2011 Nisan Anneleri

kzılar son günlerde çekirdekli siyah üzüm yiyorum sürekli kan yapsın diye netten de bir bakayım dedim içindeki çekirdekler öyle faydalıymış ki ve C vitamininden 20 kat E vitamininden de 50 kat güçlüymüş haberiniz olsun

funmak

cnm arkadaşım içini ferah tut... aklımdasın hep..allahın izniyle bebişinin hiç bişey yok... bilg olasılık veriyo... herşeyi rabbim bilir...amniyosentezde yaptırmasan keşke.. haberlerini bekliyoruz..

reca ederim kızlar dün bende oğluşumu gördüm..yadım okudunuz die umuyorum..varmı benimki gibi yaramaz inatçı olan...10 haftada ugsden baktıkda kalp atışını göremedik meğersem poposunu dönmüş ozaman bile.. alttan bakınca gördük.. sonra doktor ugsden bakıyo aç bacaklarını die o biraz vurunca karnıma oda baskının geldiği yere vuruyo ne güldük maşallah...ÇOK MUTLUYUM ÇOK ÇOK ŞÜKÜR

ne güzelllllllllllllllllllllllll ay tatlım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

maşallah esteem bir bir sebebi varmı ki keyifli olmanın allah hiç bozmasın

ayyy canım yaaa ne yaramazlıklar yapıyo bak,çok sevindim canım iyi olmasına,annede iyi sanırım artık öncekine nazaran daha rahatsın değil mi?

merhaba kızlar..:92:biz de şimdi doktordan geldik.ilk sorum hareketlerini hala hissedemiyorum doktor bey oldu doktora.o da bu aralar seyrime şeklinde hissedersin merak etme dedi.çok şükür kızımın da sağlığı iyi.onu hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.bu arada 3 lü testi yaptırmaktan vazgeçtim ben.ikili testi yaptırmıştım.bundan sonrası da allaha emanet inşallah.sizler nasısınız??tıptıpları hissediyo musunuz??

maşallah tatlım bebişine
ya ben bişiler hissediyorum ama emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…