- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.261
mrb kızalr azcık canım sıkkıın 4 lü test sonucum cıktı yüksek down sendromu taraması çıktı 1:172 istab,nbula amniyosentez için gideceğiz ben hiç istemiyorum ama eşim ailem ve eşimin ailesi çok bunalttıılar beni bbekte sorun varsa sensin sorumlusu vs . dr da cok sasırsdı test sonucuna en çok dr um rahatlattı beni pazartesi gidiyoruz
İyi akşamlar kızlar
Funmakçımdaha 2 hafta önce doktora gittiğimde 9 senedir bebeği olmayan biriyle karşılaştım
9 senede 8 bebek düşürmüş ve bu bebeği tutunmuş
neyse ikili test yaptırmış sonuç çok kötü çıkmış doktor bile şaşırmış bu kadara kötü sonuca
sonra 3lü yaptırmış oda berbat çıkmış sonucu gören doktor hadi alalım demiş
kadın asla aldırmam demiş ozaman amniyosentez yaptıralım ona göre kararını verirsin demiş
neyse ÇAPA da amniyosentez yaptırmış ve sonuç tertemiz
Bunları duyduktan sonra bende 3lü ve 4lüyü yaptırmaktan vazgeçtim hiç takma kafana
Moralini bozma
kızlar biz kızımıza Zeynep Duru ismini koymaya karar verdik. nasıl sizce?
teacher 1907 seni hergün görüyorum ama sohbete hiç katılmıyorsun
iyimisin
farkediliyomuyum sizi dinliyorum hastaydım bi süre giremedim geçmişle baya zaman geçirdim
sadece duru da güzel de. kayınvalide herşeye karışıyor. bi isim söylüyorum yok o olmaz, yok ben onu istemem, ben onu diyemem. zeynep ismini de çok seviyorum. doğuma kadar kayınvalide bişey daha çıkarıp değiştirmezsek tabi..
sadece duru da güzel de. kayınvalide herşeye karışıyor. bi isim söylüyorum yok o olmaz, yok ben onu istemem, ben onu diyemem. zeynep ismini de çok seviyorum. doğuma kadar kayınvalide bişey daha çıkarıp değiştirmezsek tabi..
ay canım kendi istediğin ismi koy boşver sen onu ya..çocuk sizin sonuçta sen onun yannda isim muhabbetini yapma açma hiç konuyu gunu gelnce kmlğe yazdracak olan sensin istediğini de koyarsın
arkadaşlar ben geçenlerde kakao kremi aldım sanki yağı cok kullanan varmı diye sormuştum dün içine yarım şişe badem yağı yarım şişe de kayısı yağı karıştırdım çok güzel oldu tam istediğim gibi tavsiye ederim sadece yağ kullanmak zor oluyordu benim için ,, birazcık halıya falan damlatmıştım böle çok iii oldu
tabii ki de farkediliyorsun tatlım...geçmiş olsun bu arada
walahi cnm bende hissediyorum gibi geliyor ama bana kimse inanmıyor:))) üstelik 13. haftadan beri hissediyorum gibi geliyor. bu arada bebeğin hayırlı olsun ve aramıza hoşgeldi:))
bende yağını aldım canım kakao nun bide susam yağı ile kayısı yağı aldım ama kullanmaya başlamdım daha bebe yağı bitsin diye beklyrm onu kullanyrm şimdi salı gunu dr dan krem isteyecektim ama bebişimi görnce unuttum herseyi ne zamn bidaha geleceğimi bile sormayı unutmuşum dun aradım...5 hafta sonra gel dedi..21. haftada ayrıntılı ultrason varmış ya 5 hafta çok offff
kızlar merhaba bende çalıştığım için size yazamıorum ama hep takip ediorum bende 13.haftadan beri hissediorum kızımı şuan 17.haftam bitti hergün net hissetmiorum düzenli değil ama başladı bu arada cinsiyetinide dün öğrendim harika bişiy
çokmuş cnm insan sabredemiyor bende bayramdan sonra gidicem detaylı için şimdiden heyecanlanıyorum
biz kendi istediğimizi koycaz ama mutlaka karışıyor. benim eşim tek çocuk. başka karışacak kimse olmadığı için bize sarıyor. doğuma doğru kendi ismin konmasını bile isteyebilir belki. ama havasını alcak tabi ki. eşim kesinlikle istemiyor
evet inan bambaşka bşiy mesa senn varmı bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?