- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #15.321
güzel nisan anneleri hepinize selamlar...ben ilk günden beri burayı sıkı takip ediyorum hepiniz çok tatlısınız.Özellikle esrayağmur canım senle aynı sat' larımız.Maaşallah hepinize....
Kızlar benim bir sorum olacak 2.trimester da saçını boyatan, doktoruna soran var mı?
İşim gereği beyazlamış salaş saçlarla daha ne kadar gezerim bilmiyorum.bir an evvel boyatmak istiyorum.olmazsa amonyaksız bir boya alıp kendim boyayacağım.
evet vazgeçtim kafamı karıştırmak istemiyorum 2 li güzel cıktı hiç kalbimi bozmayım
güzel nisan anneleri hepinize selamlar...ben ilk günden beri burayı sıkı takip ediyorum hepiniz çok tatlısınız.Özellikle esrayağmur canım senle aynı sat' larımız.Maaşallah hepinize....
Kızlar benim bir sorum olacak 2.trimester da saçını boyatan, doktoruna soran var mı?
İşim gereği beyazlamış salaş saçlarla daha ne kadar gezerim bilmiyorum.bir an evvel boyatmak istiyorum.olmazsa amonyaksız bir boya alıp kendim boyayacağım.
güzel nisan anneleri hepinize selamlar...ben ilk günden beri burayı sıkı takip ediyorum hepiniz çok tatlısınız.özellikle esrayağmur canım senle aynı sat' larımız.maaşallah hepinize....
Işim gereği beyazlamış salaş saçlarla daha ne kadar gezerim bilmiyorum.bir an evvel boyatmak istiyorum.olmazsa amonyaksız bir boya alıp kendim boyayacağım.
2 li ile 3 lü paralel çıkıyor zaten canım çoğunlukla...
2 li ile 3 lü paralel çıkıyor zaten canım çoğunlukla...
ben açıkçası ikiliyide 3 lüyüde herşeye hazırlıklı olmak için yaptırdım , bu testlerim bozuk gelseydi asla amniyosentez düşünmüyordum, çünkü ne olursa olsun yavrumu doğurma kararım var , sonuçta rabbim ne yi layık görürse onu verecek bizlere...allah yar ve yardımcısı olsun testi bozuk çıkan arkadaşların çok zor bir durum...
kızlar yaaaa siz ne kadar sıklıkla gidyorsunuz muayeneye??ayy ben galiba abartıyorummilk başta çok kanamam vardı hadi 15 te bir gidiyordum.şimdi dayanamıyorum gene 15 te bir gidiyorummm.ama napiiimmm kızımın hareketlerini daha hissedemediğim için görmeyince içim rahat etmiyooo önceki bebeğim karnımda ölmüştü 7 haftalıkken çünkü.sizce abartıyo muyumm?? bi zararı olur muu:18:
kızlar yaaaa siz ne kadar sıklıkla gidyorsunuz muayeneye??ayy ben galiba abartıyorummilk başta çok kanamam vardı hadi 15 te bir gidiyordum.şimdi dayanamıyorum gene 15 te bir gidiyorummm.ama napiiimmm kızımın hareketlerini daha hissedemediğim için görmeyince içim rahat etmiyooo önceki bebeğim karnımda ölmüştü 7 haftalıkken çünkü.sizce abartıyo muyumm?? bi zararı olur muu:18:
kızlar bişey duydum ben deniycem
bi kaç tane ayva çekirdeğini biraz gül suyunun içine koyup bikaç gün bekletiyomuşsun yoğun bi kıvam alıyomuş sonra bunu göğüs uçlarına sürüyomuşsun hiç bi şekilde yara olmuyomuş emzirirken hamilelikte başlamak gerekiyomuş
hoşbulduk; jojop, angel74, mesa sağolun cevaplanız için haklısınız sıkmak gerek dişimizi ancak benim saçlarım genetik çok beyaz lisede, üniversitede hep hint kınası yakıyordum evlendikten sonra eşim kokusundan rahatsız olduğu için boyatmaya başladım şimdi kınaya dönmek biraz zor olacak dönenem herhalde neyse bu hafta içinde iyice bi sorayım doktora bakalım.
Bende ayva çekirdeğini duymuştum ama nasıl yapıldığı hakkında hiç bi fikrim yoktu
ee peki biz şimdiden mi başlıycaz sadece bi kere sürmek yetiyormuymuş
kızlar bişey duydum ben deniycem
bi kaç tane ayva çekirdeğini biraz gül suyunun içine koyup bikaç gün bekletiyomuşsun yoğun bi kıvam alıyomuş sonra bunu göğüs uçlarına sürüyomuşsun hiç bi şekilde yara olmuyomuş emzirirken hamilelikte başlamak gerekiyomuş
hiç duymadım canım bu tip şeyleri araştırmaya şimdidedn başlamak lazım bide yeni doğum yapan annelerin topiklerine bakmak lazım.çünkü emzirirken gene bi doğum yapmış gibi oluyo diyo bazıları.çok acıyomuşşşş:18:
haftada bir sürmek gerekmiş
evde bi ayva var onu yiyimde çekirdeklerinden yapıym bari şimdiden başlamak lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?