremedi eşim sonradan dank etti de güldü

selam kızlar salı günü doktora gittim üçlü test değerlerimin bir tanesi biraz yüksek çıktı fakat doktorum korkulcak bişiy olduğunu sanmıyorum dedi ama genede iki düzey usg önerdi bende dün girdim iki düzey usgye sonuçta plesenta rahim ağzını kapamış bu nedenle dedi normal doğum yapamassın tabi daha sonraları yukarı doğru çekilme şansıda olabiliyomuş ama ben kafaya çook taktım çünkü nette araştırdım ilerde kanama olabiliyomuş inş böyle bir durumla karşılaşam mbana dua edin ne olur.

benim eşimde oğlum diye seviyordu. bende farkında olmadan erkek olacağına alıştırmışım kendimi. bi öğrendik ki kız. öğrenince bi şaşırdım ama çabuk toparladım. ilk bebeğimiz olduğu için hiç önemi yok. sağlıklı hayırlı olsunda bebeğim.

Canımmm normal diye hazırlanıp son anda sezeryana girenler var,sezeryan diye sıkma canını yeterki kanama falan olup bebeişe ve sana zarar gelmesin.Duamız seninle Allah yardımcın olsun.

Heralde bizdede aynı seronemi düzenlenecek

saolun kızlar valla moral verdiniz ben zaten sezeryan olmayı kafaya takmıyorum heran kanamam olur diye endişeliyim umarım böyle bişiy olmaz.

saolun kızlar valla moral verdiniz ben zaten sezeryan olmayı kafaya takmıyorum heran kanamam olur diye endişeliyim umarım böyle bişiy olmaz.

olmaz ins tatlım sen herseyin ii olacagını düşün aklına kötü şeyler getrme bende istanbula gittmştm haftasonu orda bıcak gibi bi ağrı saplandı sonra bi hastaneye gttk bilmyrz tabi dr ları falan sonra kız 16.hafta sınırdasın düşeblr dedi ki benm hiç düşük olablr diye bi problemm yoktu dr um bana istedgn yere gdeblrsn gezebilirsin diye bile izin weryrdu gelir gelmz kendi dr uma gttim hesey normal bebeğin çok sağlıklı gelşyr dedi rahim agzı da kapalı düşük ihtimaln yok ki dedi...bide istanblda o kadr ağladım eşimded uzuldu yazık ...ağladkça da agrım şiddetlenmşti..bebkler etkilenyr bence ben buna çok iananyrm sonra buraya gelnce dr um la konşnca butun ağrım bitti..

canım sakın kafana takmaya devam etme ne olacakkı cok sukru sezeryan dogumlar var ve gayet rahat oluyo.bebegın ve sen saglıklı olda gerısı faso fiso sakın uzme kendını bebısınde uzulur anemı uzuyorum dermıs bak.

Son düzenleme:
kızlar mart ayında bi arkadaşım normal doğumla 5 kilo ya yakın bir bebek dünya ya getirdi ssk olduğu için normal yaptırmak için çok uğraşmışlar bir ara kız kötü olmuş oksijen maskesi takıp doktorlar panik yapmış neyseki bebek sağsalim doğmuş fakat ardasım a o kadar cok dikiş atmıslar ki sezeryan olsa bir günde ayağa kalkardı iyileşmesi aylar sürdü bebeğine cok fazla bakamadı cok ilgilenmedi hatta bebek kendi başına bi alısmıs sormayın bole yatırıyo kendi kendine dururken uyuyup kalıyo garibim ve gögüsleri falan iltihaplandı arkadasımın cok iii emziremedi baştan yani anlayacağınız cok cekti ,,,,allah hepimize normal yada sezeryan hayırlı doğumlar nasip etsin

birde benim doktorum bana yatak istirahati falan vermedi nette araştırıyorumda baya korkutucu şeyler yazıyo cinsel ilişki kesinlikle yasak diye yazıyo mesela çalışmak yasak devamlı yatmak gerekmiş gibi şeyler yazıyo ne bilim bende şimdi doktorumu arayım birde ona soriyim bakalım ne diycek en iyisi onun ağzından duymak.

canım bencede arayıp kendın duysan cok daha ıyı olur.en azından emın olursun bu cok onemlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…