- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.241
aynen ole canım ama genede herkes ogrenınde bende ogrenmek ıstıyorum bıde ıkıncı bebek olupta cınsıyete baktırmayanlar var nasıl duruyorlarsa ben kafayı yerım herhalde boyle bı durumda.ılk bebek olmasına ragmen hemen ogrensem hıcte fena olmaz.
canım hissederek değil bir önceki muayenimizde doktorumuz cinsiyet henüz belli değil ama erkek bebeği gibi duruyor,kemik yapısı falan dedi.Ona istinaden söyledim bide karnım sivri benim,ilk bebiş olduğu için kız erkek hiç farketmiyor ama insan yinede meraklanıyor
:)vala öyle canım,işten fırsat bulsam gidip çoktan baktırırdım ama randuvumuzu bekleyelim dedik ama bu muayenede göstermezse başka doktora gider öğrenirim bir ay sonrayı bekleyecek kalp yok bende
git canım benm bizimkide göstermeseydi ertesi gun başka dr a gidecektim valla ... çikolata ye gitmeden çok hareketlerniyor :92:
Canım Allahım kazasız belasız sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsinde,kızımda olsa oğlumda olsa bitane olacak.Gerçi biz oğlum diye seviyorduk ama bebişim kızsa prensese çok ayıp etmiş olucaz:26:
selam kızlar salı günü doktora gittim üçlü test değerlerimin bir tanesi biraz yüksek çıktı fakat doktorum korkulcak bişiy olduğunu sanmıyorum dedi ama genede iki düzey usg önerdi bende dün girdim iki düzey usgye sonuçta plesenta rahim ağzını kapamış bu nedenle dedi normal doğum yapamassın tabi daha sonraları yukarı doğru çekilme şansıda olabiliyomuş ama ben kafaya çook taktım çünkü nette araştırdım ilerde kanama olabiliyomuş inş böyle bir durumla karşılaşam mbana dua edin ne olur.
ayyy aynısı bizde de oldu uzun süre eşim aslan oğlum diye sewdi bak içerkei kızsa ağlıyordur babam beni istemyr diye dalga gectim bende sonra dr kızz deyince ilkin tepki veremedi eşim sonradan dank etti de güldü
saolun kızlar valla moral verdiniz ben zaten sezeryan olmayı kafaya takmıyorum heran kanamam olur diye endişeliyim umarım böyle bişiy olmaz.
selam kızlar salı günü doktora gittim üçlü test değerlerimin bir tanesi biraz yüksek çıktı fakat doktorum korkulcak bişiy olduğunu sanmıyorum dedi ama genede iki düzey usg önerdi bende dün girdim iki düzey usgye sonuçta plesenta rahim ağzını kapamış bu nedenle dedi normal doğum yapamassın tabi daha sonraları yukarı doğru çekilme şansıda olabiliyomuş ama ben kafaya çook taktım çünkü nette araştırdım ilerde kanama olabiliyomuş inş böyle bir durumla karşılaşam mbana dua edin ne olur.
kızlar biz kızımıza Zeynep Duru ismini koymaya karar verdik. nasıl sizce?
kızlar biz kızımıza Zeynep Duru ismini koymaya karar verdik. nasıl sizce?
birde benim doktorum bana yatak istirahati falan vermedi nette araştırıyorumda baya korkutucu şeyler yazıyo cinsel ilişki kesinlikle yasak diye yazıyo mesela çalışmak yasak devamlı yatmak gerekmiş gibi şeyler yazıyo ne bilim bende şimdi doktorumu arayım birde ona soriyim bakalım ne diycek en iyisi onun ağzından duymak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?