- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.301
merhaba kızlar..:92:biz de şimdi doktordan geldik.ilk sorum hareketlerini hala hissedemiyorum doktor bey oldu doktora.o da bu aralar seyrime şeklinde hissedersin merak etme dedi.çok şükür kızımın da sağlığı iyi. onu hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.bu arada 3 lü testi yaptırmaktan vazgeçtim ben.ikili testi yaptırmıştım.bundan sonrası da allaha emanet inşallah.sizler nasısınız??tıptıpları hissediyo musunuz??
iyiyiz cnm çok şükür işte erkene almamadaki sebeb rahim büyüyomuşya garip bi his vardı bende o yüzden.. doğal dedi tabi ben pimpirikli işte...%50 özgürüm cnm...evin içinde minik hareketler ağır iş yok 30 dak fazla yürümek yok.. bebişin hareketlerini hssedene kadarmış inş..oda 2 hft sonra dedi bakalım..ayyy canım yaaa ne yaramazlıklar yapıyo bak,çok sevindim canım iyi olmasına,annede iyi sanırım artık öncekine nazaran daha rahatsın değil mi?
merhaba kızlar..:92:biz de şimdi doktordan geldik.ilk sorum hareketlerini hala hissedemiyorum doktor bey oldu doktora.o da bu aralar seyrime şeklinde hissedersin merak etme dedi.çok şükür kızımın da sağlığı iyi. onu hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.bu arada 3 lü testi yaptırmaktan vazgeçtim ben.ikili testi yaptırmıştım.bundan sonrası da allaha emanet inşallah.sizler nasısınız??tıptıpları hissediyo musunuz??
bendeee... Bendeee :))))) wallahi özledim kızımı yaa... Hemen yarın olsun istiyorum..
walla bende hissedemiyorum.. Benimkiside pek ağır galiba :))) tembel tenekeler...
yarın bide eşimin arkadaşının nikahı var ona gidicem süslenip saçımı filan da yaptırıym hiç bakmıyorum kendime azcık bakım yapıym
süslen tabii şekerim anne olmak bakımsız olmak değil ki
maşallah tatlım bebişine
ya ben bişiler hissediyorum ama emin değilim
AA evet ben hissediyorum 13, haftada hissettim ilk oturuyordum birden böle içimde bişey tıp etti dedim arkadasım da başladı gülmeye o nasıl bi tarif diye ama bir böle tıplar devam etti bir kere tıp diyor duruyor bağırsak hareketi mi diyordum yoksa bebek miymiş
esracığım Yusuf Mustafa yerine Mustafa Yusuf daha kolay söyleniyor sankim
esracığım Yusuf Mustafa yerine Mustafa Yusuf daha kolay söyleniyor sankim
valla bu aralar hissedersin dedi doktorum canım.senle de aynı günlerimiz galiba.:13:bana da 2 hafta önce mısır patlaması gibi bişey oldu ama erken diyodum o neydi ki ben de anlamadım.tecrübemiz de yok ki anacım benim ilk bebişim.sen de mi 3 lü testten vazgeçmiştin canım??
iyiyiz cnm çok şükür işte erkene almamadaki sebeb rahim büyüyomuşya garip bi his vardı bende o yüzden.. doğal dedi tabi ben pimpirikli işte...%50 özgürüm cnm...evin içinde minik hareketler ağır iş yok 30 dak fazla yürümek yok.. bebişin hareketlerini hssedene kadarmış inş..oda 2 hft sonra dedi bakalım..
maşallah cnm.. ne güzel.. ben bu bebekte hergün doğuyorum sanki.. onunla uuyanmak bambaşka bişey...iyi yapmışsın bu arada vazgeçmekle...kafa karıştırmadan başka bişi değil...
evet vazgeçtim kafamı karıştırmak istemiyorum 2 li güzel cıktı hiç kalbimi bozmayım
günaydın ciciş anneler epeydir yoktum gelen giden misafir vs.derken burdayıms. haftaya çarşamba doktora gitcem bakalım belli olur herhalde cinsiyeti kesin olarak.ben hissettim sanki ama bebeğe yormadım..bi yere yoplanıyo sanki o taraf daha şiş ve bi yoğunluk var ağırlık orda sanki..bide kızlar ara ara benim tırnak etlerim yara oluyo..vitaminsizliktenmi yoksa artık bebiş bizden çok şey alıyo ya ondamı.. ihtiyaç duyarsan elevit kullan dedi ama kulansammı yoksa çok hasta ve bitkin hissedersemmi alim.
kaçıncı haftadan sonra bebişlerimz bizi duymaya başlıcak ??
hihi dikkat ettin cnm...bende yukarısı ayrı aşşada yazan ayrı... cnm şöyle bi durum var eşimin dede ismi mustafa MUSTAFA YUSUF DAKA GÜZEL YAKILIYO AMA bizim binada mustafa var yani teyze oğlu.. biz bebişi yusuf die çağırcaz ilk ismi mustafa olursa öyle çağırırlar die evin dışında böyle koycaz ismini.. yani mustafa 2. isim eşimin isteği olsun die olan bişey... hoş benim babamın ismi ama öyle... :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?