- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.281
dünyalar güzeli prensesimi mi soruyorsun şekerim
slm kızlarrrrrrr
yarın bebişimi görmeye gidicem
gözün aydın şekerim darısı başımıza
nedense bugün pek bi keyifliyim ben
reca ederim kızlar dün bende oğluşumu gördüm..yadım okudunuz die umuyorum..varmı benimki gibi yaramaz inatçı olan...10 haftada ugsden baktıkda kalp atışını göremedik meğersem poposunu dönmüş ozaman bile.. alttan bakınca gördük.. sonra doktor ugsden bakıyo aç bacaklarını die o biraz vurunca karnıma oda baskının geldiği yere vuruyo ne güldük maşallah...ÇOK MUTLUYUM ÇOK ÇOK ŞÜKÜR
Allah bozmasın canım keyfinizi..
maşallah esteem bir bir sebebi varmı ki keyifli olmanın allah hiç bozmasın
Hava güzel oda etkiliyor olabilir bizi,bir sebebi yok yani
maşallah esteem bir bir sebebi varmı ki keyifli olmanın allah hiç bozmasın
ayyy canım yaaa ne yaramazlıklar yapıyo bak,çok sevindim canım iyi olmasına,annede iyi sanırım artık öncekine nazaran daha rahatsın değil mi?reca ederim kızlar dün bende oğluşumu gördüm..yadım okudunuz die umuyorum..varmı benimki gibi yaramaz inatçı olan...10 haftada ugsden baktıkda kalp atışını göremedik meğersem poposunu dönmüş ozaman bile.. alttan bakınca gördük.. sonra doktor ugsden bakıyo aç bacaklarını die o biraz vurunca karnıma oda baskının geldiği yere vuruyo ne güldük maşallah...ÇOK MUTLUYUM ÇOK ÇOK ŞÜKÜR
slm kızlarrrrrrr
yarın bebişimi görmeye gidicem
maşallah canım yaa. Bizim kızdan hala ses seda yok. Pek bi ağır olcak heralde..
merhaba kızlar..:92:biz de şimdi doktordan geldik.ilk sorum hareketlerini hala hissedemiyorum doktor bey oldu doktora.o da bu aralar seyrime şeklinde hissedersin merak etme dedi.çok şükür kızımın da sağlığı iyi. onu hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.bu arada 3 lü testi yaptırmaktan vazgeçtim ben.ikili testi yaptırmıştım.bundan sonrası da allaha emanet inşallah.sizler nasısınız??tıptıpları hissediyo musunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?