2011 Nisan Anneleri

canım telaş yapma ve gidebilirsen başka bir doktora daha görün... bizimde bir arkadaşa çok kötü dedişer aldıracaklar neredeyse.. cerrahpaşada profesöre götürdüler siz salakmısınız bu çocuk senden benden sağlıklı demiş ve çok zeki nur topu gibi bir oğlu oldu... yanlış bakılabiliyor başka doktorda da aynı sonuç çıkarsa o zaman diğer aşamalara geç derim ben.. Allahın izniyle bişey çıkmayacaktır...

bak bir örnek daha... Allah yavrularımızın yüzüne baksın inşallah...

kızlar biz kızımıza Zeynep Duru ismini koymaya karar verdik. nasıl sizce?

çok güzel bir isim canım... isim koymak ne kadar zormuş... insan yavrusuna hiç bir ismi yakıştıramıyor :)))))

sadece duru da güzel de. kayınvalide herşeye karışıyor. bi isim söylüyorum yok o olmaz, yok ben onu istemem, ben onu diyemem. zeynep ismini de çok seviyorum. doğuma kadar kayınvalide bişey daha çıkarıp değiştirmezsek tabi..

ay canım kendi istediğin ismi koy boşver sen onu ya..çocuk sizin sonuçta sen onun yannda isim muhabbetini yapma açma hiç konuyu gunu gelnce kmlğe yazdracak olan sensin istediğini de koyarsın

ne kötü cnm ya keşke karışmasalar aranızdaki diyoloğu tam olarak bilemem ama bebeğinizin ismini sadece sen ve kocanın koyma ihtimali yok mu

ayy kızlar ben vazgeçtim 3 lü ve dörtlü testen 2 lim cok güzel çıktı diğer testlerde yapılacak olan hatadan dolayı üzülmek istemiyorum sadece detaylı ultrasona girecem

arkadaşlar ben geçenlerde kakao kremi aldım sanki yağı cok kullanan varmı diye sormuştum dün içine yarım şişe badem yağı yarım şişe de kayısı yağı karıştırdım çok güzel oldu tam istediğim gibi tavsiye ederim sadece yağ kullanmak zor oluyordu benim için ,, birazcık halıya falan damlatmıştım böle çok iii oldu

biz kendi istediğimizi koycaz ama mutlaka karışıyor. benim eşim tek çocuk. başka karışacak kimse olmadığı için bize sarıyor. doğuma doğru kendi ismin konmasını bile isteyebilir belki. ama havasını alcak tabi ki. eşim kesinlikle istemiyor

bende yağını aldım canım kakao nun bide susam yağı ile kayısı yağı aldım ama kullanmaya başlamdım daha bebe yağı bitsin diye beklyrm onu kullanyrm şimdi salı gunu dr dan krem isteyecektim ama bebişimi görnce unuttum herseyi ne zamn bidaha geleceğimi bile sormayı unutmuşum dun aradım...5 hafta sonra gel dedi..21. haftada ayrıntılı ultrason varmış ya 5 hafta çok offff

walahi cnm bende hissediyorum gibi geliyor ama bana kimse inanmıyor:))) üstelik 13. haftadan beri hissediyorum gibi geliyor. bu arada bebeğin hayırlı olsun ve aramıza hoşgeldi:))

kızlar merhaba bende çalıştığım için size yazamıorum ama hep takip ediorum bende 13.haftadan beri hissediorum kızımı şuan 17.haftam bitti hergün net hissetmiorum düzenli değil ama başladı bu arada cinsiyetinide dün öğrendim harika bişiy

zeynep duru çok güzel bi isim canım..zeynep her daim geçerli çok hoş bi isim duru da günümüze uygun modern..ikisi bi arada

bizde kızımız olursa şevval duru koyucaz kesin ama sanırım bizim ki oğlan

çokmuş cnm insan sabredemiyor bende bayramdan sonra gidicem detaylı için şimdiden heyecanlanıyorum

hayırlıs olsun cnm bir prenses daha geliyor ne güzelll

çokmuş cnm insan sabredemiyor bende bayramdan sonra gidicem detaylı için şimdiden heyecanlanıyorum

allahtan bu hafta sonu eve gideceğim 2 hafta klacağım ailemn yannda öle gecer vakt artık napalım sabredecez böle gtme araları uzun da olunca kontrole gttiğimde çok değişmiş gbi hissedyrm bu da guzel oluyor aslnda

Allah sabır versin canım bizde yarın bigün kayınvalide olucaz hayırlısıyla ama niye bu kadar karışırlar onu anlamıyorum bi tanede benim başımda var ordan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…