2011 Nisan Anneleri

hoşgeldin mihrimahcım.valla geçtim saç boyatmayı çok komik belki batıl inanç ama saçımı bile kestirmedim.hoş ben de uzatmak için bahane arıyodum.valla canım iyi araştırıp öyle boyat bence.sonuçta bebikmizin sağlığı var işin ucunda.ben boyatmadım.bitkisel boyaların zararı yok diyolar ama etrafımda boyatan da duymadım.:18:

cnm ben buradaki arkadaşlardan sadece hint kınası duydum başka bilmiyorum ama olursa sende kına kullan için rahat eder hem

canım hiçbirimizin işleri gereği salaş dolaşamıyoruz ama gebelik başka bişey... Benim doktorum sık dişini dedi..bitkisel boyalar var ama onlarda beyazları kapatmıyormuş hikaye anlayacağın... Bilmiyorum karar senin...

hoşbulduk; jojop, angel74, mesa sağolun cevaplanız için haklısınız sıkmak gerek dişimizi ancak benim saçlarım genetik çok beyaz lisede, üniversitede hep hint kınası yakıyordum evlendikten sonra eşim kokusundan rahatsız olduğu için boyatmaya başladım şimdi kınaya dönmek biraz zor olacak dönenem herhalde neyse bu hafta içinde iyice bi sorayım doktora bakalım.

ben açıkçası ikiliyide 3 lüyüde herşeye hazırlıklı olmak için yaptırdım , bu testlerim bozuk gelseydi asla amniyosentez düşünmüyordum, çünkü ne olursa olsun yavrumu doğurma kararım var , sonuçta rabbim ne yi layık görürse onu verecek bizlere...allah yar ve yardımcısı olsun testi bozuk çıkan arkadaşların çok zor bir durum...

Bende ikili testi bu yüzden yaptırmıştım, ama ikili test sonuçlarını doktora göstermeye gittiğimde orada 7 aylık hamile biriyle karşılaşınca ve başına gelnelerden sonra 3'lü ve 4'lüyü yaptırmaktan vazgeçtim
Gerçi eşime bunların istatistiksel bi test olduğunu söylediğimde de yaptırmanın mantığı ne ozaman yaptırmayalım diye karar vermiştik hastanede o hamile arkadaşı gördükten sonra iyice vazgeçtim
Allah sağlıkla sıhhatle kavuşmamızı nasip etsin
Amin

kızlar yaaaa siz ne kadar sıklıkla gidyorsunuz muayeneye??ayy ben galiba abartıyorummilk başta çok kanamam vardı hadi 15 te bir gidiyordum.şimdi dayanamıyorum gene 15 te bir gidiyorummm.ama napiiimmm kızımın hareketlerini daha hissedemediğim için görmeyince içim rahat etmiyoooönceki bebeğim karnımda ölmüştü 7 haftalıkken çünkü.sizce abartıyo muyumm?? bi zararı olur muu:18:

kızlar bişey duydum ben deniycem
bi kaç tane ayva çekirdeğini biraz gül suyunun içine koyup bikaç gün bekletiyomuşsun yoğun bi kıvam alıyomuş sonra bunu göğüs uçlarına sürüyomuşsun hiç bi şekilde yara olmuyomuş emzirirken hamilelikte başlamak gerekiyomuş

Jojop benim doktorum ilk başta 2 haftada bir çağırıyordu şimdi 3 haftada bir çağırıyor
ama sanırım yakında ayda bir çağırmaya başlayacak
bence doktoruna güven o ne kadar sıklıkla çağırıyorsa o aralarda git
eğer o sıklıklar arasında için sıkılırsa bebeğini görüp rahatlamak istersen gidersin
ama için rahat olsun Artık riskli dönem bitti

ilk zamanlar 2 haftada birdi şimdi doktor 3 haftada bire çıkarttı 7. aya kadar böyle olacakmış sonra yine 15 günde bire düşecekmiş benimki

Bende ayva çekirdeğini duymuştum ama nasıl yapıldığı hakkında hiç bi fikrim yoktu
ee peki biz şimdiden mi başlıycaz sadece bi kere sürmek yetiyormuymuş

merhaba mihrimah hoşgeldin . bende saçımı botatnayı düşünüyorum bayramainşallah ..ben şimdiki doktorumla birlikte tam 3 doktora gittim ve sordum hepsi boyatabilirsin 3 aydan sonra dedi bitkiselolanlarla ..benim kardeşimin eşide boyattı şükür yiğenimde bişi yok ..arkadaşlarımda var cevremde yanlız 30 dk dan fazla tutmazsan ve soğuğa yakın ılık su ile ilk yıkama yapılırsa daha iyi olurmuş. nettede arastırdım bu güne kadar bi bulguyarastlanmamış.bitkisel olan yani amonyaksız boya ile boyatabilirzi.

Bende ayva çekirdeğini duymuştum ama nasıl yapıldığı hakkında hiç bi fikrim yoktu
ee peki biz şimdiden mi başlıycaz sadece bi kere sürmek yetiyormuymuş

haftada bir sürmek gerekmiş
evde bi ayva var onu yiyimde çekirdeklerinden yapıym bari şimdiden başlamak lazımmış

Son düzenleme:

hiç duymadım canım bu tip şeyleri araştırmaya şimdidedn başlamak lazım bide yeni doğum yapan annelerin topiklerine bakmak lazım.çünkü emzirirken gene bi doğum yapmış gibi oluyo diyo bazıları.çok acıyomuşşşş:18:

evet ve benim göğüs uçlarım küçük gerçi şimdi şişiyo ama yinede küçük çok korkuyorum valla bunu deniycem inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…